Havlíčkův Brod – Prostějov 2:4 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Sobota 14.02.2015, 17:00 • ZS Kotlina • WSM Liga - O udržení (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Matuš nerefuje prázdnou bránu.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    59:15
    Radim Matuš mohl poslat bekhendem puk do prázdné brány, jenže z mezikruží napálil kus černé gumy jen vedle levé tyčky!
     
    57:52
    A Čeněk Novák zůstává na střídačce, Havlíčkův Brod zkouší hru bez brankáře!
     
    50:37
    Znovu Rebelové zahodili neskutečné šance, to je až do nebe volající! Opět zívala před dvěma útočníky odkrytá brána, leč bez úspěchu!
    Po střele od modré vznikl závar před brankou Prostějova, ale domácí hokejisté nedokázali puk dostat do brány.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    45:46
    To snad není ani možné, co všechno jsou Rebelové schopní zahodit! Po obrovském závaru před brankovištěm se puk odrazil k volnému Jakubu Babkovi, který si sjel na osu hřiště a vystřelil, ale puk do odkryté brány nezamířil!
     
    45:23
    Rebely čeká další přesilovka. Na lavici hanby usedl David Roupec (PRO) za držení protihráče.
     
    39:13
    Bohužel pro domácí, je tady faul. Na lavici hanby je ke dvouminutovému trestu vykázán David Pavlíček (HBR) za držení protihráče.
     
    38:49
    Neskutečný zmatek teď vytvořili rozjetí Rebelové před gólmanem Šimbochem, při němž stáli teď všichni svatí! Rebelové doráželi v hojném počtu z bezprostřední blízkosti, ale jejich snaha nedopadla na úrodnou půdu! Cestu do sítě si nenašla ani rána od modré čáry, jež proletěla vedle tyčky!
     
    38:26
    Václav Tomek se procpal před bránu až z rohu pásma a obtočil se kolem beka, ale napálil jen betony pozorného gólmana Šimbocha!
     
    36:02
    Na trestnou lavici zamířil René Kajaba (PRO) za nedovolené bránění. Před brankovištěm musel faulovat Romana Maliníka, který v pádu zblízka netrefil odkrytou bránu!
     
    35:28
    Aleš Padělek se objevil úplně sám před bránou, ale zblízka napálil puk ve velké rychlosti jen do připraveného betonu brankáře Šimbocha!
    Jan MILFAIT - 2:4
     
    34:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A drama je na světě, hosté jsou jako omráčení! Pavel Sedláček uháněl do rozevřené obrany a když se chystal zápěstím vystřelit, puk mu sjel z hole do rohu pásma. Brodský útočník ho ale dojel a naservíroval jako na zlatém podnose puk mezi kruhy na JANA MILFAITA, jenž zakončil prvotřídně, když si puk přehodil na bekhend a skóroval do odkryté brány pod horní tyčku! Asistence: Pavel Sedláček.
    Jan SEDLÁK - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    32:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, havlíčkobrodské trápení v přesilovkách zřejmě končí, Rebelové ještě vykřesali jiskřičku naděje! Jan Milfait tvrdě vypálil z prostoru kruhů a kotouč se od gólmana Šimbocha odrazil k JANU SEDLÁKOVI, na kterého zívala prázdná brána. Brodský obránce z ostrého úhlu zamířil neomylně k protější tyčce! Asistence: Jan Milfait.
     
    32:16
    Tomáš Rousek sice přišel v prostoru levého kruhu útočného pásma o puk, ale byl faulován Robinem Malým (PRO), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním. .
     
    31:30
    David Kozlík se snažil procpat puk k přední tyčce z velkého úhlu, ale nejdříve zacinkal na boční konstrukci. Vzápětí ale posunul puk před brankoviště, jenže tam byli jen hosté!
     
    26:29
    Obrovské štěstí teď měli Rebelové! Brankář Novák znovu neudržel puk po střele ze strany ve své výstroji a hosté v hojném počtu zblízka doráželi, ale bez úspěchu!
     
    26:00
    A další faul z kategorie zbytečných. Roman Maliník (HBR) se dopustil faulu loktem.
    Matouš VENKRBEC - 0:4
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    23:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že je o vítězi je rozhodnuto! Psychicky rozložení Rebelové už budou horko těžko hledat síly na obrat! Valerij Kňazev nabil na modrou čáru Jakub Matyáš, jeho tvrdou ránu neudržel brankář Novák ve své výstroji a z rychlé dorážky rozjásal Hanáky počtvrté důrazný MATOUŠ VENKRBEC! Asistence: Jakub Matyáš, Valerij Kňazev.
    Patrik HUSÁK - 0:3
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    22:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je vymalováno! Havlíčkův Brod může děkovat zbytečnému faulu Pavla Sedláčka v rohu útočného pásma, který hosté, na rozdíl od svého soupeře, nekompromisně potrestali! Matouš Venkrbec narýsoval z rohu pásma krásný pas mezi kruhy na PATRIKA HUSÁKA, který z nápřahu práskl do puku a brankář Novák se stihl za jeho nechytatelnou dělovkou jen ohlédnout! Asistence: Matouš Venkrbec.
     
    20:30
    Neuvěřitelně zbytečný a okatý faul předvedl Pavel Sedláček (HBR), který vyfasoval trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
     
    19:51
    Jan Látal (PRO) – 2 minuty – podražení.
    Radek MEIDL - 0:2
     
    19:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, Rebelové totálně zaspali v obraně a Hanáci jdou už do dvoubrankového trháku! Robin Malý na sebe navázal pozornost mezi kruhy a předložil ideální nahrávku před bránu úplně volnému RADKU MEIDLOVI, který naplno zúročil své zkušenosti a chladnokrevně zavěsil pod horní Novákovu tyčku! Asistence: Robin Malý, Radim Matuš.
     
    15:51
    To je neuvěřitelné, co Rebelové dnes zahazují za šance! Kotouč poskakoval kolem brankoviště gólmana ŠImbocha, ale nikdo z Rebelů nedokázal puk uklidit do odkryté brány!
     
    13:46
    Jaroslav Moučka (PRO) dostal trest na 5 minut a automaticky i osobní trest do konce zápasu.
     
    12:07
    Neuvěřitelný zmatek před prostějovským brankovištěm! Hned několik Rebelů se snažilo došťouchat puk za brankovou čáru, ale bez úspěchu! Nevyšlo to ani od modré čáry!
    Brankář Prostějova tygřím skokem zabránil dorážce z bezprostřední blízkosti.
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    10:36
    Obrovská šance Rebelů! Od modré čáry tvrdě vypálil Martin Parýzek a brankář Šimboch vyrazil puk před sebe, odkud dorážel jeden z domácích, ale maskovanou oporu Jestřábu nepropálil!
     
    08:10
    Jan Sedlák tvrdě vypálil z levého kruhu, ale jeho rána svůj cíl nezasáhla a proletěla vedle pravé Šimbochovy tyčky. Domácí vzápětí zblízka doráželi puk, ale bez úspěchu!
     
    07:40
    Na trestnou lavici usedl Lukáš Krejčík (PRO) na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
    Robin MALÝ - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    06:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Rebely, hosté jdou do zaslouženého vedení! René Kajaba našel za bránou úplně volného ROBINA MALÉHO, jemuž nevěnovala brodská obrana vůbec žádnou pozornost. Prostějovský obránce bleskurychle objel bránu a bekhendem podél přední tyčky prostřelil gólmana Nováka! Asistence: René Kajaba.
     
    04:21
    Havlíčkobrodská obrana vyrobila obrovskou chybu v blízkosti své modré čáry a byla z toho gólovka! Z mírného úhlu na pravé straně pálil Matouš Venkrbec, ale jeho dělovku schoval v náruči skvělý Čeněk Novák!
     
    00:38
    A brankář Šimboch se musel hned vyznamenat! Nejdříve zlikvidoval betony tvrdou střelu z mírného úhlu na pravé straně a vzápětí si poradil i s dorážkou, jejímž autorem byl zřejmě Roman Maliník!

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 33. Sedlák (Milfait), 35. Milfait (Sedláček) – 7. Malý (Kajaba), 20. R. Meidl (Malý, Matuš), 23. Husák (Venkrbec), 24. Venkrbec (Matyáš, Kňazev)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek "A", Semrád, Kolář, Zítka, Pavlíček – Milfait, Sedláček, Rousek – Maliník "C", Padělek, Babka – Kozlík, Tomek, Minárik – Boček, Švaňhal.
    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Látal, Husák, Kužel, Roupec, Malý, Matyáš – Venkrbec "A", Krejčík, R. Meidl – Kňazev, Indra, Luňák "A" – Franek, Matuš, Moučka – Coufal, Duba "C", Kajaba.

    Rozhodca: Jan Jílek, Roman Svoboda – Milan Štofa, Václav Beneš

    Diváci: 873