Crystal Palace – Manchester City 2:1 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
2:1 (1:0)
Manchester City
Pondelok 06.04.2015, 21:00 • Selhurst Park, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Yaya TOURÉ - 2:1
     
    78
    Manchester City dal gól!
    Tak toto bola poriadna bomba, ktorá sa skončila presným zásahom. K odrazenej lopte sa dostal YAYA TOURÉ, ktorý si ju jemne posunul a následne jedovkou prepálil všetko čo mu stálo v ceste! Loptu zastavila až sieť domácej brány. Brankár Speroni sa síce hodil, no v tomto prípade bol z neho iba štatista. Je znížené a ešte z toho bude veľká dráma.
    Jason PUNCHEON - 2:0
     
    48
    Crystal Palace dal gól!
    Tak tento zápas je pre domácich ako z rozprávky. Exekútor priameho kopu bol sám faulovaný JASON PUNCHEON, ktorý sa prezentoval krásnou technickou strelou ľavou nohou. Loptu poslal ponad päť-členný múr, tá mierila k ľavej tyčke a nakoniec skončila v bráne hostí! Brankár hostí Hart bol na túto krásnu strelu prikrátky, tu mu niet čo vyčítať. Orli sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
    Glenn MURRAY - 1:0
     
    35
    Crystal Palace dal gól!
    Toto snáď nikto nečakal, ale prekvapivo sa do vedenia dostávajú domáci. Tí vybojovali rohový kop, ktorý bol odvrátený do bezpečia. Lenže prišiel ďalší center do ohňa, niekto ho pred vápnom predĺžil doň, kde bol úplne voľný Ledley. Ten vystrelil na bránu hostí a brankárovi Hartovi nasadil nečisté jasličky. Lopta sa odrazila ku GLENNOVI MURRAYMU, ktorý ju upratal do odkytej časti brány! Domáceho hráča mal strážiť stopér Demichelis, no už predtým tam bolo viacero chýb hosťujúcich hráčov. Orli sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 35. Murray, 48. Puncheon – 78. Toure

    Karty:   40. Delaney (CRP), 57. Puncheon (CRP) – 67. Demichelis (MAC)


    Crystal Palace FC: Speroni – Ward, Dann, Delaney, Kelly – Zaha (89.Gayle), Ledley, McArthur, Bolasie (85.Souare) – Puncheon – Murray (84.Sanogo)
    Náhradníci: Ameobi, Boateng, Gayle, Hangeland, Hennessey, Sanogo, Souare
    Manažér: Alan Pardew

    Manchester City: Hart – Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy – Fernandinho (89.Milner), Toure – Navas (77.Nasri), Agüero, Silva – Dzeko (66.Lampard)
    Náhradníci: Caballero, Fernando, Lampard, Mangala, Milner, Nasri, Zabaleta
    Manažér: Manuel Pellegrini

    Rozhodca: Michael Oliver – John Brooks, Gary Beswick