Česko – Austrália 8:2 (kon.)
koniec
Česko
8:2 (2:0, 1:0, 5:2)
Austrálie
cz Štvrtok 05.03.2015, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Reprezentace žen U-15
Partner:
     
    58:48
    Zbytečný faul. Martina Mašková (CZE) sice svým forčekingem získala kotouč, ale s jasným hákováním. Čeká nás dvojnásobné oslabení.
     
    58:18
    Ovšem bylo by velkým divem, kdyby se zápas dohrál v plném počtu. Magda Erbenová (CZE) teď přibrousila u hrazení a je z toho menší trest za hru tělem.
     
    53:11
    Bohužel jsme ale s touto situací nedokázali dobře naložit a naopak putuje na trestnou zase naše hokejistka. Je to Magda Erbenová (CZE), jež odpyká menší trest za příliš mnoho hráček na ledě, neboť se sama přepočítala a skočila do hry.
     
    51:58
    Další faul na australské straně nám přisuzuje přesilovku čtyři na tři. Remi Harveyová (AUS) pyká za hákování.
     
    51:08
    A pokračujeme, ať mají časoměřiči co dělat. Kath Mconieová (AUS) se k nim odchází podívat za podražení.
     
    50:47
    Nevím, osobně mi chvílemi připadá, že hlavní sudí ze zápasu trochu vaří guláš. Tereza Sovjáková (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    46:26
    A teď už zase ne. Naše hokejistky přijaly puk u střídačky, načež rozhodči viděli hru v šesti, trest odpyká Natálie Mlýnková (CZE). Vyloučení hru až příšerně kouskují a brzdí, oboustranně je jich škoda.
     
    45:23
    Nyní si ale zahrajeme výhodnou přesilovku čtyři na tři! Kate Tihemaová (AUS) inkasuje menší trest za hákování.
     
    44:10
    Ovšem přesilovka nám vydržela pouhých devět sekund a následuje faul, o kterém ani jeho údajná autorka neví. Daniela Pejšová (CZE) pyká za nedovolení bránění.
     
    44:01
    Australská střídačka se teď rozčiluje až příliš hlasitě, lépe řečeno řve jako na Václaváku. Důvodem je trest za podražení pro Sharnitu Cromptonovou (AUS).
     
    41:22
    Hned po vhazování je ale vyloučena za hákování Karolína Hornická (CZE).
     
    39:53
    Georgia Mooreová (AUS) – 2 minuty za hrubost.
     
    38:52
    Budeme k tomu mít další možnost. Tess Reynlodsová (AUS) je vyloučena za podražení, což nám přináší už sedmou přesilovku.
     
    36:31
    Vzápětí se samy dopustily faulu a opět budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách. Kath Mconieová (AUS) – 2 minuty za sekání.
     
    35:18
    Nikola Dýcková (CZE) – 2 minuty za hákování.
     
    26:27
    Teď už přišla exkluzivní práce naší čtveřice, především Dýckové s Lerchovou. Druhá jmenovaná byla faulována a Taylor Botterilová (AUS) odchází na trestnou za držení hole, takže se zase bude hrát čtyři na čtyři.
     
    25:40
    Naopak je tady zase nedovolený zákrok na naší straně. Kristýna Kaltounková (CZE) – 2 minuty za hákování.
     
    23:21
    Kaltounková teď prokazuje hodně velké sebevědomí. Už už se dostávala do další gólové šance, ale zastavila ji Tracy Hocuttová (AUS) podražením.
     
    20:51
    Bohužel následuje pro změnu český faul. Anna Kotounová (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění, čeká nás druhé oslabení.
     
    18:03
    Tiffany Venningová (AUS) – 2 minuty za hákování.
     
    06:23
    Dlouhá kombinace v šesti hráčkách nevedla ke střeleckému pokusu, a tak přichází verdikt: Taylor Botterilová (AUS) si odpyká menší trest za hákování.
     
    03:38
    A rázem je naše přesilovka minulostí. Na nedovolené bránění totiž putuje za katr také naše hokejistka, konkrétně Laura Lerchová (CZE). Jde se hrát čtyři na čtyři.
     
    03:11
    Z českého tlaku rezultuje první přesilovka. Tiffany Venningová (AUS) – 2 minuty za nedovolené bránění.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 9. Hornická (Lerchová, Kaltounková), 16. Matoušková (Erbenová), 23. Kaltounková (Erbenová), 42. Kaltounková (Lerchová, Erbenová), 52. Kaltounková (Erbenová, Kotounová), 55. Kaltounková (Mlýnková), 58. Lerchová (Kotounová, Mlýnková), 60. Kaltounková (Mlýnková, Erbenová) – 42. Mconieová (Cromptonová), 60. Greenová (Cromptonová, Botterilová)


    Česko: Bláhová (30. Juřicová) – Pejšová, Sovjáková, Erbenová "C", Kotounová, Krčková, Šmajdová – Samohýlová, Dýcková, Matoušková – Kaltounková, Mlýnková, Lerchová – Čajanová, Hornická, Machalová – Mašková. Trenéři: Rudolf Valla a Roman Kosina.
    Austrálie: Phillisová (Coonanová) – Harveyová, Carsonová, Cockerellová, Newmarková, Pooleová, Venningová, Ayrisová – Reynoldsová, Giblinová, Harrisová, Mconieová, Greenová "C", Mooreová, Botterilová, Limová, Parkynová, Tihemaová, Hocuttová, Cromptonová. Trenér: Lee Brown.

    Rozhodca: Koblischke – Beneš, Hubínek.