Vladivostok – Chabarovsk 6:0 (kon.) | Omsk – Novokuzneck 2:3 (po pr.) | Barys – Novgorod 4:2 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Ufa – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Jekaterinburg 3:2 (2:1 po s.n.)
Jaroslavľ – Čerepovec 2:1 (po pr.) | Nižnekamsk – Kazaň 0:6 (kon.) | A. Mytišči – Riga 7:2 (kon.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 3:1 (kon.) | Soči – Togliatti 3:1 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
HC Slovan – Helsinki 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Viťaz Moskovská oblasť
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
CSKA Moskva
Utorok 24.02.2015, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:32
    CSKA Moska dala gól!

    Tak v predĺžení to bol veľmi krátky proces, CSKA napokon potvrdilo dnešnú prevahu a hostia tak rozhodujú o zisku dvoch bodov! Strelcom víťazného gólu je center prvej formácie IGOR MAKAROV, ktorý sa stal hrdinom zápasu a rozhodol o výhre hostí!
    Asistencie: Michail Naumenkov, Andreas Engqvist
     
    56:37
    Vylúčenia na oboch stranách, zdá sa, že emócie začínajú pracovať. Na domácej strane inkasuje menší trest Jakov Seleznov za krosček, na strane hostí si trest za hrubosť odsedí Nikita Kvartalnov.
     
    55:49
    Je tu obrovská šanca pre hostí na rozhodnutie zápasu – dvojminútová presilovka 5 na 3! Z domáceho tímu je za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou vylúčený Grebeškov, za sekanie Afinogenov!
     
    51:24
    Tak teraz sa domáci musia mať na pozore – na ľad nastupuje obávaná presilovková formácia CSKA. Na trestnú lavicu si za podrazenie sadá obranca Mathias Porseland.
     
    47:32
    Hostia unikli v oslabení a Žarkov ich mohol poslať do vedenia, útočník hostí však vo vyloženej pozícii tesne prestrelil bránku Säteriho!
     
    45:45
    Aktivita hostí sa na čas zastaví, je tu totiž ďalšia presilová hra Podolsku! Aby sa tieto fauly CSKA v play-off nevypomstili...ďalším potrestaným je za hákovanie obranca Ondřej Němec.
     
    43:40
    Podolsk bude môcť dokonca otočiť skóre! Bude totiž hrať v presilovke, za držanie odchádza na trestnú lavicu Jevgenij Arťuchin.
     
    43:21
    Viťaz Podolsk dal gól!

    Je vyrovnané, domácim sa podarilo ,,neuveriteľné" a na začiatku tretej časti zápasu vyrovnávajú skóre! Šťastným strelcom je MAXIM MAMIN, ktorý po prihrávkach od dvoch svojich spoluhráčov prekonal stuhnutého Sorokina!
    Asistencie: Nikita Vyglazov, Jurij Kokšarov
     
    38:19
    CSKA Moska dala gól!

    Tak predsa len to prišlo, v závere tretiny CSKA zúročilo svoju prevahu a hostia tak otvárajú skóre! Strelecky sa presadil krídelník druhej formácie DAMIR ŽAFJAROV, ktorý rozvlnil sieť za Säterim a odklial jeho dnešné čaro!
    Asistencia: Nikolaj Prochorkin
     
    35:31
    A nakoniec je z toho presilovka pre Viťaz, za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Volkov!
     
    34:51
    Pomer síl na ľade sa vyrovná! Za držanie protihráča už druhý raz v zápase smeruje na trestnú lavicu obranca Michail Naumenkov.
     
    33:34
    Presilovku si teraz zahrajú hostia, za faul kolenom si menší trest odsedí útočník Podolsku Maxim Afinogenov.
     
    30:21
    V rovnakom čase je tu zmena v bráne hostí! Keďže má CSKA už prvenstvo v konferencii isté, nechajú tréneri Lalanda oddýchnuť a polku zápasu si tak zachytá Iľja Sorokin.
     
    30:21
    Je tu druhá presilovka Podolsku, ďalšia šanca pre domácich, aby otvorili skóre! Za sekanie si na trestnú lavicu sadá útočník hostí Vladimir Žarkov.
     
    25:38
    Podolsk trochu vyrovnal hru a bude môcť otvoriť skóre v presilovej hre! Za hákovanie si na trestnú lavicu sadá obranca hostí Michail Naumenkov.
     
    10:12
    Je tu druhé vylúčenie zápasu! Na trestnú lavicu pôjde domáci útočník Roman Horák, odsedí si menší trest za držanie hokejky protihráča.
     
    00:36
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Georgy Berďukov.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 44. Mamin (Vyglazov, Kokšarov) – 39. Žafjarov (Prochorkin), 61. Makarov (Naumenkov, Engqvist)


    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri (Lisutin) – Vaščenko, Berdjukov, Porseland, Golovkov, Selezňov, Buchankov, Grebešikov – Kousal, Koroljov, Kucherjavenko – Horák, Afinogenov, Kempe – Jakubov, Makarenko Makejev – Mamin, Vyglazov, Kokšarov
    CSKA Moskva: Lalande (31.Sorokin) – Zajcev, Naumenkov, Mišarin, Nemec, Panin, Vorobjov, Ogijenko – Kuzmenko, Makarov, Engqvist – Žafjarov, Arťuchin, Prochorkin – Volkov, Stas, Mamin – Telegin, Korotkov, Žarkov – Kvartalnov

    Rozhodca: Buturlin, Rogačjov – Goljak, Dedulja

    Diváci: 3500