Kladno – Pardubice 2:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Zlín – Třinec 3:5 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 4:5 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 1:5 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Pondelok 02.03.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Vyloučen je právě hostující Ondřej Vála za sekání.
     
    59:54
    Tomu tedy říkám šance! Před bránu se natlačila celá pardubická ekipa a po střele Kusého neměl Vladař jinou možnost, než si lehnout na zem a doufat. Nakonec po šesti pokusech o dorážku sudí rozpoznal faul Vály, který při pokusu puk dorazit sekl do gólmana.
     
    59:27
    Je tu ale ještě komplikace pro Kladno, vyloučen je Jakub Hajný za držení a hosté jdou navíc do power-play!
     
    56:38
    Zároveň je vyloučen hostující Lukáš Vácha za krosček.
     
    56:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je otočeno! A na Kladně propuká euforie, která je hodná tomu, o co tu dnes jde! Velký tlak domácích vrcholil a využil toho dnes již dvougólový PATRIK MACHAČ, který po vyhraném bully vzal puk a technickou střelou z mezikruží převážil misky vah na stranu domácích! Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    46:15
    Oba dva jsou také vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    46:15
    Do obrovské šance se dostal Machač, který si najel před bránu a zakončoval střelou po zemi na zadní tyč, Vejmelka ovšem zasáhl. Poté na ledě vzplály velké vášně a sledujeme rvačku mezi Šilhavým a Pilným!
     
    45:34
    Je tu první vyloučení v poslední třetině, sednout si jde pardubický Ondřej Vála za sekání.
     
    43:21
    Naopak na stranu druhou sebevědomě zamířil Hlaváček, který prolétl středním pásmem a dostal se až před Vladaře, který ho ale dobrým zákrokem vychytal!
     
    42:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec tu je z ničeho nic branka! Kladno drželo puk za bránou, konkrétně u něj byl PATRK MACHAČ. Ten ho poté krkolomně vyvezl až před bránu, kde sice Vejmelku nepropálil, puk se k němu ale odrazil zpět a napodruhé tak se štěstím a drobnou tečí propálil vše, co mu stálo v cestě a srovnal! Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    39:08
    Tak jestli to předešlé volalo po gólů, tohle po něm přímo řvalo! Machač se po náhodném odrazu puku zjevil zcela sám v mezikruží proti Vejmelkovi, ten ale výborně zasáhl a puk chytil do lapačky! Největší šance domácích!
     
    38:22
    Do velké šance teď ujížděl Šilhavý, který šel ze strany úplně sám na Vejmelka, ten ale snížil střelecký úhel a kladenský hráč ho tak pouze trefil kamsi do výstroje!
     
    34:15
    Ve vlastní početní nevýhodě po hezkém zisku puku ujel Machač, svoji akci ale zakončil pouze střelou do betonu gólmana Vejmelka, který reagoval velice rychle!
     
    32:16
    Vidíme další vyloučení, který opět přijde nevhod domácím, protože je vyloučen jejich Petr Havlůj za vysokou hůl.
     
    27:29
    Do další velké příležitosti se cpal Machač, jeho kličkovaná skončila střelou z velké blízkosti, i tu ale Vejmelka zvládl vytáhnout mimo! Následně puk sbírá do lapačky a celé akci je konec.
     
    25:47
    Horko ale bylo i na straně druhé, když se dopředu hnal Kusý a jeho pas na rozjetého Voženílka jen těsně minul jeho hokejku, jinak by zakončoval do prázdné kasy!
     
    24:52
    Do pořádné šance se teď ale nakonec domácí dostali, když Šilhavý po hezké kombinaci zakončoval z levého kruhu, trefil ale pouze rychle vyjetého Vejmelku, který puk zachytil!
     
    18:48
    Vyloučen je ale nakonec za útočný faul kladenský Petr Janeček, sednout si jde za podražení.
     
    18:39
    A nakonec to přeci jen Rytíři vykombinovali, když se ke střele z úhlu dostal Bunda! Tu Vejmelka pouze vyrazil k volnému Šilhavému, ten ale trefil zase pouze beton strážce hostující svatyně!
     
    15:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A trest za vyloučení přichází takřka v okamžení, Pardubice tak zabraly zatím pouze na pár minut a už vedou! Bažant posunul puk do na modrou na zcela volného Kusého, kterého sice ještě vychytal Vladař, puk ale pouze vyrazil k volnému DANIELU VOŽENÍLKOVI, který se z blízka nemýlil! Asistence: Denis Kusý, Matěj Bažant.
     
    14:50
    A to, že jsou Pardubice lepší, bude ještě umocněno tím, že byl vyloučen domácí Krešimír Schildhabel za podražení.
     
    11:15
    A ve velké šanci se ocitli domácí hokejisté! Miura se natlačil před bránu, kde puk sice do brány neprocpal, nabídl ale scojí prací možnost pro Slánského, který ovšem z úhlu trefil pouze rychle se přesunuvšího Vejmelku.
     
    05:42
    Je k vidění první vyloučení, které přichází nevhod hostům, kteří budou hrát dvě minuty ve čtyřech. Vyloučen je totiž Lukáš Vácha za hákování.
     
    02:44
    A tentokrát už musel regulérně do akce Vejmelka, který sebou švihl na zem proti ráně Miury z velké blízkosti, nakonec si ale pomocí betonu poradil a puk vyrazil!

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 43. Machač (Šilhavý), 57. Machač (Šilhavý) – 16. Voženílek (Kusý, Bažant)


    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda, Hulcr, Matula, Zelingr, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý, Kaprál, Macháček, Schildhabel, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal, Kuzďas, Miura
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Vácha, Pilný, Budík, Bažant, Vála – Chvojka, Havrda, Velinský, Barkóci, Kusý, Hlaváček, Voženílek, Kysela, Rohlík

    Rozhodca: Souček – Flegl, Špůr