Omsk – Barys 5:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.)
Kazaň – Jekaterinburg 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.) | D. Moskva – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
Petrohrad – Novgorod 1:2 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 4:1 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 28.02.2015, 16:00 • Helsinky • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Tomi MÄKI - 4:1
     
    59:12
    Jokerit Helsinki dáva gól! Domáci najprv prázdnu bránu netrafili, následne ešte zabránil Cheechoo brankárskym zákrokom gólu, útočník Minsku už ale nestačil na dorážku TOMIHO MAKIHO, ktorý si zaslúžil streliť gól azda najviac zo všetkých hokejistov Helsínk, keď podal skvelý bojovný výkon.

    Asistencie: Petteri Wirtanen
    Tommi HUHTALA - 3:1
     
    30:57
    Jokerit Helsinki dáva gól! Veľká chyba obrancu Krajíčeka, tomu vzal puk TOMMI HUHTALA, šikovný útočník prvej formácie naznačil prihrávku spoluhráčovi, ktorý bol na druhej strane, nakoniec sa ale rozhodol urobiť krok k tyčke a namieriť to do horného rohu brány, čo urobil naozaj veľmi umne a gólman Milchakov nemal na toto zakončenie nárok!

    Bez asistencie.
    Riku HAHL - 2:1
     
    26:41
    Jokerit Helsinki dáva gól! Okamžitá odpoveď Helsínk, ktoré sa dostávajú znova do vedenia, v útočnom pásme vybojovali domáci puk na mantineli, následne prišla strela od modrej z hokejky OSKARI KORPIKARIHO. Pred bránkou dobre clonil Hahl, brankár bol značne dezorientovaný a puk končí v sieti!

    Asistencie: Todd Daine, Linus Omark
    Nick BAILEN - 1:1
     
    25:34
    Dinamo Minsk dal gól!
    Linglet potiahol akciu po mantineli, šikovný útočník, ktorému sa posledné zápasy veľmi darí ukázal parádny prehľad v hre, našiel pred bránkou idúceho NICKA BAILENA, no a obranca Minsku už len vystrelil puk a trafil to do voľného priestoru bránky Karlssona!

    Asistencie: Charles Linglet
    Steve MOSES - 1:0
     
    22:15
    Jokerit Helsinki dáva gól! Domáci sa tešia z gólu po jednoduchej akcii, Koukal našiel na druhom kruhu na buly voľného STEVA MOESA, tomu strela parádne sadla, brankár Milchakov sa nestihol presunúť a puk sa popri tyčke dostal do brány!

    Asistencie: Petr Koukal

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 23. Moes (Koukal), 27. Korpikari (Daine, Omark), 31. Huhtala, 60. Maki (Wirtanen) – 26. Bailen (Linglet)


    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius) – Korpikari, Gunderson, Vaananen, Jaakola, Todd, Ohtamaa – Hagman, Kapanen, Huhtala – Wirtanen, Aaltonen, Sallinen – Moses, Koukal, Omark – Maki, Hahl, Poysti
    HC Dinamo Minsk: Milchakov (Haugen) – Krajíček, Goroshko, Shinkevich, Bailen, Lisovets, Švarný, Kaznadei, Buinitsky – Kalyuzhny, Cheechoo, Szczechura – Linglet – Ellison, Vesce – Kulakov, Meleshko, Stepanov – Drozd, Materukhin, Pavlovich

    Rozhodca: Anisimov, Gofman – Alyoshin, Ivanov