Vladivostok – Chabarovsk 6:0 (kon.) | Omsk – Novokuzneck 2:3 (po pr.) | Barys – Novgorod 4:2 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Ufa – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Jekaterinburg 3:2 (2:1 po s.n.)
Jaroslavľ – Čerepovec 2:1 (po pr.) | Nižnekamsk – Kazaň 0:6 (kon.) | A. Mytišči – Riga 7:2 (kon.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 3:1 (kon.) | Soči – Togliatti 3:1 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
HC Slovan – Helsinki 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Viťaz Moskovská oblasť
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
CSKA Moskva
Utorok 24.02.2015, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konštatovaním, že Podolsk za bod po prehre po predĺžení v tabuľke predbehol Rigu a skončí na 11.mieste, a že víťazné CSKA sa víťazne naladilo na play-off so Soči, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! (19:47:02)
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely na bránu: 17:35
    Vylúčenia: 6:6
    Presilovky: 0:0
    Úspešnosť brankárov: 94,29% – 94,12%
     
    Dnešný zápas sa rozbiehal pomalšie, v druhej polovici sme však videli tri pekné góly, dramatické okamihy a toľko potrebné emócie. Spokojné sú oba tímy – domáci vybojovali cenný bod, vďaka ktorému v tabuľke predbehli Rigu a skončia na 11.priečke. Hostia zavŕšili svoju bodovú zbierku na úctyhodnom počte 139 bodov a prvom kole play-off sa tešia na ôsme Soči. Podolsk sa už môže začať pripravovať na nový ročník KHL.
     
    Koniec zápasu.
     
    60:32
    CSKA Moska dala gól!

    Tak v predĺžení to bol veľmi krátky proces, CSKA napokon potvrdilo dnešnú prevahu a hostia tak rozhodujú o zisku dvoch bodov! Strelcom víťazného gólu je center prvej formácie IGOR MAKAROV, ktorý sa stal hrdinom zápasu a rozhodol o výhre hostí!
    Asistencie: Michail Naumenkov, Andreas Engqvist
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Dramatický záver riadnej hracej doby poznačený množstvom vylúčení gól nepriniesol, a tak vstúpime do päťminútového predĺženia. Podolsk v poslednej tretine vyrovnal a vďaka tomuto bodu už v tabuľke preskočil Rigu, skončí tak na 11.priečke. Predĺženie začne o niekoľko okamihov, ostaňte s nami.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    57:32
    Je tu absolútny záver, takže kto z koho – Viťaz alebo CSKA? Domáci sú stiahnutí hlbšie v obrane a statočne bránia dvojnásobné oslabenie! CSKA zatiaľ ani nepúšťajú do veľkých šancí.
     
    56:37
    Vylúčenia na oboch stranách, zdá sa, že emócie začínajú pracovať. Na domácej strane inkasuje menší trest Jakov Seleznov za krosček, na strane hostí si trest za hrubosť odsedí Nikita Kvartalnov.
     
    55:49
    Je tu obrovská šanca pre hostí na rozhodnutie zápasu – dvojminútová presilovka 5 na 3! Z domáceho tímu je za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou vylúčený Grebeškov, za sekanie Afinogenov!
     
    55:16
    Hostia pridali dve strely na bránu, napriek dobrému tempu hry brankári príliš nezasahujú – v tretej tretine je to na strely 1:3, celkovo v zápase 17:25.
     
    54:02
    Pripomínam ešte, že Riga tesne pred koncom prehráva v Mytišči 2:6 a preto Viťazu stačí aj bod na to, aby Dinamo predbehol a skončil v konferencii na 11.mieste. Nie je to síce ideálna motivácia, každá priečka navyše sa však počíta.
     
    53:24
    Presilové hry dnes Podolsku napriek veľkej kvantite nevychádzajú, ani z tejto hráči Viťazu neskórovali a tak skóre ostáva vyrovnané. Vstupujeme do samotného záveru zápasu, v ktorom môže jediný gól určiť víťaza.
     
    51:24
    Tak teraz sa domáci musia mať na pozore – na ľad nastupuje obávaná presilovková formácia CSKA. Na trestnú lavicu si za podrazenie sadá obranca Mathias Porseland.
     
    50:00
    Máme za sebou polovicu tretej tretiny, v ktorej sme videli vyrovnávajúci gól i dve nevyužité presilovky Viťazu. Štatistika striel na bránu je vyrovnaná, videli sme dve nebezpečné strely – tá od Žafjarova bola gólová, Žarkov na druhej strane tesne minul.
     
    47:45
    CSKA s piatimi hráčmi, vo vlastnom oslabení mohli prekvapujúco udrieť práve Moskovčania. Čaká nás záverečných 12 minút, budeme len čakať na to, ktorý tím sa ujme vedenia, prípadne, či pôjdeme do predĺženia.
     
    47:32
    Hostia unikli v oslabení a Žarkov ich mohol poslať do vedenia, útočník hostí však vo vyloženej pozícii tesne prestrelil bránku Säteriho!

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 44. Mamin (Vyglazov, Kokšarov) – 39. Žafjarov (Prochorkin), 61. Makarov (Naumenkov, Engqvist)


    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri (Lisutin) – Vaščenko, Berdjukov, Porseland, Golovkov, Selezňov, Buchankov, Grebešikov – Kousal, Koroljov, Kucherjavenko – Horák, Afinogenov, Kempe – Jakubov, Makarenko Makejev – Mamin, Vyglazov, Kokšarov
    CSKA Moskva: Lalande (31.Sorokin) – Zajcev, Naumenkov, Mišarin, Nemec, Panin, Vorobjov, Ogijenko – Kuzmenko, Makarov, Engqvist – Žafjarov, Arťuchin, Prochorkin – Volkov, Stas, Mamin – Telegin, Korotkov, Žarkov – Kvartalnov

    Rozhodca: Buturlin, Rogačjov – Goljak, Dedulja

    Diváci: 3500