Hurikán Bratislava – ATU Košice 4:5 (1:2 po s.n.) | Florko Košice – Záhorská Bystrica 5:6 (kon.) | Prešov – ŠK 1. FBC Trenčín 2:9 (kon.)
koniec
FbO Florko Košice
5:6 (2:3, 1:2, 2:1)
Tsunami Záhorská Bystrica
Nedeľa 15.03.2015, 14:00 • MultiHala, Košice • Salming extraliga
     
    56:12
    Florko Košice dali gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Košičania loptu iba nahodili na bránku súpera cez viac ako polovicu palubovky, ale Oliver Kubaský si ju nešťastne tečoval za vlastného gólmana.
     
    55:27
    Stupava dala gól!

    Hostia zrejme definitívne strhávajú vedenie na svoju stranu! Postaral sa o to dnes veľmi aktívny MARTIN KUBOVIČ, ktorý dostal od Kovaľa pred bránku perfektnú prihrávku a bekhendom zakončil až za Konečného. Asistencia: Maroš Kovaľ.
     
    48:08
    Florko Košice dali gól!

    Domáci tím sa napokon bleskovo vrátil do pásma a strieľa dôležitý kontaktný gól! Postaral sa oň TOMÁŠ KOPČÁK, ktorý na pravej strane zúžitkoval perfektnú prihrávku pred odkrytú časť bránky. Asistencia: Ján Segľa.
     
    32:11
    Florko Košice dali gól!

    Domáci tím využíva presilovku a znižuje náskok súpera. Lopta sa od mantinelu odrazila k Jakubovi Blaškovi, ten pred bránkou našiel JÁNA SEGĽU a jeho zakončenie do horného rohu Klobučník nemal šancu chytiť. Asistencia: Lukáš Blaško.
     
    27:55
    Stupava dala gól!

    Hostia využili nepozornosť domáceho tímu v defenzíve a opäť vyhrávajú o tri góly! Postaral sa o to DENIS JAKUBÍK, ktorý spracoval pomerne ťažkú prihrávku a z ľavej strany do protipohybu prekonal Konečného. Asistencie Michal Šteinhubel.
     
    23:45
    Stupava dala gól!

    Hostia sa napokon do útoku vrátili a využívajú výhodu presilovky. Postaral sa o to MARTIN KUBOVIČ, ktorý zúžitkoval dobrú strelu stredom útočnej polovice. Asistencia: Michal Šteinhubel.
     
    10:22
    Florko Košice dali gól!

    Domáci florbalisti sťahujú náskok súpera na rozdiel jedného gólu! Po skvelom protiútoku sa o to postaral JAKUB KONEČNÝ, ktorý zakončoval z ľavej strany a poriadne zaskočil Klobučníka. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    07:03
    Florko Košice dali gól!

    Košičania znižujú náskok súpera. Po nahodení Blaška si na loptu pred bránkou dobre počkal ŠTEFAN MAJERNÍK a napokon ju pretlačil za Klobučníka. Asistencia: Lukáš Blaško.
     
    05:21
    Stupava dala gól!

    Hostia vyhrávajú už rozdielom troch gólov! Postaral sa o to MARTIN LOHAZER, ktorý do siete umiestnil prudké nahodenie Šteinhubla a to zaskočilo brankára a lopta skončila až v sieti. Asistencia: Michal Šteinhubel.
     
    04:44
    Stupava dala gól!

    Hostia chvíľu po úvodnom góle zvyšujú svoj náskok! Postaral sa o to opäť MAROŠ KOVAĽ, ktorý loptu prepasíroval za dezorientovaného gólmana.
     
    03:29
    Stupava dala gól!

    Hostia sa po peknej akcii ujímajú vedenia! po rýchlom presunutí sa do útoku Kubaský obkrúžil bránku, naviazal si na seba až štvoricu hráčov a prihrávkou do nebezpečného priestoru našiel MAROŠA KOVAĽA, ktorý prudkou strelou nezaváhal. Asistencia: Oliver Kubaský.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 8. Majerník (Blaško), 11. Konečný (Kátlovský), 33. Segľa (L. Blaško), 49. Kopčák (Segľa), 57. Kubaský (vla.) – 4. Kovaľ (Kubaský), 5. Kovaľ, 6. Lohazer (Šteinhubel), 24. Kubovič (Šteinhubel), 28. Jakubík (Šteinhubel), 56. Kubovič (Kovaľ)


    FbO Florko Košice: F. Konečný, Timko – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný, Dugas, Kešeľák, Vrábeľ, Kátlovský, Rexa, Očkaják, Vrábeľ, Segľa, Majerník, Kopčák, D. Konenčý, Biľo
    Tsunami Záhorská Bystrica: Klobučník, Vilém – Valachovič, Šteinhubel, Jakubík, Kubovič, Kovaľ, Žilka, Haraslín, Sedlár, Lohazer, Petrula, Šimuna, Kubaský, Požgay

    Rozhodca: Švik, Navrátil