Hurikán Bratislava – ATU Košice 4:5 (1:2 po s.n.) | Florko Košice – Záhorská Bystrica 5:6 (kon.) | Prešov – ŠK 1. FBC Trenčín 2:9 (kon.)
koniec
FbO Florko Košice
5:6 (2:3, 1:2, 2:1)
Tsunami Záhorská Bystrica
Nedeľa 15.03.2015, 14:00 • MultiHala, Košice • Salming extraliga
     
    Duel je na konci. Domáci tím dvakrát doťahoval trojgólový náskok súpera, ale napokon bez finálneho úspechu. Po veľkej dríme v závere stretnutia košické Florko podľahlo Stupave tesne 5:6 a lúčia sa so sezónou.

    Naopak, na stane Tsunami zavládla obrovská radosť. Stupavčania smerujú do semifinále, kde sa stretnú so Žilinčanmi, k čomu im samozrejme gratulujeme. S týmto konštatovaním sa už ale s vami pre dnešok lúčime a tešíme sa na vás pri sledovaní zvyšných zápasov play-off mužskej Salming extraligy. (16:07:02)
     
    Zápas sa skončil do semifinále postupujú florbalisti Stupavy!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Blaško nahodil loptu smerom na hosťujúcu bránku, kde Klobučník nemal všetko pod kontrolou. Brankár Stupavy mal však napokon veľké šťastie, pretože tento pokus skončil iba vedľa bránky.
     
    59:26
    Košičania síce hrajú v oslabení, ale nemajú nad čím rozmýšľať. Domáci Kátlovský sa natlačil do útoku, ale nedokázal tam zakončiť. Pred nami sú posledné sekundičky a nervy sa stupňujú.
     
    59:01
    Košičania sa vo vlastnom oslabení v dvojici natlačili proti dvom hráčom Stupavy. Hostia mali veľké šťastie, pretože loptička po prudkej strele skončila iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    58:39
    Po oddychovom čase sa bude pokračovať presilovkou Stupavy. Na trestnú lavicu odišiel jeden z Košičanov za zlé striedanie.
     
    58:39
    Domáci tím prepadol pri svojom striedaní a súpera pustil do obrovskej príležitosti. Bol v nej Kubovič, ktorý napokon zúfalo bránený Vrábeľom zakončil iba do Konečného.
     
    58:14
    Košičania sú späť v útoku. Strelecky to tam skúsil Kopčák a aj keď jeho strela Klobučníkovi v rýchlosti vypadla, hosťujúcemu brankárovi pomohla defenzíva a Stupava aj so šťastím vyhadzuje.
     
    57:28
    Hostia ale vôbec nezaváhali a spred svojej bránky loptu rýchlo vyhodili cez všetky čiary. Napätie by sa dalo krájať.
     
    57:05
    Domáci tím vrhol svoje sily do útoku. Vrábeľ tam loptu nahadzoval pred bránku, ale hostia pokusy o dorážku vytlačili.
     
    56:57
    Hra je poriadne napínavá a o ničom ešte rozhodnuté nie je. pred nami sú tri minúty riadnej hracej doby a ešte veľa veľa nervov.
     
    56:12
    Florko Košice dali gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Košičania loptu iba nahodili na bránku súpera cez viac ako polovicu palubovky, ale Oliver Kubaský si ju nešťastne tečoval za vlastného gólmana.
     
    55:27
    Stupava dala gól!

    Hostia zrejme definitívne strhávajú vedenie na svoju stranu! Postaral sa o to dnes veľmi aktívny MARTIN KUBOVIČ, ktorý dostal od Kovaľa pred bránku perfektnú prihrávku a bekhendom zakončil až za Konečného. Asistencia: Maroš Kovaľ.
     
    55:08
    Pred nami je záverečná päťminútovka riadnej hracej doby. Hostia to robia veľmi dobre a často striedajú, takže na palubovke majú stále čerstvé sily.
     
    54:16
    Kovaľ mal na hokejke hetrik, ale Konečný ho v perfektnej pozícii dokázal vychytať! Domáci gólman si dal na zakončenie popri ľavej ruke veľký pozor a stále drží svoj tím nad vodou.
     
    53:43
    Domácemu tímu sa ale v útoku veľmi nedarí. Hosťujúci florbalisti s loptou zbytočne nevymýšľajú a pri každej príležitosti ju vyhadzujú preč.
     
    53:06
    Domáci florbalisti sa popri pravom mantineli rýchlo dostali do pásma, no takisto bez úspešného streleckého pokusu. Napätie sa stupňuje.
     
    52:40
    Hosťujúci Šteinhubel sa s loptou na vlastnej hokejke predral až pred bránku súpera, ale tam ho domáci tím pozorne odstavil.
     
    51:57
    Košičania sa však dlho brániť nemuseli a loptu už vyhodili smerom do útoku. To im však veľmi nepomohlo, pretože tam si ju prevzal Sedlár a hru za svojou bránkou aspoň na moment upokojuje.
     
    51:39
    Kubaský teraz spálil ďalšiu obrovskú príležitosť! Stupavský hráč teraz unikol na ľavej strane, ale prudkou strelou trafil iba košického brankára, ktorý loptu vytlačil mimo ihriska.
     
    50:57
    Brankár Klobučník má čo robiť, aby nátlak súpera ustál. Domáci florbalisti sú v útoku veľmi aktívni a sledujeme bojovný záver stretnutia.
     
    50:12
    Pred nami je záverečná desaťminútovka riadnej hracej doby. V Košiciach stále nie je o ničom rozhodnuté a domáci fanúšikovia ženú svoj tím za vyrovnaním a predĺžením si sezóny.
     
    49:41
    Domáci Vrábeľ nepresne rozohral a prihrávku poslal priamo hosťujúcemu Kubovičovi. Ten sa teda razom rútil na bránku úplne sám, ale jeho strela trestuhodne minula priestor troch žrdí.
     
    48:08
    Florko Košice dali gól!

    Domáci tím sa napokon bleskovo vrátil do pásma a strieľa dôležitý kontaktný gól! Postaral sa oň TOMÁŠ KOPČÁK, ktorý na pravej strane zúžitkoval perfektnú prihrávku pred odkrytú časť bránky. Asistencia: Ján Segľa.
     
    48:02
    Stupavčania sa bránia veľmi jednoducho a nič zbytočne nevymýšľa. Hostia loptu iba vyhadzujú ďaleko od svojej bránky.
     
    47:40
    Košičania ihneď vystrelili a musíme povedať, že tak trochu bezhlavo. Blaško pálil úplne bez prípravy, minul bránku a Stupavčania sa pohodlne ubránia.
     
    47:27
    Košičania sa už v plnom počte natlačili do útoku. Segľa tam našiel Blaška, ale ten bol faulovaný Valachovičom a Stupava bude hrať v oslabení.
     
    46:17
    Domáci v plnom počte.
     
    46:09
    Kubaský sa spoza súperovej bránky natlačil k žrdi a pokúsil sa oklamať Konečného, ale ten veľmi pozorne odolal. Košičania sa bránia naozaj ukážkovo.
     
    45:41
    Napokon to strelecky skúsil hosťujúci Jakubík iba chvíľku po tom, čo sa Stupava vrátila do útoku. Košičania vzápätí opäť vyhadzujú spred svojej bránky.
     
    45:01
    Hostia sa napokon dostali aj k strele, ale domáci tím po nej loptičku odpálil cez celé ihrisko. Postaral sa o to Blaško a Florko si môže vydýchnuť.
     
    44:40
    Stupavčania sa hneď v úvode presilovky usadili v útoku. Hostia sa tam pokúsili súpera rozpohybovať, ale domáci tím zatiaľ skutočne veľmi dobre odoláva.
     
    44:17
    Košice sa budú brániť! Domáci tím si zahrá v oslabení po tom, čo Vrábeľ nedovolene zastavil súpera.
     
    43:26
    Hostia po nepresnej strele súpera rozohrávali spoza vlastnej bránky, ale nikam sa zbytočne neponáhľali a vyslúžili si za to aj piskot košického publika.
     
    42:57
    Hra sa stále prelieva z jednej strany na druhú, ale nikomu sa nedarí prekvapiť gólmanov. Tí dnes majú naozaj veľa práce, ale musíme uznať, že sa s tým dokázali vysporiadať statočne.
     
    41:54
    Domácemu Vrábeľovi teraz ušla lopta a hostia sa dostali do útoku! Bol v ňom Kubovič, no previnilec Florka sa napokon stihol v poslednej chvíli vrátiť a svoju chybu napravil.
     
    41:23
    Hostia sa ale veľmi dobre natlačili k ľavej žrdi, no Konečného nedokázali vyšachovať a domáci gólman loptu postrážil.
     
    40:47
    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, ale ani jednému z tímov sa nedarí nebezpečnejšie zakončiť. Napätie je však vysoké. Hostia by potrebovali skórovať ešte raz aby sa upokojili, domáci tím pre zmenu znížiť na rozdiel jedného gólu.
     
    40:14
    Hosťujúci florbalisti sa hneď v úvode tretiny musia brániť. Domáci tím ešte nič nevzdáva a tlačí sa do útoku, ale Klobučník je zatiaľ veľmi pozorný.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Aj strednú časť hry vyhrali hostia, ktorí tak majú pred záverečnou dvadsaťminútovkou veľmi dobre nakročené k triumfu nie len v zápase, ale aj v celej sérii.

    Tretia tretina sa začne približne o 15:30.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:31
    Priamo pred bránku si napokon z pozície obrancu nabehol Petrula, ale jeho rýchle zakončenie domáci tím vytlačil mimo priestoru troch žrdí. Košičania by si na takéto situácie mali dávať pozor.
     
    39:19
    Hostia sa napokon dostali do útoku, ale tam nič nebezpečné nevymýšľali. Loptu z väčšej vzdialenosti na bránku nahodil Lohazer, ale Konečného neprekvapil.
     
    38:42
    Stupavčania si loptičku prevzali na svoje hokejky a presunuli sa za vlastnú bránku. Hostia sa už skutočne nemajú kam ponáhľať a zbytočne nebudú chcieť riskovať.
     
    38:01
    Hostia sa napokon presunuli do útoku a vybojovali štandardku. Po krížnej prihrávke pred bránkou zakončoval Kovaľ, ale iba do skvele sa presúvajúceho brankára Košíc.
     
    37:45
    Čas nezadržateľne plynie a hostia veľmi dobre držia súpera ďaleko od svojej bránky. Florko teraz predvádza trochu lažérny prístup, čo by sa mu nemuselo vyplatiť.
     
    36:51
    Domáci tím sa presunul do útoku. Tam to skúšal Kopčák, no bol veľmi dobre atakovaný Sedlárom a o loptičku napokon prišiel.
     
    36:10
    Hostia síce loptu dostali späť do útoku, ale nič tam nedokázali vymyslieť. Hra je veľmi rýchla a prelieva sa zo strany na stranu, v tejto chvíli ale nebezpečné zakončenia nevidíme.
     
    35:34
    Stupavčania ale napokon nič nedokázali vymyslieť a Kuboviča s loptou domáci tím vytlačil z útoku. Florko sa dostane k loptičke.
     
    35:13
    Hostia to v útoku robia skutočne veľmi dobre. Šteinhubel je dnes veľmi aktívny a dokázal to aj teraz, keď sa s loptou natlačil priamo pred bránku a vybojoval aspoň menší faul.
     
    34:32
    Hostia sa pokúsia hru upokojiť. Loptu do útoku dostal Kovaľ a Stupava má priestor na to, aby v ofenzíve niečo vymyslela.
     
    34:00
    Košičania už útočia proti plnému počtu hráčov súpera. Strelecky to skúšal Segľa, no jeho pokus brankára neprekvapil.
     
    33:56
    Hostia v plnom počte.
     
    32:47
    Domáci tím aj naďalej pokračuje vo svojej aktivite. Košičania hrajú skutočne veľmi obetavo, no rovnaký prístup zvolili aj hostia, ktorí sa zatiaľ statočne bránia.
     
    32:11
    Stupava hrá vo štvorici.
     
    32:11
    Florko Košice dali gól!

    Domáci tím využíva presilovku a znižuje náskok súpera. Lopta sa od mantinelu odrazila k Jakubovi Blaškovi, ten pred bránkou našiel JÁNA SEGĽU a jeho zakončenie do horného rohu Klobučník nemal šancu chytiť. Asistencia: Lukáš Blaško.
     
    31:56
    Stupava bude opäť v trojici, na trestnú lavicu smeruje aj Sedlár.
     
    31:33
    Obrovská šanca Košíc! Bol v nej Katlovský, ktorý však v zakončení trafil iba žrď stupavskej bránky.
     
    31:10
    Stupava hrá vo štvorici.
     
    30:56
    Košičania hneď v úvode dvojnásobnej presilovky neudržali loptu v útoku a museli sa po ňu vrátiť až k svojej bránke.
     
    30:32
    Košičania si chvíľu zahrajú presilovku o dvoch hráčov! Na trestnú lavicu smeruje aj Petrula.
     
    30:27
    Domáci florbalisti sa udržali v útoku, ale nevedia tam vymyslieť nič zaujímavejšie. Zdá sa, že skúsenejší tím je poriadne zúfalý, pretože súper mu nič nedovoľuje.
     
    29:57
    Podobná situácia a opäť zakončoval Katlovský. Domáci tím je v útoku síce veľmi aktívny, ale hostia sa bránia bravúrne a súpera vytláčajú z dobrých streleckých pozícií.
     
    29:24
    Domáci tím sa v presilovke usadil v útoku, kde napokon prišla skvelá prihrávka priamo pred bránku, no odtiaľ Katlovský v rýchlosti prestrelil.
     
    29:10
    Stupava sa bude brániť! Po nedovolenom zákroku odchádza na trestnú lavicu Kubovič.
     
    28:37
    Domáci tím sa dostal do ďalšej zaujímavej pozície. Tentokrát spred bránky zakončoval Rexa, no ani on úspešný nebol. Klobučník predvádza skvelé zákroky!
     
    28:06
    Košičania sa rýchlo presunuli do útoku a o odpoveď sa pokúsil Jakub Konečný, no jeho zakončenie Klobučník vytlačil spred svojej bránky.
     
    27:55
    Stupava dala gól!

    Hostia využili nepozornosť domáceho tímu v defenzíve a opäť vyhrávajú o tri góly! Postaral sa o to DENIS JAKUBÍK, ktorý spracoval pomerne ťažkú prihrávku a z ľavej strany do protipohybu prekonal Konečného. Asistencie Michal Šteinhubel.
     
    27:38
    Hra sa prelieva zo strany na stranu. Stupava v útoku neuspela, rovnako tak ale domáci tím nepochodil vo svojom brejku, keď Segľa opäť stratil loptu.
     
    27:13
    Domáci tím napokon ešte ostal v útoku a po kľučke sa pokúsil zakončiť opäť Dávid Konečný. Ani to mu ale nevyšlo a hostia sa môžu pustiť do protiútoku.
     
    27:05
    Košičania sa natlačili do útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Domáci tím získal štandardku, po ktorej pálil Dávid Konečný, ale bez úspechu.
     
    26:34
    Domáci tím hru upokojuje a začína od svojej bránky. Hostia sa musia stiahnuť do defenzívy, pretože dvojgólové vedenie by teraz iba neradi stratili.
     
    26:01
    Teraz to už ale domácemu tímu vôbec nevyšlo podľa predstáv. Segľa pokazil rozohrávku a dopredu sa dostal Šteinhubel, no jeho prudká strela bola zrazená a Konečný s ňou žiaden problém nemal.
     
    25:24
    Šteinhubel si vzal loptu na svoju hokejku, premiestnil sa za bránku domáceho tímu, no zakončiť už nedokázal. Domáci tím sa dobre ubránil.
     
    25:01
    Domáci v plnom počte.
     
    24:41
    Lopta ale napokon po snahe domáceho tímu opustila priestor ihriska a hra sa kúskuje. Košiciam to vyhovuje, Stupava by sa rada dostala späť do útoku.
     
    24:03
    Hostia pokračujú v presilovke aj naďalej, domáci hráč bol totiž vylúčený až na päť minút. Košičania sú však aktívni a Segľa sa s loptou na hokejke dostal aj do útoku.
     
    23:45
    Stupava dala gól!

    Hostia sa napokon do útoku vrátili a využívajú výhodu presilovky. Postaral sa o to MARTIN KUBOVIČ, ktorý zúžitkoval dobrú strelu stredom útočnej polovice. Asistencia: Michal Šteinhubel.
     
    23:10
    Košičania napokon v zmätku pred svojou bránkou získali loptu a odpálili hu cez všetky čiary.
     
    22:59
    Stupavčania ešte pokračujú vo svojej aktivite. Po dobrej strele sme videli aj ich pokusy o dorážky, no napokon sa ani jeden z nich presným zásahom neskončil.
     
    22:11
    Hostia útočia aj naďalej, Košičania sa budú brániť dlhšie, než sme predpokladali. Hostia to skúsili strelou Valachoviča, no domáci tím sa dobre ubránil.
     
    21:17
    Domáci tím sa pokúsil hru upokojiť. Loptu na opačnú polovicu zaviezol Segľa a vybojoval cenné sekundičky pre svoj tím.
     
    21:02
    Stupava sa dostala do skvelej šance! Kubaský prihrávkou cez celé ihrisko našiel Kuboviča, no ten v rýchlosti strelou z prvej nenamieril najlepšie a domáceho gólmana neprekvapil.
     
    20:16
    Hostia sa ihneď presunuli do útoku. Tam to strelecky skúsil Jakubík, ale úspešný nebol a Konečného neprekonal.
     
    20:01
    Začiatok druhej tretiny sa nám poriadne predlžoval. Rozhodcovia si niečo potrebovali vydiskutovať s obidvomi lavičkami a napokon je na trestnej lavici jeden z domácich hráčov. Košičania sa budú brániť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. videli sme v nej zaujímavý florbal, ktorý priniesol až 5 presných zásahov, no v Košiciach ešte o ničom rozhodnuté nie je.

    Druhá tretina sa začne približne o 14:43.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:51
    V samom závere sa ale ešte domáci tím pokúša niečo vymyslieť. Dobrú strelu mohol predviesť Majerník, ale v rýchlosti loptu vo vzduchu netrafil.
     
    19:29
    Košičania vo svojej aktivite smerom k vyrovnaniu pokračujú aj naďalej. Katlovský pred bránkou hľadal Konečného, ale z ich spolupráce napokon nič nebolo.
     
    18:52
    Hostia v plnom počte.
     
    18:43
    Košičania sa udržali v útoku a súpera tam poriadne zatlačili. Strelecky to opäť skúsil Blaško, no jeho pokus skončil iba v hlúčiku tiel pred bránkou, kde sa Klobučník dobre zorientoval.
     
    18:10
    Domáci Košičania sa napokon dostali do útoku a vytvoirli si veľký tlak. Strelecky to skúsil Blaško, no nik z jeho spoluhráčov loptu do siete nedorazil.
     
    17:56
    Hostia hrajú skutočne ukážkovo a domáci tím až teraz spoza Konečného založia novú útočnú akciu.
     
    17:34
    Stupava to aj vo vlastnom oslabení robí bravúrne a loptu drží ďaleko od svojej bránky.
     
    16:52
    Domáci tím si takisto zahrá presilovku, pretože po nedovolenom zákroku v obrane odchádza na trestnú lavicu jeden z hostí.
     
    16:49
    Domáci v plnom počte.
     
    16:46
    Mohlo byť vyrovnané, ale Klobučník trestné strieľanie chytil! Hosťujúci gólman prečítal blafák Jakuba Blaška a loptu za svoj chrbát nepustil, pokračuje sa za stavu 2:3.
     
    16:46
    Domáci tím sa dostal do rýchleho protiútoku, ktorý hostia prerušili iba za cenu faulu a nasledovať bude trestné strieľanie pre Košice.
     
    16:02
    Napokon sme videli aj poriadne nepríjemné zakončenie hostí. Bol tam Šteinhubel a hľadal aj spoluhráča, no domáci gólman Konečný si zázračne poradil.
     
    15:38
    Dobrou správou pre hostí a ich fanúšikov je, že Šteinhubel je po nepríjemne vyzerajúcom páde v poriadku a práve s loptou operuje za Konečného bránkou. Stupava sa pokúša niečo vymyslieť.
     
    15:17
    Hosťujúci florbalisti sa ihneď usadili na útočnej polovici a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Loptu však nebezpečne nevystrelili, pretože Kubaského pokus bol zblokovaný.
     
    14:49
    Hostia sú stále aktívni a pokúšajú sa dostať do útoku. Teraz sa pred bránku prebíjal Šteinhubel, ale bol faulovaný a skončil na zemi. Stupava si zahrá presilovku.
     
    13:56
    Košičania sa pokúsili hru upokojiť, ale hostia im to príliš nedovolili. Stupavčania sa opäť natlačili až pred bránku, kde si prihrávku pýtal Petrula, no napokon na neho loptu Košičania nepustili.
     
    12:57
    Táto situácia sa už ale skutočne mala skončiť gólom! Šteinhubel našiel pred bránkou úplne voľného Lohazera, ktorý ihneď pálil, ale domáci gólman Konečný predviedol perfektný zákrok a loptu za svoj chrbát napokon nepustil.
     
    12:24
    Veľmi dobrý protiútok predviedli aj domáci hráči. Na jeho konci bol opäť Segľa, no opäť nezakončil najpresnejšie a Klobučník mohol ostať relatívne pokojný.
     
    12:02
    Domáci tím si ale musí dávať pozor na dobré protiútoky hostí! Loptu dopredu po pravej strane potiahol Kubaský a prudko vystrelil, no jeho pokus bol zblokovaný. Dorážať chcel ihneď Kovaľ, ale gólman Košíc stihol zareagovať.
     
    11:49
    Košičania sa napokon usadili v útoku a na bránku tvrdo vystrelili. Skúšal to Katlovský, ale iba do brankára Stupavy.
     
    11:26
    Nuž, hosťujúci tím sa na hracej ploche nevie nájsť. Pri lopte sú stále iba domáci florbalisti, ktorí sa pokúšajú o vyrovnanie.
     
    10:57
    Výborná šanca Košíc! Po protiútoku dvojice Majerník – Segľa zakončoval druhý menovaný, ale iba veľmi tesne vedľa bránky.
     
    10:47
    Hosťujúci tím stráca pevnú pôdu pod nohami a jeho pohodlný trojgólový náskok sa razom zmenil na pokus o zachránenie vedenia na hokejkách. Domáci hráči pridali na aktivite a držia sa v útoku.
     
    10:22
    Florko Košice dali gól!

    Domáci florbalisti sťahujú náskok súpera na rozdiel jedného gólu! Po skvelom protiútoku sa o to postaral JAKUB KONEČNÝ, ktorý zakončoval z ľavej strany a poriadne zaskočil Klobučníka. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    09:40
    Na opačnej polovici palubovky sa do útoku dostali aj hostia. Po pokuse o vyšachovanie obrany pálil spred bránky Kubovič, ale domáci gólman si pohodlne poradil.
     
    08:57
    Do útoku sa dostali aj domáci hráči, no takisto bez úspešného konca. Strelecky to skúšal Segľa, ale jeho lopta na Klobučníka vôbec neprešla.
     
    08:21
    Stupavčania sa presunuli do útoku. Po otočke to tam strelecky skúsil Kubovič, no jeho rana bola zrazená a v bránke neskončila.
     
    07:55
    V úvode zápasu sledujeme v Košiciach skutočne rýchlu hru a množstvo gólov. Aktívnejší sú stále hostia, ktorí vyhrávajú rozdielom dvoch presných zásahov.
     
    07:03
    Florko Košice dali gól!

    Košičania znižujú náskok súpera. Po nahodení Blaška si na loptu pred bránkou dobre počkal ŠTEFAN MAJERNÍK a napokon ju pretlačil za Klobučníka. Asistencia: Lukáš Blaško.
     
    06:10
    Hostia súpera poriadne zaskočili a po perfektnom úvode vyhrávajú už rozdielom troch presných zásahov! Košičania sa nevedia spamätať a na palubovke majú veľké problémy.
     
    05:21
    Stupava dala gól!

    Hostia vyhrávajú už rozdielom troch gólov! Postaral sa o to MARTIN LOHAZER, ktorý do siete umiestnil prudké nahodenie Šteinhubla a to zaskočilo brankára a lopta skončila až v sieti. Asistencia: Michal Šteinhubel.
     
    04:44
    Stupava dala gól!

    Hostia chvíľu po úvodnom góle zvyšujú svoj náskok! Postaral sa o to opäť MAROŠ KOVAĽ, ktorý loptu prepasíroval za dezorientovaného gólmana.
     
    03:55
    Domáci tím je poriadne šokovaný. Hostia zo Stupavy začali skutočne veľmi dobre a bez rešpektu sa pustili do svojho súpera.
     
    03:29
    Stupava dala gól!

    Hostia sa po peknej akcii ujímajú vedenia! po rýchlom presunutí sa do útoku Kubaský obkrúžil bránku, naviazal si na seba až štvoricu hráčov a prihrávkou do nebezpečného priestoru našiel MAROŠA KOVAĽA, ktorý prudkou strelou nezaváhal. Asistencia: Oliver Kubaský.
     
    02:37
    Opäť sme však videli veľmi nebezpečné zakončenie hostí. Florbalisti zo Stupavy sa presunuli do útoku, kde Kubovič prihrávkou našiel Haraslína, no jeho strelu zastavila sieť iba z vonkajšej strany.
     
    01:46
    Vzápätí sme videli aj dobrý protiútok domáceho tímu. Na jeho konci bol Blaško, no jeho prudká strela skončila iba u Klobučníka. Stupavský brankár nemal extrémne náročnú prácu.
     
    01:13
    Obrovská šanca hostí! po dobre nahodenej lopte sa pri pravej žrdi ocitol úplne sám Martin Kubovič, ktorý z voleja zo vzduchu nepríjemne zakončoval. Domáci gólman Konečný mal čo robiť, aby tento pokus zastavil svojím telom.
     
    00:29
    Hostia loptu rýchlo vybojovali na svoje hokejky a presunuli sa do útoku. Celú akciu potiahol Lohazer, no napokon úspešný nebol a zakončenie zo strany Stupavy vôbec neprišlo.
     
    00:18
    Hneď v úvode zápasu sa lopty zmocnili domáci florbalisti a pustili sa do útoku. Tam síce z väčšej vzdialenosti aj zakončili, ale iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na palubovke a stretnutie sa o malý moment začne, no predtým si ešte vypočujeme štátnu hymnu Slovenskej republiky.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    FbO Florko Košice: F. Konečný, Timko – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný, Dugas, Kešeľák, Vrábeľ, Kátlovský, Rexa, Očkaják, Vrábeľ, Segľa, Majerník, Kopčák, D. Konenčý, Biľo

    Tsunami Stupava: Klobučník, Vilém – Valachovič, Šteinhubel, Jakubík, Kubovič, Kovaľ, Žilka, Haraslín, Sedlár, Lohazer, Petrula, Šimuna, Kubaský, Požgay

    Rozhodca: Švik, Navrátil.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej florbalovej súťaže mužov! V rámci štvrťfinálovej série medzi košickým Florkom a Tsunami zo Stupavy to dnes bude rozhodne zaujímavé, pretože v sérii hranej na tri víťazstvá vyhrávajú hostia pomerom 2:1 a majú šancu spečatiť svoj postup medzi štvoricu najlepších.

    Záhoráci pricestovali do metropoly východu s vedením 2:0. To si vypracovali na domácej palubovke, kde súpera zdolali postupne 5:2 a 9:7. Zápasy na západe Slovenska priniesli množstvo florbalovej krásy a pekných akcií a aj množstvo gólov. Na to hráči oboch celkov nadviazali aj vo včerajšom dueli na východe, kde však prvýkrát v sérii zvíťazil úradujúci majster. Košické Florko súpera rozstrieľalo vysoko 8:3 a odvrátilo tak prvý postupový mečbal Stupavy. Hostia však môžu svoje semifinálové chúťky naplniť už dnes, v prípade výhry totiž budú cestou domov oslavovať ukončenie celej série a postup do bojov o medaily.

    Začiatok zápasu je v košickej MultiHale naplánovaný na 14.00. My vám z neho prinesieme všetko podstatné prostredníctvom nášho podrobného textového prenosu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 8. Majerník (Blaško), 11. Konečný (Kátlovský), 33. Segľa (L. Blaško), 49. Kopčák (Segľa), 57. Kubaský (vla.) – 4. Kovaľ (Kubaský), 5. Kovaľ, 6. Lohazer (Šteinhubel), 24. Kubovič (Šteinhubel), 28. Jakubík (Šteinhubel), 56. Kubovič (Kovaľ)


    FbO Florko Košice: F. Konečný, Timko – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný, Dugas, Kešeľák, Vrábeľ, Kátlovský, Rexa, Očkaják, Vrábeľ, Segľa, Majerník, Kopčák, D. Konenčý, Biľo
    Tsunami Záhorská Bystrica: Klobučník, Vilém – Valachovič, Šteinhubel, Jakubík, Kubovič, Kovaľ, Žilka, Haraslín, Sedlár, Lohazer, Petrula, Šimuna, Kubaský, Požgay

    Rozhodca: Švik, Navrátil