Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | NY Rangers – Florida 2:1 (kon.) | Dallas – St. Louis 0:3 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Boston 2:0 (kon.) | Anaheim – Nashville 4:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
4:2 (0:0, 0:2, 4:0)
Nashville Predators
cz Pondelok 16.03.2015, 01:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Ekholm zablokoval Maroona, který se dostával do útočného pásma a útočná akce Anaheimu ani tentokrát nekončí gólem do prázdné branky.
     
    59:02
    Anaheim se dostal do kombinace v útočném pásmu, ale Beleskeyho střelu od modré dokázal před brankou zachytit Weber!
     
    57:55
    Silfverberg se dostal k puku ve střední pásmu a v těžké pozici přestřelil prázdnou branku Nashvillu!
     
    57:20
    Rinne opouští hostující branku a Predators hrají power-play! Anaheim vyhodil kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
    Cam FOWLER - 4:2
     
    54:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovku! CAM FOWLER vypálil od modré čáry a střela zapadla až za Rinneho, kterému výborně clonil Ryan Getzlaf. Asistence: Patrick Maroon, James Wisniewski.
     
    53:01
    Hosté si situaci ještě více komplikují! Mike Ribeiro (NSH) dostává menší trest za krosček a Anaheim má k dispozici přesilovou hru.
    Nate THOMPSON - 3:2
     
    49:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři dokonávají obrat! NATE THOMPSON zavezl puk do útočného pásma, kde přihrál pod sebe Silfverbergovi, který mu přihrávku oplatil a Thompson z mezikruží přesnou střelou k tyči překonává Rinneho. Asistence: Jakob Silfverberg, Hampus Lindholm.
    PALMIERI - 2:2
     
    49:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Lindholm vypálil od modré a k puku se po odrazu od zadního mantinelu dostal KYLE PALMIERI, který z úhlu propálil Rinneho střelou k pravé tyči. Asistence: Hampus Lindholm, Francois Beauchemin.
     
    43:05
    Silfverbergovu střelu vyrazil Rinne jen k Despresovi, který mohl dorážet do prázdné branky, ale netrefil skákavý kotouč!
    Ryan GETZLAF - 1:2
     
    42:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí těží ze své převahy! Maroon přistrčil za brankou puk na Perryho, který chtěl zkusit překvapit Rinneho z otočky, ale nakonec dokázal jen přihrát před branku RYANU GETZLAFOVI, který zblízka napálil kotouč nechytatelně do horního rohu. Asistence: Corey Perry, Patrick Maroon.
    Roman JOSI - 0:2
     
    26:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři využívají přesilovku! ROMAN JOSI si na modré narazil s Weberem, následně si popojel blíže k brance a vypálil na zadní tyč. Jeho střelu ještě nešťastně tečoval Beauchemin a kotouč zapadl do Gibsonovy branky. Asistence: Shea Weber, Filip Forsberg.
     
    25:39
    Další vyloučení na straně domácích. Matt Beleskey dostává menší trest za faul kolenem.
     
    24:50
    Beck přenechal v útočném pásmu kotouč Weberovi, jehož střelu vyrazil Gibson přímo k Beckovi, který tentokrát pálil sám a trefil břevno domácí branky!
     
    23:15
    Jiří Sekáč jde odsedět dvouminutový trest za domácí střídačku. Kačeři hráli chvíli v šesti, což neuniklo pozornosti rozhodčího.
    Taylor BECK - 0:1
     
    21:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Predátoři potrestali špatnou rozehrávku Anaheimu, zmocnili se puku ve střednním pásmu a vydali se do přečíslení dvou na jednoho. TAYLOR BECK si vyměnil kotouč s Burquem a pohotovou ranou překonal Gibsona. Osamocený obránce Despres byl proti dvěma protihráčům bezmocný. Asistence: Gabriel Burque.
     
    20:59
    Oba borci už odjeli vychladnout na trestnou lavici, kde si za pěstní souboj odsedí pět minut.
     
    13:40
    Nyní si však Ducks zahrají další přesilovku. Za hákování si půjde odsedět dvě minuty hostující Mike Fisher.
     
    09:17
    Clayton Stoner (ANA) si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:40
    Michael Santorelli (NSH) odchází na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za vyhození kotouče přes plexisklo.

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 43. Getzlaf (Perry, Maroon), 50. Palmieri (Lindholm, Beauchemin), 50. Thompson (Silfverberg, Lindholm), 55. Fowler (Maroon, Wisniewski) – 22. Beck (Burque), 27. Josi (Weber, Forsberg)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Lindholm, Beauchemin – Fowler, Despres – Stoner, Wisniewski – Beleskey, Getzlaf, Perry – Maroon, Kesler, Silfverberg – Etem, Thompson, Sekáč – Coogliano, Rakell, Palmieri
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber – Jones, Franson – Ekholm, Ellis – Forsberg, Fisher, Smith – Wilson, Ribeiro, Santorelli – Cullen, Järnkrok, Stalberg – Bourque, Gaustad, Beck

    Rozhodca: Eric Furlatt, Brad Meier – Brad Lazarowich, Andy McElman