Lazio – CFC Janov 0:1 (kon.)
koniec
Lazio Rím
0:1 (0:1)
CFC Janov
Pondelok 09.02.2015, 20:45 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vitajte na rímskom Stadio Olimpico, kde uzavrieme priebeh 22. kola talianskej Serie A.

    Tabuľkové postavenie:

    4. Lazio: 10 – 4 – 7; skóre 37:25; body 34
    9. Janov: 7 – 8 – 6; skóre 29:26; body 29

    Forma:

    Lazio: R – V – P – V – V – P
    Janov: P – R – P – R – P – R

    Oba celky síce v tabuľke delí len päť bodov, no Lazio vstupuje do stretnutia v pozícii jasného favorita. Pioliho zverenci posledne síce senzačne nestačili na predposlednú Cesenu, ale predtým po veľmi dobrom výkone doma zdolali milánske AC.
    Napriek tomu sa Rimanom v ostatných týždňoch nedarí tak stopercentne, ako tomu bolo v doterajšom priebehu. Z ostatných štyroch zápasov totiž vyhrali len jediné. Okrem spomínaných dvoch duelov však na bledomodrých čakali ťažké kalibre v podobe Neapolu (0:1) a rímskeho AS (2:2).

    Lazio ale napriek tomu podáva dobré výkony, čo sa o janovských hráčoch príliš povedať nedá. Hostia totiž z posledných siedmich zápasov získali len tri body. Všetky prišli po nerozhodných výsledkoch a všetky uhájili Janovčania pred vlastným publikom.
    Partia Juraja Kucku nebodovala už na štyroch výletoch v rade! Naposledy sa ešte v novembri tešila z víťazstva v Cesene (3:0). To ale bolo ešte v čase, kedy sa Janočanom darilo a hovorilo sa u nich dokonca o pohárovej Európe.
     
    Úvodné zostavy:

    Lazio Rím: Marchetti – Basta, de Vrij, Cana, Radu – Cataldi, Biglia, M. Parolo – Candreva, Klose, Mauri (C)
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Novaretti, B. Keita, F. Anderson, Cavanda, Onazi, Mauricio, Ederson, B. Perea, C: Ledesma, Konko
    Manažér: Stefano Pioli (ITA)

    CFC Janov: Perin (C) – Roncaglia, De Maio, Izzo – Bertolacci, Rincón, Kucka, Edenilson – Falqué, M. Niang, D. Perotti
    Náhradníci: Lamanna, Sommariva – Ariaudo, Lestienne, Mandragora, També, Laxalt, Bergdich, Pavoletti
    Manažér: Gian Piero Gasperini (ITA)

    Rozhodca: Andrea Gervasoni – E. Liberatore, S. Longo – G. De Pinto.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Hostia v červeno-modrej kombinácii práve odštartovali dohrávku 22. kola talianskej Serie A. Domáci v svetlej sade dresov budú útočiť zľava-doprava.
     
    2
    Antonio Candreva hneď v úvode duelu vysúval do obrovskej šance Cataldiho, no taliansky stredopoliar vybiehal z postavenia mimo hru.
     
    3
    Tentokrát už vzrušenie na Stadio Olimpico zbytočné nebolo. Miroslav Klose si však nedokázal ideálne zalepiť na kopačku Bigliov pas zo stredového kruhu.
     
    4
    Antonio Candreva pre zmenu naháňal stopéra De Maia, ktorý pod tlakom rozohral len za postrannú čiaru. Janov sa v úvode nedokáže nadýchnuť.
     
    5
    Rimania na začiatku stretnutia suverénne diktujú tempo. Janov sa zatiaľ nedokáže vyrovnať s vysokým pressingom domácich, problémom je preto i jednoduchá rozohrávka.
     
    6
    Sebastian De Maio zozadu povalil na zem Cataldiho a Rimania tak dostávajú k dispozícii nebezpečný priamy kop z dvadsiatich metrov.
     
    7
    Nuž a domáci mohli zakončiť svoj úvodný nápor i streleným gólom. Veľa Rimanom teda skutočne nechýbalo. Priamy kop z nejakých dvadsiatich metrov rozohrával argentínsky stredopoliar Lucas Biglia. Jeho prudký pokus sa nádherne vzniesol tesne ponad múr, aby padal presne na bránkovú čiaru. Janovský kapitán a gólman Perin ale ťažký zákrok zvládol a loptu vyrazil aspoň do strany. Tam už bol Mauri v dorážke zablokovaný. Janov sa v úvode nedokáže nadýchnuť, no zatiaľ drží nulu.
     
    9
    Platí to aj po obrovskej príležitosti Antonia Candrevu, ktorý taktiež vyhorel na janovskom gólmanovi. Mattia Perin sa rozchytáva k veľkému výkonu. Candreva dostal na svojej tradičnej pravej strane výbornú loptu zo stredu ihriska. Jednoduchým spracovaním sa zbavil dotierajúceho Izza, no skraja malého vápna nedokázal na bližšej žrdi prestreliť hosťujúceho kapitána. Perin jeho prudký pokus k ľavej žrdi dokázal opäť aspoň vyraziť. Gasperiniho zverenci tak síce s problémami, no predsa prežili úvodnú desaťminútovku na Stadio Olimpico.
     
    11
    Tá bola v podaní domáceho mužstva skutočné pekelná. Stav sa ale zatiaľ nemenil a Janov navyše dostáva príležitosť zahrávať voľný kop.
     
    12
    Bude to výborná pozícia pre hosťujúci výber, niet divu, že domáci kapitán Mauri sa snaží celú situáciu posunúť ďalej od bránky.
     
    13
    Priamy kop z dvadsiatich metrov rozohrával Francúz Mbaye Niang, ktorý však svoj pokus neumiestnil tak, ako na druhej strane Biglia. Marchetti bez problémov chytá.
     
    14
    Domáci kapitán Stefano Mauri následne nejakých tridsať metrov od bránky hral rukou, čo neušlo pozornosti Andreu Gervasoniho. Oprávnená kartička.
     
    15
    Úvodná štvrťhodina na Stadio Olimpico priniesla výborný futbal. Gólmani na oboch stranách boli prinútení k trom zákrokom, no zatiaľ si vedú dobre.
     
    16
    Ďalším domácim hriešnikom je Lorik Cana, ktorý prerezal pohyb šikovného Falquého. Albánsky zadák sa po jeho podrazení stáva ďalším potrestaným.
     
    17
    Prvú koncovku si na svoje konto pripísal i náš Juraj Kucka, ktorý po následnej štandardke hlavičkoval vysoko nad bránku.
     
    18
    Andrea Gervasoni sa nám celkom rozbehol, v priebehu piatich minút vytiahol už tretiu žltú kartu. Ďalším trestancom je Bertolacci, ktorý sklzom podrazil Cataldiho.
     
    19
    Dve veľké gólovky domácich, tri žlté karty, no zatiaľ žiaden gól. Zatiaľ sa ale v hlavnom meste Talianska určite nenudíme.
     
    20
    Góly boli asi jediným tovarom, čo v úvodných dvadsiatich minútach chýbalo. Janovu to ale zvlášť prekážať nemusí.
     
    21
    Stefan de Vrij zostáva ležať po hlavičkovom súboji s Perottim, ktorý ho temenom hlavy trafil do nosa. Holandský stopér ale bude pokračovať ďalej.
     
    22
    V jeho tvári som nebadal náznaky krvavého šrámu, všetko bude zdá sa v poriadku. Po dlhšom čase útočí i hosťujúci Janov.
     
    23
    Ten si mohol rozohrať i rohový kop z ľavej strany, no nadýchaný center zo vzduchu stiahol vybiehajúci Federico Marchetti.
     
    24
    Aktívny Candreva znovu prevetral pravú stranu, no vracajúci sa Edenilson stačil odvrátiť aspoň za postrannú čiaru. Dôležitý zákrok brazílskeho full-backa.
     
    25
    Táto akcia už toľko nápadu a myšlienky neponúkla. Parolov oblúčik prepadol k Perinovi, ktorý sa rozohrávkou ponáhľať nebude.
     
    26
    Obraz hry sa nám ale v posledných desiatich minútach značne vyrovnať. Lazio už upustilo od svojho nezvládnuteľného pressingu.
     
    27
    Ale teraz pozor! Doteraz jednoznačne aktívnejšie a lepšie mužstvo rímskeho Lazia zaznamenáva výrazný škrt cez rozpočet! Mbaye Niang šikovne zabehol za obranu, kde si prebral dlhý pas zo stredu ihriska. Loptu následne skvelo pichol okolo brankára Marchettiho, ktorý mu skrížil cestu. Mladý francúzsky útočník padol na trávnik a Andrea Gervasoni mal jasno. Marchetti síce nefauloval úmyselne, no pre Niangom by stála už len prázdna bránka. Okrem pokutového kopu tak budú musieť domáci čeliť i hodinovému oslabeniu!
    Marchetti
     
    29
    Obeťou taktického striedania Rimanov sa stáva doteraz celkom aktívny Cataldi, ktorý prepúšťa miesto náhradnému gólmanovi z Albánska – Etritovi Berishovi.
     
    29
    CFC Janov dal gól!
    Zodpovednosť na seba zobral argentínsky krídelník DIEGO PEROTTI, ktorý sa k bielemu bodu rozbiehal snáď päť či šesť sekúnd. Napokon sa k nemu ale doplazil a loptu suverénne poslal po Berishovej ľavej ruke. Albánsky gólman zostal rozhodene stáť v strede bránky. Janov sa po polhodine hry ujíma vedenia a navyše bude zvyšné dve tretiny zápasu dohrávať v početnej výhode!
    Diego PEROTTI - 0:1
     
    31
    Zápas bude predchádzajúcim momentom do značnej miery ovplyvnený. Práve o tomto sa bude už čoskoro jednať.
     
    33
    Viaceré kluby sa totiž zhodujú, že trojitý trest za podobné zákroky je prehnaný. Okrem penalty a červenej karty musí hráč navyše pauzovať pre dištanc.
     
    34
    Miroslav Klose teraz príliš neskoro prišiel do súboja s gólmanom Perinom, ktorého následne doslova zvalcoval.
     
    35
    Len dvadsaťdvročná budúcnosť talianskeho futbalu ale bude pokračovať ďalej. Miro Klose vyviazol bez kartového napomínania.
     
    36
    Lazio teraz musí v zostávajúcej desaťminútovke predovšetkým neinkasovať a cez polčas postaviť plán minimálne na vyrovnanie.
     
    37
    Janovčania ich ale zatiaľ príliš neohrozujú. Vedomí si svojich nedostatkov hrajú naďalej na istotu. Gasperini sa zatiaľ usmieva.
     
    38
    Ešte väčšiu eufóriu mu mohol obstarať Iago Falqué, ktorý ale nenasadil okolo dobre brániaceho Raduho.
     
    39
    Od toho penaltového gólu hráme už desať minút medzi šestnástkami. Janov sa nemá kam ponáhľať, Lazio sa zatiaľ nedokáže popasovať s oslabovkou.
     
    40
    Iago Falqué sa teraz príliš nepohodol s Niangom. Z ich spolupráce vzišla iba pohodová prihrávka pre gólmana súpera.
     
    41
    Lazio sa v závere ešte usadilo v okolí hosťujúcej šestnástky, no Candrevov center v šestnástke bez problémov odvrátil Roncaglia.
     
    42
    Bertolacci následne padá na trávnik a hosťom tak šetrí dôležité sekundičky. Obe mužstvá akoby čakali na polčasovú prestávku.
     
    43
    Edenilson na ľavej strane obišiel brániaceho Bastu, následne stačil aj odcentrovať, no Nianga výborne bránil Stefan de Vrij.
     
    44
    Juraj Kucka najskôr čisto posadil na zadok Bigliu, aby následne ako Zoro pomstiteľ úradoval svojim lakťom Candreva. Gervasoni sa dnes nebojí siahnuť do kapsy.
     
    45
    K úvodnej časti sa predovšetkým kvôli prestojom po Marchettiho vylúčení pridávajú až štyri nadstavené minútky.
     
    45+1
    Stadio Olimpico ich sprevádza obrovským hukotom, ktorý neutíchal prakticky počas celej záverečnej štvrťhodinky.
     
    45+2
    Demotivovaný Candreva teraz nezachytil Bastovu prihrávku na hracej ploche, Rimania nutne potrebujú Pioliho polčasový príhovor.
     
    45+3
    Piaty kartový trest domáceho mužstva v rámci úvodného dejstva. Po Niangovom zostrelení tento zoznam rozšíril ešte Stefan de Vrij.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Lazio malo v úvodnej štvrťhodine hry drvivú prevahu, potom už len prevahu, no po Marchettiho vylúčení dostal ich trojbodový plán rázny škrt cez rozpočet. Rimania z nariadenej penalty inkasovali a navyše budú musieť otáčať skóre v početnej nevýhode. Ako dopadne ich snaženie sa dozvieme v druhom dejstve, ktoré začína približne o 21:51.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Stefano Pioli sa v polčasovej prestávke rozhodol pre druhú personálnu zmenu. Namiesto frustrovaného Candrevu prichádza na trávnik Felipe Anderson.
     
    47
    Rimania teraz musia hrať koncentrovane a takticky, aby sa im napriek oslabeniu podarilo minimálne vyrovnať. Chápem preto stiahnutie premotivovaného Candrevu.
     
    48
    Pozor na aktívneho Nianga, ktorý sa krížnou strelou pokúsil nachytať Berishu, no Francúzova strela smerovala poldruha metra mimo ľavej žrde.
     
    49
    Janovčania opäť v ofenzívnom ťažení, keď sa Perotti snažil o narážačku s Falquém. Ich úmysel ale dobre čítal stopér Cana.
     
    50
    Obrázok hry sa zatiaľ nemení ani v druhom polčase. Rimania majú stále veľké problémy s prehusteným stredom Janovčanov.
     
    50
    Janovčania teraz v strede ihriska prepadli a Lazio sa po prvýkrát od Marchettiho vylúčenia ocitlo v prečíslení. To vyriešil nedovoleným zákrokom zozadu Roncaglia, ktorý sa Mauriho strčenie uvidel žltú kartu.
     
    51
    Domáci navyše dostali k dispozícii priamy kop z nejakých osemnástich metrov, no Biglia tentokrát netrafil priestor troch žrdí.
     
    52
    Mbaye Niang dnes ale robí domácim neskutočné problémy a mladík Iago Falqué mohol po jeho nezištnej prihrávke poslať Janov už do dvojgólového vedenia! Francúzsky útočník Niang sa výborne zorientoval na osi ihriska, odkiaľ povedľa Canu posielal nádhernú kolmicu na rozbehnutého Falquého. Španielsky krídelník, ktorý bol svojho času nádejou Tottenhamu, však v nájazde nepochodil. Už zvnútra šestnástky tesne minul ľavú Berishovu žrď. Albánsky gólman nemusel zasahovať.
    Falqué
     
    54
    Iago Falqué sa následne dostal do ďalšieho úniku, no opäť zahodil šancu na zdvojnásobenie vedenia hostí. Tentokrát napálil loptu priamo do Berishu.
     
    55
    Presuňme sa ale na druhú stranu, kde sa po Mauriho aktivite bude z ľavej strany rozohrávať úvodný rohový kop druhe časti.
     
    56
    Prudký center na malé vápno sa však Gasperiniho zverencom podarilo odvrátiť do bezpečia. Janov sa nadychuje k protiútoku.
     
    57
    Uf, veľké šťastie pre Rimanov, že Cana v poslednej chvíli zastavil Perottiho prihrávku do strany na Falquého, ktorý bol nepochopiteľne opäť neobsadený.
     
    58
    Stefano Pioli len s ťažkým srdcom sleduje trápenie svojich zverencov. K dispozícii navyše má už len jedno striedanie.
     
    59
    Neodľahčil mu ani Miroslav Klose, ktorý po Parolovej prihrávke ťažil z postavenia mimo hru. Postranný to videl správne.
     
    60
    Ak niekto spasí rímske Lazio, tak to bude Keita Baldé Diao, ktorý zatiaľ zostáva na lavičke náhradníkov, ale dá sa predpokladať, že bude poslednou voľbou Stefana Pioliho.
     
    61
    Mbaye Niang medzitým opäť potrápil domácu defenzívu, no po krásnom odpútaní od Bastu pálil len do stredu bránky.
     
    62
    Francúzsky útočník alebo ak chcete krídelník tu hosťuje z milánskeho AC, kde v tridsiatich troch ligových stretnutiach ani raz nenapol sieť!
     
    63
    V drese janovského klubu hrá len po druhýkrát v základnej zostave a raz prichádzal do zápasu ako náhradník. Na gól zatiaľ čaká.
     
    64
    Ak bude ale podávať podobné výkony ako dnes, určite sa ho čoskoro dočká. Medzitým Raduov nedovolený zákrok na Rincóna.
     
    65
    Rimania od toho nádejného priameho kopu v podaní Bigliu nedokázali pohroziť, zatiaľčo Janovčania sú momentálne na koni.
     
    66
    Nádherná exkluzivitka v podaní Roncagliu, ktorý zozadu zastavil rozbehnutého Bigliu. Všetko bolo v súlade s pravidlami, argentínsky zadák hral loptu.
     
    67
    Rimania sa po strate Federica Marchettiho po prvýkrát dostali do gólovej príležitosti a už mohlo byť napriek domácej oslabovke vyrovnané! Vysokú loptu na hranici veľkého vápna posúval za svoj chrbát Miroslav Klose. Nemecký lišiak ideálne namazal do priestoru svojmu kapitánov Maurimu, no skúsený srdciar nevyzrel na gólmana Perina. Respektíve v súboji kapitánov uspel, no loptu na ceste do siete zastavila ľavá žrď janovskej svätyne! Gasperiniho partia tak aj so šťastím zatiaľ drží všetky tri body.
    Žrď
     
    69
    Nuž a treba dodať, že v prípade Mauriho presnejšej mušky, jednalo by sa o značne kontroverzný gól. Klose si totiž pomáhal rukami.
     
    70
    Stefano De Maio sa stáva len tretím potrestaným hráčom na strane hostí. Po Kloseho podrazení prijíma napomínanie s pokorou.
     
    71
    Dvadsať minút pred koncom schádza azda najlepší hráč dnešného zápasu a muž, ktorý pre Janov zariadil penaltu – Mbaye Niang. Nahrádza ho Leonardo Pavoletti.
     
    72
    Jedná sa vôbec o prvé striedanie Gian Piera Gasperiniho, ktorý doposiaľ nemal dôvody na nespokojnosť. CFC by ale možno mohol ešte desať minút pritlačiť.
     
    73
    Potom sa už hostia chtiac-nechtiac asi predsa len stiahnu do hlbšej defenzívy. Lazio si však so súčasným postavením CFC nevie rady.
     
    74
    Radu si na hranici šestnástky narovnal loptu na strelu, no jeho pokus zasiahol neďaleko stojaceho hráča v červeno-modrom drese.
     
    75
    Andrea Gervasoni udeľuje posledné upozornenie pre Stefana Pioliho, ktorý tam čosi znovu reklamuje. Len aby Lazio neprišlo aj o svojho kouča.
     
    76
    Trávnik opúšťa i ďalší aktívny hráč, ktorý môže byť spokojný so svojim výkonom. Namiesto Falquého prichádza podstatne viacej defenzívne ladený Alassane També.
     
    77
    Felipe Anderson nádherne zastrihal nohami, no svojim bicyklom nedokázal opiť Roncagliu. Výborne hrajúci Argentínčan odvracia na rohový kop.
     
    78
    Jeho rozohrávka už medzitým prebehla, no úspech domácim nepriniesla. Priestor vyčistil mladý gólman a kapitán CFC Perin.
     
    79
    Hraciu plochu opúšťa i posledný člen útočnej trojičky hostí – Diego Perotti. Doposiaľ jediného strelca gólu nahrádza Maxime Lestienne.
     
    80
    De Maio teraz príliš jednoducho zahral loptu na rohový kop, čo mu niektorý spoluhráči vytkli a Janov mohol za to zaplatiť i podstatne vyššiu daň. Následný rohový kop totiž potešil každého futbalového fajnšmekra. Pretiahnutý center od rohovej zástavky smeroval na zadnú žrď, kde sa k akrobatickej koncovke odholdal rímsky kapitán Stefano Mauri. Nožničky skúseného borca mierili asi meter mimo ľavej žrde Perinovej bránky. Mladý gólman by však v prípade lepšieho umiestnenia Mauriho akrobacie reagoval len ťažko.
     
    81
    Na trávnik sa dostáva i spomínaný možný spasiteľa SS Keita Baldé Diao. Rýchlonohému filigrantovi prepustil miesto práve kapitán Mauri.
     
    83
    No, tak postranný arbiter Longo teraz vôbec nemal ľahkú pozíciu a hostí možno okradol o rozhodujúci gól zápasu. Juraj Kucka si nádherne naviedol loptu stredom ihriska, aby následne z nejakých dvadsiatich metrov prudko vystrelil. Gólman Berisha stačil jeho rotovanú bombu vyraziť aspoň pred seba, kde na hranici ofsajdu dorážal nedávno prichádzajúci Maxime Lestienne. Belgický útočník sa nachádzal presne na línii s obrancami alebo tesne za ňou. Andrea Gervasoni zvolil variant B.
     
    85
    Päť minút pred koncom tak má Lazio stále o čo hrať. Veľa času a síl už ale nezostáva. Vzoprú sa Rimania osudu?
     
    86
    Zatiaľ ešte nie... Stefan Radu sa na ľavej strane nachádzal v jednoznačnom postavení mimo hru, pekný Bigliov pas na rumunského zadáka bol teda zbytočný.
     
    87
    Na Stadio Olimpico sa stále spieva, domáci veria v zisk aspoň jedného bodu. Rimania ale momentálne kombinujú hlboko za poliacou čiarou.
     
    88
    Maxime Lestienne teraz pred domácou rozohrávkou zahodil loptu päť metrov ďaleko od miesta nedovoleného zákroku. Gervasoni ho trestá za zdržovanie hry.
     
    89
    Potrestaný je i ďalší striedajúci hráč na strane hostí a síce Leonardo Pavoletti, ktorý škaredo zašiel do rozohrávajúceho Parola. Na karty je to už 5:5, pričom jedna z domácich bola červená!
     
    90
    Márny Raduov center do priestoru nikoho. Takto sa Rimanom vyrovnať určite nepodarí. Do konca ešte tri nadstavené minútky.
     
    90+1
    Janov však svojho dnešného súpera i naďalej drží na dištanc. Vďaka Roncagliovi sa CFC posúva prostredníctvom outových vhadzovaní.
     
    90+2
    Maxime Lestienne mohol definitívne rozhodnúť dnešné stretnutie, no po Kuckovom nákope vybiehal z postavenia mimo hru.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Janovské mužstvo prerušilo sériu siedmich ligových zápasov bez víťazstva a stalo sa tak na pôde, kde by to len málokto predpovedal! Rímske Lazio v úvode stretnutia poriadne pritápalo, no gól zo svojich dvoch výborných pozícii nevyťažilo. Na druhej strane bol Niang ďaleko efektívnejší, keď pádom cez Marchettiho poslal domáceho gólmana predčasne pod sprchy a Perotti zas z nariadenej penalty Janov do vedenia. To sa v druhom polčase nezmenilo ani po dvoch veľký príležitostiach Iaga Falquého či žrdi Stefana Mauriho. Lazio teda prehralo druhé ligové stretnutie po sebe a v tabuľke ho tak predskakuje Fiorentina i Sampdoria. Janov sa zas posunul o dve priečky práve za svojho dnešného súpera, na ktorého stráca zo siedmej priečky len dva body.

    Týmto konštatovaním sa s vami lúčim a želám pokojný priebeh zvyšku nového týždňa. (22:42:49)

    Erik Farkaš

    Góly: 29. D. Perotti (pen.)

    Karty:   14. Mauri (LAZ), 16. Cana (LAZ), 44. Candreva (LAZ), 45+3. de Vrij (LAZ) – 18. Bertolacci (JAN), 50. Roncaglia (JAN), 70. De Maio (JAN), 88. Lestienne (JAN), 89. Pavoletti (JAN)   27. Marchetti (LAZ)


    Lazio Rím: Marchetti – Basta, de Vrij, Cana, Radu – Cataldi, Biglia, M. Parolo – Candreva, Klose, Mauri (C)
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Novaretti, B. Keita, F. Anderson, Cavanda, Onazi, Mauricio, Ederson, B. Perea, C: Ledesma, Konko
    Manažér: Stefano Pioli (ITA)

    CFC Janov: Perin (C) – Roncaglia, De Maio, Izzo – Bertolacci, Rincón, Kucka, Edenilson – Falqué, M. Niang, D. Perotti
    Náhradníci: Lamanna, Sommariva – Ariaudo, Lestienne, Mandragora, També, Laxalt, Bergdich, Pavoletti
    Manažér: Gian Piero Gasperini (ITA)

    Rozhodca: Andrea Gervasoni – E. Liberatore, S. Longo – G. De Pinto