Hurikán Bratislava – ATU Košice 4:5 (1:2 po s.n.) | Florko Košice – Záhorská Bystrica 5:6 (kon.) | Prešov – ŠK 1. FBC Trenčín 2:9 (kon.)
koniec
FbO Florko Košice
5:6 (2:3, 1:2, 2:1)
Tsunami Záhorská Bystrica
Nedeľa 15.03.2015, 14:00 • MultiHala, Košice • Salming extraliga
     
    58:39
    Po oddychovom čase sa bude pokračovať presilovkou Stupavy. Na trestnú lavicu odišiel jeden z Košičanov za zlé striedanie.
     
    47:27
    Košičania sa už v plnom počte natlačili do útoku. Segľa tam našiel Blaška, ale ten bol faulovaný Valachovičom a Stupava bude hrať v oslabení.
     
    44:17
    Košice sa budú brániť! Domáci tím si zahrá v oslabení po tom, čo Vrábeľ nedovolene zastavil súpera.
     
    31:56
    Stupava bude opäť v trojici, na trestnú lavicu smeruje aj Sedlár.
     
    30:32
    Košičania si chvíľu zahrajú presilovku o dvoch hráčov! Na trestnú lavicu smeruje aj Petrula.
     
    29:10
    Stupava sa bude brániť! Po nedovolenom zákroku odchádza na trestnú lavicu Kubovič.
     
    20:01
    Začiatok druhej tretiny sa nám poriadne predlžoval. Rozhodcovia si niečo potrebovali vydiskutovať s obidvomi lavičkami a napokon je na trestnej lavici jeden z domácich hráčov. Košičania sa budú brániť.
     
    14:49
    Hostia sú stále aktívni a pokúšajú sa dostať do útoku. Teraz sa pred bránku prebíjal Šteinhubel, ale bol faulovaný a skončil na zemi. Stupava si zahrá presilovku.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 8. Majerník (Blaško), 11. Konečný (Kátlovský), 33. Segľa (L. Blaško), 49. Kopčák (Segľa), 57. Kubaský (vla.) – 4. Kovaľ (Kubaský), 5. Kovaľ, 6. Lohazer (Šteinhubel), 24. Kubovič (Šteinhubel), 28. Jakubík (Šteinhubel), 56. Kubovič (Kovaľ)


    FbO Florko Košice: F. Konečný, Timko – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný, Dugas, Kešeľák, Vrábeľ, Kátlovský, Rexa, Očkaják, Vrábeľ, Segľa, Majerník, Kopčák, D. Konenčý, Biľo
    Tsunami Záhorská Bystrica: Klobučník, Vilém – Valachovič, Šteinhubel, Jakubík, Kubovič, Kovaľ, Žilka, Haraslín, Sedlár, Lohazer, Petrula, Šimuna, Kubaský, Požgay

    Rozhodca: Švik, Navrátil