Kometa Brno – Chomutov 2:3 (po pr.) | Třinec – Zlín 7:1 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 4:3 (kon.)
HC Plzeň – Slavia 5:4 (kon.) | Pardubice – Kladno 4:3 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:2 (kon.)
Liberec – Sparta Praha 1:4 (kon.)
koniec
HC Plzeň 1929
5:4 (4:1, 0:1, 1:2)
HC Slavia Praha
cz Sobota 14.02.2015, 17:00 • ČEZ Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    51:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou znovu do vedení! DAVID MICHEL ujel slávistické obraně a své sólo zdárně zakončil přesnou střelou. Asistence: Matěj Polata.
     
    47:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dočkala vyrovnání! KAREL DRAHORÁD opět napřáhl od modré a jeho rána opět prošla až za záda gólmana Pacla. Asistence: David Vala, Filip Ječný.
     
    43:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie se přibližuje na rozdíl jedné branky! Dlouhé obléhání přece jen nakonec dovedli Slávisté do gólového konce! KAREL DRAHORÁD napřáhl od modré a jeho rána po cinknutí o tyčku zamířila do branky. Asistence:Josef Bureš
     
    28:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní se již červenobílí dočkali zaslouženého úspěchu. FILIP JEČNÝ vystřelil pohotově zápěstím a jeho pokus zapadl přesně za gólmana Pacla. Asistence: Viktor Nestrašil, David Vala.
     
    14:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to již 4:1 pro indiány a opět u toho byla dnešní hvězdná lajna. DOMINIK KUBALÍK se vyhnul obránci a dostal se tak až před Frodla, který sice jeho první střelu ještě fantasticky chytil, ale proti následné dorážce stejného hráče byl již bezmocný. Roman Přikryl, Jan Holý.
     
    08:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A opět do třetice úderná plzeňská lajna úřadovala! Po střele Krliše z gólové pozice stihl brankář Frodl vyrazit kotouč pouze ke zcela volnému DOMINIKU KUBALÍKOVI, který bez potíží dorazil kotouč za záda gólmana Slavie. Václav Krliš, Roman Přikryl.
     
    06:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia snižuje na 1:2! FILIP HLINKA provedl samostatný nájezd precizně a střelou nad vyrážečku prostřelil plzeňského Pacla.
     
    06:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň navyšuje své vedení! Ukázkovou kombinaci předvedl opět stejný útok indiánů jako před chvilkou. Roman Přikryl se dostal ze strany před gólmana Frodla a nahrál puk zcela volnému VÁCLAVU KRLIŠOVI, který v poklidu doklepl puk za bezmocného gólmana. Roman Přikryl, Dominik Kubalík
     
    04:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou do vedení! Dlouhotrvající obléhání branky Slavie ukončil VÁCLAV KRLIŠ, který stál po střele Přikryla na správném místě a dorazil kotouč za bezmocně ležícího gólmana Frodla. Asistence: Roman Přikryl, Dominik Kubalík.

    Góly a asistencie: 5. Krliš (Přikryl, Kubalík), 7. Krliš (Přikryl, Kubalík), 9. Kubalík (Krliš, Přikryl), 15. Kubalík (Přikryl, Holý), 52. Michel (Polata) – 7. Hlinka (t.s.), 29. Ječný (Nestrašil, Vala), 44. Drahorád (Bureš), 48. Drahorád (Vala, Ječný)


    HC Plzeň 1929: Pacl (Štekr) – Marcel, Polívka, Kubík, Kaňák, Walter, Holý – Petráš, Beneš, Vlček, Kubalík, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Opava, Tulačka, Jakubec, Krliš, Kepka
    HC Slavia Praha: Frodl (Sovák) – Vala, Novák, Saňa, Havelka, Straka, Dragorád, Bureš, Kottek – Červený, Sládek, Kasala, Nestrašil, Ječný, Josefus, Vyskočil, Tejral, Hlinka, Šmerha, Heldák, Furch

    Rozhodca: Kostourek – Brejcha, Suchánek