Zwolle – Willem II 1:0 (kon.) | Arnhem – Groningen 1:1 (kon.) | Heerenveen – Breda 0:0 (kon.)
Dordrecht – Heracles 2:3 (kon.) | Twente – Eindhoven 0:5 (kon.)
koniec
FC Twente
0:5 (0:3)
PSV Eindhoven
cz Sobota 04.04.2015, 20:45 • De Grolsch Veste (Kapacita: 30 014) • Holandská Eredivisie
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje ještě 2 minuty.
     
    87
    Wijnaldum nyní vyslal skvělou střelu ze střední vzdálenosti, Stevens však předvedl skvělý zákrok a míč vyráží do zámezí.
     
    85
    Hosté střídají. Hřiště opouští Maher a místo něj nastupuje Hiljemark.
     
    80
    Hosté si připravili hned dvojnásobné střídání. Hřiště opouští Depay a místo něj nastupuje Locadia, ze hřiště také odchází Guardado a místo něj nastupuje Hendrix.
    Memphis DEPAY - 0:5
     
    78
    PSV právě vstřelilo branku!
    A hosté střílí další branku! Brenet našel přihrávkou z pravé strany na hranici vápna Mahera, ten pouze prodloužil míč k MEMPHISU DEPAYOVI a ten už neměl problém z bezprostřední blízkosti překonat Stevense.
     
    76
    Domácí střídají. Hřiště opouští Ebecilio a místo něj nastupuje Gutiérrez.
    Memphis DEPAY - 0:4
     
    75
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou už od čtyři branky! Wijnaldum skvělou přihrávkou za obranu uvolnil MEMPHISE DEPAYE a ten střelou na vzdálenější tyč překonává Stevense.
     
    66
    Ould-Chikh vypálil jedovatou střelu z hranice vápna a Zoet s ní měl problémy, nakonec však dokázal míč zkrotit a chytit ho.
     
    62
    Domácí si připravili hned dvojnásobné střídání. Hřiště opouští Mokhtar a místo něj nastupuje van der Heyden a ze hřiště odchází také Eghan a místo něj nastupuje Ould-Chikh.
     
    54
    Depay nyní poslal skvělý centr na zadní tyč kde byl úplně volný de Jong, tomu se však hlavička příliš nepovedla a Stevens tak tento pokus chytá.
     
    47
    Kusk se nyní skvěle dostal po pravé straně do vápna, poté předložil míč na hranici malého vápna k Mijajčimu a ten trestuhodně tuto šanci neproměňuje.
    Georginio WIJNALDUM - 0:3
     
    45+1
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté střílí už třetí branku! Narsingh se dostal s míčem po pravé straně až do vápna, poté ho předložil na hranici vápna úplně volnému GEORGINIU WIJNALDUMOVI a ten střelou k pravé tyči nedal Stevensovi sebemenší šanci.
    Jeffrey BRUMA - 0:2
     
    34
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté už vedou o dvě branky! Maher poslal míč od rohového praporku přesně na hlavu JEFFREYHO BRUMY a ten míč poslal přesně ke vzdálenější tyči.
    Luuk DE JONG - 0:1
     
    29
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Narsingh se dostal s míčem po pravé straně až do vápna, jeho střela však orazítkovala pouze tyč od které se míč odrazil přímo k LUUKU DE JONGOVI a ten neměl problém zakončit do odkryté branky.
     
    22
    Domácí nyní rozehráli skvěle rohový kop z levé strany, Mokotjo poslal míč na přední tyč kde byl zcela volný Andersen, ten střelou z první poslal míč k pravé tyči, Zoet však předvedl skvělý zákrok a tento pokus chytá.
     
    12
    De Jong nyní napřáhl z hranice vápna, jeho střela mířila k pravé tyči, Stevens však předvedl skvělý zákrok a tento pokus kryje.

    Martin Penker

    Góly: 29. L. de Jong, 34. Bruma, 45+1. Wijnaldum, 75. Depay, 78. Depay


    FC Twente: Stevens – Martina (C), Bijen, Andersen, Schilder – Ebecilio (76. Gutiérrez), Mokhtar (62. van der Heyden), Mokotjo – Kusk, Eghan (62. Ould-Chikh), Mijajči.
    Náhradníci: Marsman – Gutiérrez, Koppers, Ould-Chikh, Tapia, ter Avest, van der Heyden.

    PSV Eindhoven: Zoet – Willems, Rekik, Bruma, Brenet – Maher (85. Hiljemark), Guardado (80. Hendrix), Wijnaldum (C) – Depay (80. Locadia), L. de Jong, Narsingh.
    Náhradníci: Pasveer – Hendrix, Hiljemark, Isimat-Mirin, Locadia, Tamata, Vloet.

    Rozhodca: Liesveld – Boonman, Geutjes