Slovan Bratislava – Žilina 0:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:2 (0:0)
MŠK Žilina
Piatok 27.02.2015, 19:00 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    83
    Žilina dala gól!
    Je zrejme rozhodnuté, Žilina vedie o dva góly a je veľmi blízko k dôležitému kroku v boji o majstrovský titul! Na začiatku stratil loptu Ďuriš, z čoho rezultoval úder Žiliny – po centri na pravú stranu si loptu spracoval JAROSLAV MIHALÍK a rútil sa sám na Perniša, zakončenie zvládol rutinérsky a obstrelil domáceho brankára! Celý tím Žiliny sa zhŕkol okolo šťastného strelca, obrovská radosť na strane hostí!
     
    48
    Žilina dala gól!
    Tak to je veľká rana pre domácich, tí absolútne nečakane inkasujú! Bol to navyše gól po veľkej chybe domáceho brankára – Mihalík vystrelil spred pravého kraja šestnástky, jeho nepríliš razantná strela k žrdi vypadla Pernišovi z rúk, najrýchlejšie na to zareagoval LUKÁŠ ČMELÍK a zblízka prepasíroval loptu do siete! Bola to veľká chyba domáceho brankára, ten strelu hrubo podcenil a zaplatil za to gólom!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 48. Čmelík, 83. Mihálik

    Karty:   64. Kubík (SBA) – 34. Škriniar (ZIL), 79. Káčer (ZIL), 83. Mihálik (ZIL)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš (C) – Kotula (77. Niňaj), Gorosito, Saláta, Jablonský – Štefánik, Simović – Kubík (77. Ďuriš), Soumah, Peltier (59. Mészáros) – Zreľák.
    Náhradníci: Krnáč – Niňaj, Čikoš, Mészáros, Lásik, Gašparovič, Ďuriš.

    MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Piaček, Škriniar, Letić – Pečovský (C), Káčer – Čmelík (71. Špalek), Lupčo (87. Škvarka), Mihálik – Alves de Oliveira (89. Hučko).
    Náhradníci: Le Giang – Hučko, Špalek, Škvarka, Králik, Kadlec, Michlík.

    Rozhodca: Jaška – Hancko, Sluk

    Diváci: 2153