Slovensko – Holandsko 3:2 (kon.)
koniec
Slovensko
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Holandsko
Utorok 07.04.2015, 10:15MS žien - 1. divízia, sk. B
Partner:
     
    60:00
    V poslednej sekunde je po útočnej snahe ešte za podrazenie vylúčená Bieke van Nesová, ale to nás už nemusí zaujímať! Zápas sa končí a Slovensko vyhráva pomerom 3:2!
     
    59:08
    Máme tu vylúčenie na oboch stranách! Na trestnú lavicu smeruje v nervóznom závere za hrubosť naša Lenka Sroková a holandská Juse Luikensová si odpyká trest za seknutie.
     
    53:52
    Stretnutie sa prehuplo do poslednej sedemminútovky riadnej hracej doby a Slovensko si zahrá ďalšiu presilovku! Na trestnú lavicu tentokrát smeruje za podrazenie holandská útočníčka Julie Zwarthoedová.
     
    49:20
    Holandsko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nešportové správanie Kayleigh Hamersová.
     
    41:17
    Pomer síl na ľadovej ploche sa napokon na malý moment vyrovná, potom si Slovenky zahrajú presilovku! Na trestnú lavicu smeruje za seknutie holandská útočníčka Jose Luikensová.
     
    39:58
    V záverečných dvoch sekundách strednej časti hry a najmä v úvode tretej tretiny sa budeme musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Nikola Gápová.
     
    37:05
    Holandsko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za seknutie Hilde Huismanová. Slovenky majú skvelú možnosť vyrovnať v samom závere druhej tretiny.
     
    32:21
    Holanďanky signalizované vylúčenie využiť nedokázali a zahrajú si skrátenú dvojnásobnú presilovku. Na trestnú lavicu smeruje za držanie protihráčky Mária Herichová.
     
    31:47
    Slovensko sa napokon bude musieť brániť! Nedovoleným hitom sa prezentovala Radka Trebulová a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    28:04
    Holandsko sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje za krosček Cloe Keijzerová, pre ktorú je to už druhé vylúčenie v zápase a zároveň aj v tejto tretine.
     
    23:46
    Slovensko si zahrá ďalšiu presilovku! Tentokrát sa holandské reprezentantky dopustili školáckej chyby, keď ich v jednom momente bolo na ľadovej ploche až 6 a trest ich za to minúť nemôže. Dve minúty na trestnej lavici si odsedí Jet Mildersová.
     
    21:34
    Slovensko si zahrá presilovku! Na trestnú lavicu totiž smeruje holandská obrankyňa Cloe Keijzerová, ktorá sa dopustila nedovoleného hitu.
     
    17:49
    Slovensko si v závere prvej tretiny opäť zahrá presilovku! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie holandská hráčka Nicky Tjin-a-Tonová.
     
    13:12
    Slovenky ale dvojnásobnú presilovku nevyužili a dokonca aj na ich strane vidíme prvé vylúčenie. Na trestnú lavicu smeruje za seknutie Romana Košecká, aj napriek tomu však pokračuje naša presilovka 4 proti 3.
     
    12:31
    Jednu minútu a 27 sekúnd budeme hrať dokonca presilovku o dve hráčky! Na trestnú lavicu totiž odchádza aj Holanďanka Kayleigh Kamersová za podrazenie.
     
    11:58
    Slovensko si zahrá presilovku! Na trestnú lavicu smeruje za krosček Zoe Barbierová!

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 40. Mikesková (Lúčová, Košecká), 56. Košecká (Gápová, T. Ištocyová), 60. Žitňanská (Lúčová) – 8. van Nesová (Martensová), 60. Barbierová (Tegelaarová)


    Slovensko: Kiapešová (Kvaková) – Čurmová (A), Lalíková, Žitňanská, Drábeková, Raková, Paľová, Gáborčíková, T. Ištocyová – Gápová, Herichová, Sroková – Mikesková (A), Lúčová (C), Košecká – Trebulová, Kollová, Staroňová – Mišková, Korenková, L. Ištocyová
    Holandsko: Leeuwenová (Bosová) – Keijzerová, Martensová (C), Huismanová, Hamersová, Wortelová, Mildersová, Kooijmanová – Tagelaarová (A), de Jongová, Luikensová – Barbierová, Zwarthoedová, Wielengaová (A) – Evenová, Tjin-a-Tonová, van Nesová – Flinková, van der Zandeová, Bartonová

    Rozhodca: Abergová (FIN) – Cardonauová (SUI), Sangová (CHN)