Česko – Austrália 8:2 (kon.)
koniec
Česko
8:2 (2:0, 1:0, 5:2)
Austrálie
cz Štvrtok 05.03.2015, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Reprezentace žen U-15
Partner:
     
    59:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ ještě nemá, nemá a nemá dost! Dneska se už podruhé trefuje ve vlastním oslabení a celkově střílí už svůj pátý gól zápasu! Bylo to tedy se štěstím, kotouč dostala do branky z velkého úhlu, ale to na osmé české radosti pochopitelně vůbec nic nemění – 8:2! Asistence: Natálie Mlýnková, Magdalena Erbenová.
     
    59:12
    Austrálie právě vstřelila branku!
    V českém brankovišti vznikl takový rozruch, že to asi jinak než gólem skončit nemohlo. Puk cestoval kolem brankové čáry, až za ní docestoval – autorkou brakny je označena SHONA GREENOVÁ – 7:2. Asistence: Sharnita Cromptonová, Taylor Botterilová.
     
    57:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Klokanice si nakonec tenhle zápas poměrně dost odskáčou, uvolněná česká reprezentace přidává sedmou trefu! Po pěkné kombinaci celé pětice se k vyražené střele Anny Kotounové dostala na brankovišti LAURA LERCHOVÁ, která prokázala obrovskou pohotovost a dokázala ho propasírovat až do klece – 7:1! Asistence: Anna Kotounová, Natálie Mlýnková.
     
    54:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak už ten výsledek vypadá o dost líp! Australanky už byly kompletní, což znamená, že přidáváme branku už ve čtvrté herní situaci – tentokrát je to oslabení. A znovu u toho bylo naše číslo osm! Po přihrávce Mlýnkové ještě napoprvé KRISTÝNU KALTOUNKOVOU gólmanka vychytala, ale z dorážky už se jihlavská útočnice může radovat. Dneska počtvrté, bravissimo – 6:1! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    51:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na led! Dva góly jsme dali v přesilovce, teď přidáváme i trefu ve hře čtyř proti čtyřem. Postarala se o to KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která čekala před brankovištěm, až Magda Erbenová prudce nahodí puk na Phillisovou. Dráhu jeho letu pak dokázala ideálně vychýlit a završuje hattrick – 5:1! Asistence: Magdalena Erbenová, Anna Kotounová.
     
    41:57
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak i Australanky umí využít početní výhodu a stejně jako předevčírem, ani tentokrát neodejdeme ze zápasu s čistým štítem. Dalekonosnou střelu vyrazila Juřicová před sebe a nestačila puk odpálit před dojíždějící KATH MCONIEOVOU, jež ho z úhlu poslala bekhendem do odkryté svatyně – 4:1. Asistence: Sharnita Cromptonová.
     
    41:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    A v té už gól přichází! Od modré čáry poslala puk na branku kapitánka Erbenová a před Phillisovou číhaly dvě spoluhráčky. Co se KRISTÝNĚ KALTOUNKOVÉ nepovedlo napoprvé, to dokázala z dorážky. Vedeme 4:0! Asistence: Laura Lerchová, Magdalena Erbenová.
     
    22:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Ještě behem početní nevýhody si česká patnáctka vypracovala akci, která končí třetí trefou. Na levé straně se přes obránkyně dostala rozjetá KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, které nechala váhající brankářka hodně místa u bližší tyče, a to bylo pro naši útočnici snadné trefit – 3:0! Asistence: Magdalena Erbenová.
     
    15:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tam druhý! Českým nadějím často kombinace nevychází nejlíp, ale teď to zase nahradily rychlou akcí. V rohu pásma bojovala o puk se soupeřkou Lucie Samohýlová a vyšťourat se ho povedlo SABINĚ MATOUŠKOVÉ. Ta s ním vyjela z ostrého úhlu před branku a protože před ní soupeřka zbytečně odstupovala, zakončila svižně pod horní tyčku – 2:0! Asistence: Magdalena Erbenová.
     
    08:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Když nevíš, co s pukem, vystřel! Tenhle recept by na menší australskou brankářku rozhodně mohl platit, po devíti minutách se v končící přesilovce ujímáme vedení. Kaltounková poslala napříč celým středním pásmem kotouč rozjeté Lerchové, která ho za modrou čarkou předala do tandemu KAROLÍNĚ HORNICKÉ. No a liberecká útočnice poslala puk z dálky o břevno do klece – 1:0! Asistence: Laura Lerchová, Kristýna Kaltounková.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 9. Hornická (Lerchová, Kaltounková), 16. Matoušková (Erbenová), 23. Kaltounková (Erbenová), 42. Kaltounková (Lerchová, Erbenová), 52. Kaltounková (Erbenová, Kotounová), 55. Kaltounková (Mlýnková), 58. Lerchová (Kotounová, Mlýnková), 60. Kaltounková (Mlýnková, Erbenová) – 42. Mconieová (Cromptonová), 60. Greenová (Cromptonová, Botterilová)


    Česko: Bláhová (30. Juřicová) – Pejšová, Sovjáková, Erbenová "C", Kotounová, Krčková, Šmajdová – Samohýlová, Dýcková, Matoušková – Kaltounková, Mlýnková, Lerchová – Čajanová, Hornická, Machalová – Mašková. Trenéři: Rudolf Valla a Roman Kosina.
    Austrálie: Phillisová (Coonanová) – Harveyová, Carsonová, Cockerellová, Newmarková, Pooleová, Venningová, Ayrisová – Reynoldsová, Giblinová, Harrisová, Mconieová, Greenová "C", Mooreová, Botterilová, Limová, Parkynová, Tihemaová, Hocuttová, Cromptonová. Trenér: Lee Brown.

    Rozhodca: Koblischke – Beneš, Hubínek.