Omsk – Barys 5:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Ufa 2:0 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.)
Kazaň – Jekaterinburg 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.) | D. Moskva – Jaroslavľ 1:2 (kon.)
Petrohrad – Novgorod 1:2 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Ak Bars Kazaň
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
Sobota 28.02.2015, 15:00 • TatNeft Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Oscar MOLLER - 3:2
     
    61:26
    Bars Kazaň dala gól!
    Je však rozhodnuté, domáci strieľajú víťazný presný zásah! Kosticyn vypálil z pravého kruhu, no jeho zakončenie sa odrazilo od zadného mantinelu presne pred bránu, kde si našiel miesto OSCAR MOLLER a ľahkou dorážkou rozuzľuje toto stretnutie!
    Asistencia: Sergej Kosticyn.
    Anatolij GOLYŠEV - 2:2
     
    22:41
    Jekaterinburg dal gól!
    Hostia však naberajú sily a vyrovnávajú na 2:2! ANATOLIJ GOLYŠEV si šikovne nakorčuľoval pred bránu a z prvej dokázal tečovať prihrávku od Garejeva pomerne náhodne a nevinne.
    Asistenciu si pripisujú: Arťom Garejev a Sergej Jemelin.
    Igor MIRNOV - 2:1
     
    19:01
    Bars Kazaň dala gól!
    Kazaň využíva svoju presilovku a dostáva sa po prvýkrát v tomto zápase do vedenia! Vrána posunul puk na modrú čiaru ku Rylovovi, ktorý vyslal pred bránu strieľanú prihrávku. Následne IGOR MIRNOV šikovne tečoval puk do vinklu a rozvnil sieť!
    Asistencie: Jakov Rylov a Petr Vrána.
    Alexander SVITOV - 1:1
     
    08:00
    Bars Kazaň dala gól!
    Domáci dokázali šikovne a rýchlo odpovedať na inkasovaný gól! KONSTANTIN KOLCOV sa stáva aktérom vyrovnávajúceho gólu, keď napokon jeho zakončenie bolo v súlade s posúdením hlavného rozhodcu, ktorý musel celú situáciu vyriešiť cez telefón!
    Bez asistencie.
    Tobias VIKLUND - 0:1
     
    07:21
    Jekaterinburg dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v tomto zápase vďaka využitej presilovke! TOBIAS VIKLUND si spracoval krásnu prihrávku od Simakova pred bránkovisko a následne bez ťažkostí z prvej prekonal Nilssona, ktorý sa nestihol presunúť!
    Asistencia: Simakov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. Kolcov, 20. Mirnov (Rylov, Vrána), 62. Moller (Kosticyn) – 8. Viklund (Simakov), 23. Golyšev (Garejev, Jemelin)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – I. Nikulin, Kornejev, Varnakov, Moller, Azevedo – Denisov, Rylov, Svitov, Lukojanov, K. Kolcov – Zacharčuk, Brookbank, S. Kosticyn, Mirnov, Vrána – Paigin, Musin, Glukov, Obukov, Tkačov
    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Ustinský) – Žuravľov, Triamkin, Klimenko, Palušaj, Jemelejev – Lepisto, Viklund, Lazarev, Rybakov, Simakov – Megalinský, Antonov, Lewandowski, Nesterov, Michnov – Gusev, Metľuk, Jemelin, Golyšev, Garejev

    Rozhodca: Bukin, Sergejev – Birin, Golovľov