NY Rangers – Boston 3:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Calgary – San Jose 3:1 (kon.)
koniec
Calgary Flames
3:1 (0:0, 3:0, 0:1)
San Jose Sharks
cz Štvrtok 05.02.2015, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:12
    Vyloučen domácí Deryk Engelland na dvě minuty za zdržování hry, vyhození puku mimo hřiště. Do šance se tedy díky přesilovce dostávají hostující Žraloci.
     
    35:25
    Vyloučen domácí kapitán a nejproduktivnější hráč v jedné osobě Mark Giordano na dvě minuty za držení protihráče. Konkrétně držel Joa Pavelského.
     
    30:56
    Tomáš Hertl se poprvé v zápase zapisuje do statistik, ovšem poněkud jinak, než by si sám přál. Jde na trestnou lavici na dvě minuty za držení protihráče. Přesilovka pro domácí tým.
     
    27:04
    Hostující Joe Pavelski to přehnal s důrazem, a tak je vyloučen na dvě minuty za podražení Marka Giordana. Přesilová hra pro domácí tým, přinese úvodní branku zápasu?
     
    20:16
    Druhá třetina začala šancí domácího týmu, ale také vzájemným vyloučením, Na trestnou odcházejí David Jones za hrubost a hostující Branden Dillon na dvě minuty za sekání. Hra čtyři na čtyři. Dnes jsme tuto situaci už jednou viděli.
     
    03:04
    Vyloučen hráč San Jose Josh Scott na dvě minuty za krosček, ve stejném čase udělat hráčské lavici týmu Calgary Flames trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká hráč číslo 25 Brandon Bollig.
     
    00:45
    Vyloučen domácí nejproduktivnější hráč Mark Giordano na dvě minuty za podražení. Šance pro tým Tomáše Hertla.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 30. Russell (Byron, Jooris), 32. Hudler (Gaudreau, Monahan), 39. Raymond (Colborne, Brodie) – 43. Scott (Tierney, Kennedy)


    Calgary Flames: Hiller (Ramo) -Brodie, Giordano, Wideman, Russell, Engelland, Diaz – Hudler, Monahan, Gaudreau – Colborne, Jooris, Raymond – Jones, Backlund, Bouma – Byron, Stajan, Bolling
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Burns, Vlasic, Tennyson, Dillon, Hannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Goodrow, Sheppard, Hertl – Kennedy, Desjardins, Scott.

    Rozhodca: Rehman, Rooney – Cvik, Murchison

    Diváci: 18 781