Kladno – Pardubice 2:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Zlín – Třinec 3:5 (kon.)
Chomutov – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 4:5 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 1:5 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Pondelok 02.03.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je otočeno! A na Kladně propuká euforie, která je hodná tomu, o co tu dnes jde! Velký tlak domácích vrcholil a využil toho dnes již dvougólový PATRIK MACHAČ, který po vyhraném bully vzal puk a technickou střelou z mezikruží převážil misky vah na stranu domácích! Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    42:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec tu je z ničeho nic branka! Kladno drželo puk za bránou, konkrétně u něj byl PATRK MACHAČ. Ten ho poté krkolomně vyvezl až před bránu, kde sice Vejmelku nepropálil, puk se k němu ale odrazil zpět a napodruhé tak se štěstím a drobnou tečí propálil vše, co mu stálo v cestě a srovnal! Asistence: Vojtěch Šilhavý.
     
    15:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A trest za vyloučení přichází takřka v okamžení, Pardubice tak zabraly zatím pouze na pár minut a už vedou! Bažant posunul puk do na modrou na zcela volného Kusého, kterého sice ještě vychytal Vladař, puk ale pouze vyrazil k volnému DANIELU VOŽENÍLKOVI, který se z blízka nemýlil! Asistence: Denis Kusý, Matěj Bažant.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 43. Machač (Šilhavý), 57. Machač (Šilhavý) – 16. Voženílek (Kusý, Bažant)


    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda, Hulcr, Matula, Zelingr, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý, Kaprál, Macháček, Schildhabel, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal, Kuzďas, Miura
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Vácha, Pilný, Budík, Bažant, Vála – Chvojka, Havrda, Velinský, Barkóci, Kusý, Hlaváček, Voženílek, Kysela, Rohlík

    Rozhodca: Souček – Flegl, Špůr