Crystal Palace – Manchester City 2:1 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
2:1 (1:0)
Manchester City
Pondelok 06.04.2015, 21:00 • Selhurst Park, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 31.kola Premier League medzi Crystalom Palace FC a Manchestrom City. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    Crystal Palace FC
    Zverenci Alana Pardewa hrajú po príchode tohto manažéra ako vymenení. Po 30 kolách sa nachádzajú na jedenástom mieste, keď získali 36 bodov za deväť bodov, deväť remíz a dvanásť prehier. Naposledy sa v lige predstavili na pôde Stoke City, kde to bolo zaujímavé. Skóre zápasu otvoril už v 14.minúte Diouf, ktorý poslal domácich do vedenia. Lenže v 41.minúte vyrovnal Murray, ktorý premenil pokutový kop a v nadstavenom čase prvého polčasu dokonal obrat jeho spoluhráč Zaha. Síce boli Hrnčiari mierne aktívnejší, no ďalší gól sa im už nepodarilo dať. Orli zvíťazili tesne 2:1 a pripísali si do tabuľky cenné tri body.

    Posledné zápasy
    21.03.2015 Stoke – Crystal Palace 1:2
    14.03.2015 Crystal Palace – QPR 3:1
    03.03.2015 Southamton – Crystal Palace 1:0
    28.02.2015 West Ham – Crystal Palace 1:3
    21.02.2015 Crystal Palace – Arsenal 1:2
    __________________________________________

    Manchester City
    Tím okolo Manuela Pellegriniho je aktuálnym majstrom Anglicka, no tento rok to nevyzerá najlepšie. Patrí mu druhá priečka, keď má na svojom konte 61 bodov za osemnásť víťazstiev, sedem remíz a päť prehier. Na vedúcu Chelsea stráca šesť bodov a The Blues navyše majú jeden zápas k dobru. V poslednom ligovom zápase sa The Citizens predstavili na domácom trávniku, kde privítali West Brom. Už v 2.minúte dostal hosťujúci McAuley červenú kartu, a táto udalosť poznačila celé stretnutie. V 27.minúte otvorila skóre nová posila Bony a o trinásť minút neskôr zvýšil vedenie domácich Fernando. V 77.minúte upravil na rozdiel triedy Silva a bolo vymaľované. Domáci vystrelil celkovo 43-krát (16 na bránu) a mali 79%-né držanie lopty! Do konca stretnutia už gól nepadol, a tak si The Citizens pripísali do tabuľky tri body.

    Posledné zápasy
    21.03.2015 Manchester City – West Brom 3:0
    18.03.2015 Barcelona – Manchester City 1:0 (LM)
    14.03.2015 Burnley – Manchester City 1:0
    04.03.2015 Manchester City – Leicester 2:0
    01.03.2015 Liverpool – Manchester City 2:1
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    20.12.2014 Manchester City – Crystal Palace 3:0
    27.04.2014 Crystal Palace – Manchester City 0:2
    28.12.2013 Manchester City – Crystal Palace 1:0
    27.08.2009 Crystal Palace – Manchester City 0:2
    15.01.2005 Manchester City – Crystal Palace 3:1

    Postavenie v tabuľke
    2. Manchester City 18-7-5 62:28 61
    11. Crystal Palace 9-9-12 36:41 36

    Stávkové kancelárie
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 5,00, na remízu okolo 4,00 a na výhru hostí približne 1,62.

    Zhodnotenie
    V dnešnom zápase sú favoriti hostia, no tí sú z formy a nebudú to mať jednoduché. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:2.
     
    -45
    Úvodné zostavy:

    Crystal Palace FC: Speroni – Ward, Dann, Delaney, Kelly – Zaha, Ledley, McArthur, Bolasie – Puncheon – Murray
    Náhradníci: Ameobi, Boateng, Gayle, Hangeland, Hennessey, Sanogo, Souare
    Manažér: Alan Pardew

    Manchester City: Hart – Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy – Fernandinho, Toure – Navas, Agüero, Silva – Dzeko
    Náhradníci: Caballero, Fernando, Lampard, Mangala, Milner, Nasri, Zabaleta
    Manažér: Manuel Pellegrini

    Rozhodca: Michael Oliver – John Brooks, Gary Beswick.

     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v bordovo-modrej kombinácii dresov, hostia v belasých farbách.
     
    -1
    O výkop sa postarajú domáci. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Obrovská šanca Crystalu Palace! Tak toto sa dá nedať vôbec? Kelly dostal prihrávku na ľavej strane a následne poslal nebezpečnú prízemnú prihrávku pred hosťujúcu bránu. Tam do nej išiel v sklze Murray, lenže nedočiahol na ňu, no vôbec mu to nemuselo vadiť, pretože hneď za ním bol jeho spoluhráč Zaha, ktorý to mal ako na tácke. Ten sa však pri zakončení pošmykol a jeho strelecký pokus, ktorý mal byť formalitou skončil nad bránou hostí! Zlyhanie domáceho hráča hneď v úvode stretnutia môže stáť Orlov veľa, pretože po troch minútach už mohli vyhrávať.
     
    4
    Manchester City sa vôbec prvýkrát na dlhší čas dostal k lopte a oblieha pokutové územie svojho súpera. Prihrávky hostí sú na dlhú nohu a zrejme čoskoro o loptu prídu.
     
    5
    Tak sa aj stalo a domáci vyrazili do protiútoku, lenže Murraymu ušla lopta v najnevhodnejšej chvíli a následne ho o ňu pripravil stopér Kompany. Belgičan už zakladá ďalšiu útočnú akciu hostí.

     
    6
    The Citizens sa pomaly začínajú rozbiehať, no stále z ich strany sme nič extra nevideli. Času je ešte dostatok, no zatiaľ musím pochváliť domáce mužstvo, ktoré sa prezentuje rýchlym kombinačným futbalom.
     
    7
    Hra sa nám mierne upokojila a pri lopte sú aktuálne domáci hráči. Tí úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska a snažia sa ísť do rýchleho zakončenia a nič iné nevymýšľať. Prichádzajú centre do vápna, lenže tam nebol nájdený domáci Murray ani raz.
     
    8
    Manchester City je skúsené mužstvo, ktoré si bude hrať svoju hru. Naopak, jeho súper bude vyčkávať na chybu a vyrážať do rýchlych protiútokov.
     
    9
    Na pravej strane dobre zakombinovali Sagna a Navas, ale obrana domácich pracovala skutočne výborne a vytlačila túto dvojicu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    10
    Dlhým centrom bol teraz hľadaný hosťujúci útočník Aguero, lenže táto prihrávka bola na neho pridlhá. Lopta prešla mimo bránu za bránkovú čiaru a nasledovať bude kop od Speroniho svätyne.
     
    12
    Hosťujúci stopér Demichelis na polovici ihriska fauloval Murrayho, keď si v súboji pomáhal rukami. Voľný kop pre domácich.
     
    13
    Obrovská šanca Manchestru City! Tak aj na druhej strane nebola premenená veľká šanca. Hart chytil loptu po centri a videl vpredu šprintujúceho spoluhráča Aguera. Ten prešprintoval svojich strážcov a následne aj obišiel brankára, lenže loptu si hodil do veľkého uhla. Gólman domácich Speroni neišiel do brány, ale vyrazil proti Argentínčanovi. Ten prihral na hranicu pokutového územia Silvovi, ktorý po dvoch dotykoch vystrelil a Sperovi výborne zasiahol! Toto by sa na takejto úrovni malo dávať, lenže aj také mená ako Aguero, či Silva nedokázali premeniť túto šancu.
     
    15
    DRŽANIE LOPTY: 38% – 62%

    Obrovská územná prevaha hostí vyjadrená v číslach.
     
    16
    STRELY CELKOM: 1-1
    STRELY NA BRÁNU: 0-1

    Striel zatiaľ nie je veľa, no už sme boli svedkami dvoch 100%-ných šancí.
     
    17
    Domáci Puncheon sa prezentoval nedovoleným zákrokom v strede poľa. Lopta pre Manchester City.
     
    18
    Hosťujúci Clichy sa pohrával s loptou na ľavej strane, ale odcentrovať sa mu nepodarilo a nakoniec ju aj stratil, keďže mu utiekla za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre Orlov.
     
    19
    Navas našiel Dzeka v strede, ten si loptu hodil do behu na pravú časť hracej plochy, lenže nedobehol ju a domáci sa jej bez problémov zmocnili.
     
    20
    Fernandinho sa odhodlal k strele spoza pokutového územia, lenže trafil iba hlavu Ledleyho, ktorý sa do strely obetavo hodil.
     
    21
    Veľká šanca Manchestri City! Aguero dostal loptu na hranici pokutového územia, pohral sa z dvoma obrancami a následne pravačkou vystrelil na zadnú žrď. Lopta sa stáčala od brány von, ale nakoniec skončila na pravej tyči domácej brány a odrazila sa preč! Po následnej akcii Dzeka vybojovali hostia rohový kop. Toto bola už tretia gólová šanca v stretnutí!
     
    22
    Máme za sebou už 20 minút hry a diváci v Selhurst Parku sa nudiť určite nemôžu. Zatiaľ sa hrá skutočne pekný a rýchly futbal, ktorému chýbajú presné zásahy. Verím, že čoskoro príde aj nejaký ten gól a tempo hry bude ešte vyššie ako teraz.
     
    23
    V posledných minútach sa hrá zo strany na stranu a diváci sú vo vytržení! Domáci Puncheon vybojoval loptu na vlastnej polovici ihriska, potiahol ju dopredu a následne neprihral presne. Potom sa jej zmocnili hostia a tí sa teraz rútia dopredu.
     
    24
    The Citizens pokračujú vo svojom enormnom tlaku, no budú si musieť dávať pozor na zadné vrátka. Tam nie je príliš najrýchlejší stopér Demichelis, ktorý vie občas urobiť nejakú zbytočnú chybu.

     
    25
    Hosťujúci Navas poslal nezištnú prihrávku na Toureho do vápna, no ten to nečakal a následne bol tak pri lopte až druhý. V snahe získať ju do svojej moci si pomohol faulom a hlavný arbiter to videl a aj odpískal. Lopta pre domácich.
     
    26
    Orli sa do týchto chvíľ celkom držia. Ešte majú dostatok síl na to, aby vzdorovali svojmu súperovi, ale som zvedavý, dokedy to vydržia.
     
    27
    Stopér Demichelis si v hlavičkovom súboji na polovici ihriska pomáhal rukami. Voľný kop pre Crystal Palace.
     
    28
    Tempo hry nám v poslednom čase mierne upadlo a hrá sa prevažne medzi šestnástkami. The Citizens veľmi túžia po úvodnom presnom zásahu, no domáci vytvorili na vlastnej polovici ihriska hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.
     
    30
    Máme za sebou polhodinu hry a skóre sa nám stále nemenilo. Dve gólové šance mali hostia a jednu domáci. Rýchlosť hry začína spomaľovať, no to môže byť voda na mlyn hosťom, ktorí "uspávajú" svojho súpera a môžu z ničoho nič gólovo udrieť.
     
    31
    Hostia teraz vybojovali rohový kop. Ten rozohral Navas nakrátko, keď si rýchlo narazil so Silvom a jeho následná prudká prihrávka bola zblokovaná na ďalší roh.
     
    32
    Tentoraz to bol center do vápna a k hlavičke sa dostal stopér Kompany, lenže jeho pokus bol zblokovaný.

     
    33
    Hosťujúci Aguero sa snažil využiť zaváhanie domácich, keď dostal prihrávku od Silvu a ocitol sa mierne z uhla už v šestnástke domácich. Vystrelil a jeho pokus skončil nad domácou bránou! Toto sa určite dalo zakončiť lepšie.
     
    34
    Veľká šanca Manchestru City! Silva sa odhodlal k strele spoza vápna a jeho pokus bol tečovaný. Brankár domácich Speroni stihol zareagovať a vytlačiť túto strelu na rohový kop! Fantastický zákrok!
     
    35
    Crystal Palace dal gól!
    Toto snáď nikto nečakal, ale prekvapivo sa do vedenia dostávajú domáci. Tí vybojovali rohový kop, ktorý bol odvrátený do bezpečia. Lenže prišiel ďalší center do ohňa, niekto ho pred vápnom predĺžil doň, kde bol úplne voľný Ledley. Ten vystrelil na bránu hostí a brankárovi Hartovi nasadil nečisté jasličky. Lopta sa odrazila ku GLENNOVI MURRAYMU, ktorý ju upratal do odkytej časti brány! Domáceho hráča mal strážiť stopér Demichelis, no už predtým tam bolo viacero chýb hosťujúcich hráčov. Orli sa dostávajú do jednogólového vedenia.
    Glenn MURRAY - 1:0
     
    37
    The Citizens sa snažia rýchlo odpovedať, lenže prišla nepresnosť v rozohrávke a domáci sa lopty zmocnili. Orli sa aj napriek vedeniu rútia dopredu a pokúsia sa pridať druhý gól.
     
    38
    Manchester City je z formy a dnes to len potvrdzuje. Nepremenil gólové šance, a tak prišiel trest v podobe inkasovaného gólu.
     
    39
    Silvou center bol zblokovaný na rohový kop, ktorý už beží rozohrať jeho spoluhráč Navas.
     
    40
    Delaney (Crystal Palace) sa prezentoval nedovoleným zákrokom, ktorý mal hneď od začiatku prívlastok žltý. A tak aj bolo.
     
    41
    Hostia sa ešte pokúsia streliť klasický gól do šatne, no budú to mať náročné, pretože domáci sú nabudení a vyzerajú veľmi odolne.
     
    42
    Manchester City úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska, ale nevie sa dostať do zakončenia. Obrana domácich pracuje skutočne veľmi dobre.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    45+1
    Orli kontrolujú koniec prvého dejstva a zrejme sa už nič vážnejšia nestane.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Crystalu Palace, ktorí vedú najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa v 35.minúte postaral Murray, ktorý sa dostal k odrazenej lopte a následne ju upratal do odkrytej brány hostí. The Citizens nepremenili tri veľké šance a dokazujú, že ich forma nie je práve najlepšia. Podarí sa hosťom vyrovnať, či dokonca otočiť stav stretnutia alebo si domáci postrážia priaznivý výsledok? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 22:02.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 27% – 73%
    Strely (celkom): 3-10
    Strely (na bránu): 2-2
    Rohové kopy: 1-5
    Fauly: 6-5
    Žlté karty: 1-0
    Červené karty: 0-0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Dzeko si dobre nabiehal a aj dostal prihrávku, lenže lopta mu od nôh ušla. Tá sa potom dokotúľali k brankárovi Speronimu, ktorý ju bez problémov chytil.
     
    48
    Dopredu prenikal domáci Puncheon a tesne pred pokutovým územím hostí ho Fernandinho poslal k zemi. Domáci budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    48
    Crystal Palace dal gól!
    Tak tento zápas je pre domácich ako z rozprávky. Exekútor priameho kopu bol sám faulovaný JASON PUNCHEON, ktorý sa prezentoval krásnou technickou strelou ľavou nohou. Loptu poslal ponad päť-členný múr, tá mierila k ľavej tyčke a nakoniec skončila v bráne hostí! Brankár hostí Hart bol na túto krásnu strelu prikrátky, tu mu niet čo vyčítať. Orli sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
    Jason PUNCHEON - 2:0
     
    50
    V Selhurst Parku je viac ako veselo. Diváci sú vo vytržení, pretože ich miláčikovia vyhrávajú nad uradujúcim anglickým majstrom rozdielom dvoch gólov!
     
    51
    Silva potiahol akciu hostí, prihral Aguerovi, ktorého strela bola zblokovaná. Následne sa lopty zmocnil Navas, ktorý priťukol Touremu, lenže ten vysoko prestrelil domácu bránu. Kop od brány.
     
    52
    Manchester City oblieha pokutové územie svojho súpera, no stále sa nevie dostať k priamej strele. Tentoraz Silva hľadal Aguera, lenže jeho prihrávka bola pridlhá a lopta prešla mimo brány za bránkovú čiaru.
     
    53
    Toure a Aguero sa snažili predrať do vápna cez stred, lenže tam to bolo prehustené a domáci sa oslobodili dlhým odkopom.
     
    54
    Orli sa prezentujú dlhými odkopmi a hneď sa sťahujú na vlastnú polovicu ihriska. Čo iné im ostáva, nakoľko do týchto chvíľ sa držia veľmi statočne a vyzerá to, že by aj mohli získať tri body.
     
    55
    The Citizens tlačia svojho súpera a snažia sa dať kontaktný gól. Podarí sa im to alebo to domáci už "ukopú"?
     
    57
    Puncheon (Crystal Palace) nedovolene zahral rukou pred vlastným pokutovým územím a videl kartu žltej farby. Hostia budú mať výhodu priameho kopu z identickej pozície ako ich súper na druhej strane.
     
    58
    Šanca Manchestru City! Exekútor priameho kopu bol Toure, ktorý poslal veľmi peknú technickú strelu, lenže lopta skončila na hornej sieti! Toto bolo veru veľmi tesné.

     
    60
    Máme za sebou hodinu hry a väčšia časť v Selhurst Parku môže byť viac ako spokojná. Domáci hráči totiž predvádzajú životné výkony a bojujú najmä zo srdca. Hostia sa trápia na útočnej polovici ihriska, keďže sa nevedia dostať do streleckej pozície.
     
    61
    Dlhý center hostí do pokutového územia hľadal Dzeka, lenže pred ním výborne zakročil stopér Delaney, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    62
    Silva sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, lenže jeho pokus sa stočil od brány von a lopta skončila približne tri metre vedľa. Nasledovať bude kop od Speroniho svätyne.
     
    63
    Crystal Palace hrá s veľkým odhodlaním a pohodou na kopačkách. Sebavedomie domácich hráčov je obrovské a teraz vybojovali aj rohový kop.
     
    64
    Puncheon chcel rozohrať priamy kop, ale niekto z tribúny po ňom hodil nejaký predmet. Všetko vyriešil hlavný rozhodca tým, že hráča upokojil a nechal ho roh kopnúť.
     
    65
    Domáci to teraz hrajú veľmi umne. Držia loptu na svojich kopačkách čo najdlhšie a čo najďalej od vlastnej brány. Diváci im za to tlieskajú.
     
    66
    Striedanie v tíme Manchestru City: ihrisko opúšťa Dzeko, jeho miesto zaujíma Lampard.

     
    67
    Demichelis (Manchester City) na polovici ihriska zostrelil Murrayho a správne videl žltú kartu.
     
    68
    Domáci útočník Murray dostal prihrávku za obranu hostí a ukázal akrobatické zakončenie. Lopta mala dobrý smer, lenže Hart výborne zasiahol. Asistent rozhodcu Gary Beswick však odmával ofsajd a mal pravdu.
     
    70
    The Citizens útočia do plných, no stále je to bez streleckých pokusom. Obrana domácich je pod veľký tlakom.
     
    71
    Tak až teraz sa k strele odhodlal Toure, ktorý už bol v pokutovom území, lenže jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop.
     
    72
    Tak teraz mali hostia kopať pokutový kop. Myslím, že Fernandinho sa dostal k strele po rohovom kope a trafil Murrayho do ruky. Tá vôbec nebola pri tele a hlavný arbiter Michael Oliver mlčal. Obrovská chyba tohto rozhodcu, ktorý ukrátil hostí o penaltu!
     
    73
    Veľká šanca Manchestru City! Fernandinho dostal prihrávku do vápna a vystrelil na zadnú tyč. Jeho pokus bol dvakrát tečovaný a brankár Speroni už bol prekonaný, lenže pri tyčke ho zastúpil Dann, ktorý loptu vykopol na rohový kop.

     
    74
    Orli hrajú to, čo potrebujú. Využívajú každú chybu hostí na rýchly protiútok, kde sa snažia vybojovať priamy kop a pozbierať nejaké cenné sekundy.
     
    75
    Zatiaľ sme boli svedkami iba jednej zmeny. Domáci manažér Alan Pardew si zmeny necháva na poslednú desaťminútovku, naopak Manuel Pellegrini na počudovanie striedal iba jedného hráča.
     
    76
    Tak ako by ma manažér hostí počul. Do hry čoskoro príde Nasri, ktorý už stojí pri postrannej čiare.
     
    77
    Striedanie v tíme Manchestru City: ihrisko opúšťa Navas, jeho miesto zaujíma Nasri.
     
    78
    Manchester City dal gól!
    Tak toto bola poriadna bomba, ktorá sa skončila presným zásahom. K odrazenej lopte sa dostal YAYA TOURÉ, ktorý si ju jemne posunul a následne jedovkou prepálil všetko čo mu stálo v ceste! Loptu zastavila až sieť domácej brány. Brankár Speroni sa síce hodil, no v tomto prípade bol z neho iba štatista. Je znížené a ešte z toho bude veľká dráma.
    Yaya TOURÉ - 2:1
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva desať minút. Podarí sa hosťom ešte vyrovnať alebo domáci zvládnu záver stretnutia bez inkasovaného gólu?
     
    81
    Šanca Manchestru City! Nasri sa dostal k strele spoza pokutového územia, jeho pokus tečoval Kelly a lopta tesne minula pravú tyč domácej brány! Toto bolo len o pár centimetrov. Nasledovať bude rohový kop.
     
    82
    DRŽANIE LOPTY: 27% – 73%

    Obrovská územná prevaha vyjadrená v číslach.
     
    83
    Hosťujúci Aguero si pri spracovaní pomohol rukou a toto hlavný rozhodca odpískal. Voľný kop pre Crystal Palace.
     
    84
    Striedanie v tíme Crystalu Palace FC: ihrisko opúšťa Murray, jeho miesto zaujíma Sanogo.
     
    85
    Striedanie v tíme Crystalu Palace FC: ihrisko opúšťa Bolasie, jeho miesto zaujíma Souare.
     
    86
    STRELY CELKOM: 5-19
    STRELY NA BRÁNU: 3-3

    Obrovská strelecká prevaha hostí, no chýba tomu presnosť.
     
    87
    Hostia vybojovali rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale obrana domácich loptu odhlavičkovala do bezpečia.
     
    88
    Veľká šanca Manchestru City! Toure sa dostal k strele v pokutovom území a jeho pokus bol tečovaný. Lopta mierila už do domácej brány, ale brankár Speroni vytiahol vynikajúci zákrok!
     
    89
    Striedanie v tíme Manchestru City: ihrisko opúšťa Fernandinho, jeho miesto zaujíma Milner.
     
    89
    Striedanie v tíme Crystalu Palace FC: ihrisko opúšťa Zaha, jeho miesto zaujíma Gayle.
     
    90
    Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca. Budú to približne tri-štyri minúty.

     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    90+2
    Hostia majú enormný tlak. Silva hľadal teraz Milnera v nábehu do pokutového územia, lenže tento úmysel prečítal brankár Speroni, ktorý včas vybehol a loptu bez problémov chytil. Diváci sú už v stoji a netrpezlivo čakajú na záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+3
    Obrovský tlak Manchestru City vrcholí! Stále lietajú nebezpečné centre do pokutového územia domácich, ale brankár Speroni spolu so svojimi spoluhráči stále odolávajú. Do konca stretnutia ostáva 70 sekúnd!
     
    90+4
    The Citizens stále kombinujú na útočnej polovici ihriska, no nevedia sa dostať k priamemu ohrozeniu domáceho gólmana. Nasri teraz hľadal jemným oblúčikom svojich spoluhráčov vo vápne, ale našiel iba Speroniho, ktorý loptu chytil.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Crystalu Palace, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 2:1. Za hostí sa presadil Toure a za domácich skórovali Murray a Puncheon. Orli sa po zápase nachádzajú na 11.mieste, The Citizens na 4.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:51:38)

    Marek Farkaš

    Góly: 35. Murray, 48. Puncheon – 78. Toure

    Karty:   40. Delaney (CRP), 57. Puncheon (CRP) – 67. Demichelis (MAC)


    Crystal Palace FC: Speroni – Ward, Dann, Delaney, Kelly – Zaha (89.Gayle), Ledley, McArthur, Bolasie (85.Souare) – Puncheon – Murray (84.Sanogo)
    Náhradníci: Ameobi, Boateng, Gayle, Hangeland, Hennessey, Sanogo, Souare
    Manažér: Alan Pardew

    Manchester City: Hart – Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy – Fernandinho (89.Milner), Toure – Navas (77.Nasri), Agüero, Silva – Dzeko (66.Lampard)
    Náhradníci: Caballero, Fernando, Lampard, Mangala, Milner, Nasri, Zabaleta
    Manažér: Manuel Pellegrini

    Rozhodca: Michael Oliver – John Brooks, Gary Beswick