Jugra Chanty-Mansijsk – Togliatti 2:1 (1:0 po s.n.) | Nižnekamsk – Vladivostok 3:2 (kon.) | Riga – Jekaterinburg 1:3 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Admiral Vladivostok
Štvrtok 05.02.2015, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované! Nakoniec domáci Nižnekamsk doviedol tento zápas do víťazného konca, ale tretia tretina im dala zabrať. Už v jej úvode Ušenin za Admiral vyrovnal. Odpoveď domácich na seba nenechala príliš dlho čakať a góly Sextona a Grigorenka v krátkom slede de facto rozhodli. Makarov sa ešte snažil o dramatizáciu, ale Vladivostoku to už nestačilo. To je odo mňa všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (19:28:34)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Hostia hrajú v šestici, Proskurjakov je už na striedačke!
     
    56:41
    Admiral má dokonca šancu na vyrovnanie. Jevsejenkov dostal 2 minúty za držanie a tak sa musí Neftechimik brániť.
    Konstantin MAKAROV - 3:2
     
    55:01
    Vladivostok dal gól!
    A koniec zápasu sa dramatizuje. Kontaktný gól hostí strelil KONSTANTIN MAKAROV, ktorý dostal dobrú prihrávku od Zubova. Asistencie: Ilja Zubov, Ivan Glazkov.
    Jevgenij GRIGORENKO - 3:1
     
    49:15
    Nižnekamsk dal gól!
    A presilovka je využitá. Proskurjakova prekonal JEVGENIJ GRIGORENKO a Neftechimik sa približuje k víťazstvu. Asistencie: Alexander Jevsejenkov, Dan Sexton.
     
    48:22
    Vladislav Ušenin teraz ešte oslabuje hostí a tak bude Nižnekamsk hrať presilovku.
    Dan SEXTON - 2:1
     
    47:01
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci sa dostávajú späť do vedenia, keď sa presadil najproduktívnejší hráč tímu DAN SEXTON. Asistencie: Jegor Milovzorov.
    Vladislav UŠENIN - 1:1
     
    44:13
    Vladivostok dal gól!
    Vyrovnané! O prvý gól hostí sa postarala bratská dvojica. Vjačeslav Ušenin našiel voľného VLADISLAVA UŠENINA a ten presne zakončil. Asistencie: Vjačeslav Ušenin.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj druhá tretina je už minulosťou a už sme videli úvodný gól. Do vedenia sa dostali hráči Novokuznecku, keď sa v 23.minúte presadil Polygalov. Dokáže to Vladivostok v tretej tretine zvrátiť na svoju stranu?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    32:45
    Stanislav Kalašnikov dostáva 2 minúty za hákovanie a tak môže Admiral vyrovnať.
    Igor POLYGALOV - 1:0
     
    31:26
    Nižnekamsk dal gól!
    Tak sme sa dočkali prvého gólu. Na domácej strane sa presadil IGOR POLYGALOV a tak sa jeho tím raduje zo zaslúženého vedenia. Asistencie: Maxim Berezin, Jevgenij Rjasenskij.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 32. Polygalov (Rjasenskij), 48. Sexton (Milovzorov), 50. Grigorenko (Jevsejenkov, Sexton) – 45. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 56. Makarov (Zubov, Glazkov)


    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin – Kalašnikov, Nikulin, Berezin, Rjasensky, Kosmačev, Pujacs, Bryncev, Jevsejenkov – Mnichovič, Žukov, Rybin – Milovzorov, Polygalov, Ivanov – Anderson, Grigorenko, Sexton – Alševskij Y., Alševskij S., Kulikov
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov – Beljakov, Heshka, Glazkov, Osipov, Kuzmin, Lisov – Gynge, Zubov, Bergfors – Makarov, Gorošanskij, Sigarev – Gorškov, Ušenin Vj., Ušenin Vl. – Ugarov, Kuzněcov, Sokolov – Ivanov

    Rozhodca: Jeřábek, Odins – Kučava, Novikov