Žilina – Poprad 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Košice 2:3 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 4:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
HC´ 05 Banská Bystrica
Nedeľa 01.02.2015, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Bully v pásme hostí bolo pokazené, k ležiacemu puku sa dostal ako prvý Handzuš, ktorý vyhodil oblúčikom smerom na bránu. Bokroš ešte stihol byť pri puku prvý, následne ho však TOMÁŠ MATOUŠEK pri zadnom mantineli vzal a z otočky trafil prázdnu bránu.
    Asistencia: Handzuš
     
    59:24
    Konrád odkorčuľoval z brány, Dukla bojuje o puk v útočnom pásme.
     
    55:17
    Banská Bystrica dala gól!
    V momente keď naskočil jeden z Trenčanov na ľad, hostia sa presadili, tečovaná strela zamierila za bránu, odkiaľ Heizer pohotovo nabil k druhej žrdke MICHALOVI HANDZUŠOVI, ktorý využil presúvanie brankára a dostal opäť svoj tím do vedenia.
    Asistencie Heizer, Kafka
     
    53:39
    Hlinka, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    53:17
    Dudáš, Dukla, 2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    50:19
    Kytnár, BB, 2 min – nedovolené bránenie
     
    46:40
    Banská Bystrica dala gól!
    Chybné striedanie tak stojí Trenčanov vedenie, hostia dobre zahrali presilovku, Rosandič poslal na ľavý kruh PETROVI KAFKOVI a ten z prvej nedal Konrádovi šancu.
    Asistencie: M.Rosandič, Handzuš
     
    46:27
    Kafka v ideálnej parkete na ľavom kruhu, ale neprestrelil Konráda, v dorážke neuspel ani Preisinger.
     
    45:51
    Dukla, 2 min – príliš veľa hráčov na ľade
     
    44:07
    Trenčín dal gól!
    Koyš opäť narobil obrane Bystričanov problémy, prihrávku spred brány sklepával Stantien, dorážal i Filo. Pred bránu sa natlačil aj Koyš. Hráči Dukly s rukami nad hlavou, rozhodca odchádza telefonovať.
    Gól po porade s videorozhodcom platí, dosiahol ho PATRIK KOYŠ.
    Asistencia: Matúš Holenda
     
    43:10
    Na jednej strane neuspel Kadura v dobrej pozícii, na druhej Koyš pripravil šance pre Fila i Stantiena, no tí nemierili presne.
     
    41:26
    Koyš prehodil hokejku brániaceho obrancu a na voľný puk si nakorčuľoval Holenda, ktorého strelu z prvej Rosandič vyrazil za bránu.
     
    40:51
    Razingar dobre videl rozbehnutého Šišovkého, ktorý pas do brejku spracoval, ale pri zakončení bol tienený obrancom a tak nedokázal nebezpečnejšie zakončiť.
     
    38:32
    Emócie sa kumulujú. Heizer opäť agresívne dorážal po strele od modrej do brankára, čo domáci obranca Bokroš vyriešil jeho spacifikovaním. Následne vznikla šarvátka, údery rozdával aj Handzuš, ale na trestnú idú Bokroš s Preisingerom.
    Bokroš, Dukla, 2 min – hrubosť
    Preisinger, BB, 2 min – hrubosť
     
    38:24
    Hatala, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    36:42
    Filo sa natlačil do koncovky pred bránu, v poslednom momente mal už zablokovanú hokejku takže miesto strely do odkrytej brány prihrával dozadu Dudášovi, ktorý mal opäť na hokejke hattrick, no zakončenie skončilo na hornej žrdke.
     
    33:28
    Jendroľ, BB, 2 min – krosček
     
    33:25
    Vilim Rosandič to nemá ľahké a nedarí sa mu zatiaľ zbaviť sa nervozity. Jeho skok po ľahkom puku bol neúspešný, na jeho šťastie pred prázdnou bránou odpálil puk Biro.
     
    31:02
    Hostia zaváhali pri rozohrávke, ktorú forčekujúci Trenčania zachytili, puk ostal ležať medzi kruhmi, kde si ho dokorčuľoval Koyš, jeho strela narobila Rosandičovi veľké problémy, ake nakoniec to zvládol.
     
    29:11
    Dudáš, Dukla, 2 min – hrubosť
    Handzuš, BB, 2 min – hrubosť
     
    29:11
    Pri mantineli sa do seba po súboji pustili Dudáš a Handzuš, rozhodca oboch posiela na trestnú lavicu.
     
    27:59
    Kytnár po Kafkovej strele nezakončil spomedzi kruhov z prvej, následne boli pri ňom obrancovia a tak posunul späť Kafkovi, ktorého prudká strela z prvej trafila Konráda bolestivo do masky, no český útočník dostal šancu ešte na dorážku, netrafil však.
     
    27:28
    Šišovský, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    24:22
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyrovnáva v pokračujúcej presilovke. Nahodený puk narobil problémy brankárovi hostí, Trenčania pokračovali v tlaku a úspešnou strelou od mantinelu sa prezentoval opäť obranca MARTIN DUDÁŠ, ktorý tak dvomi gólmi odčinil svoju chybu pri druhom zásahu súpera.
     
    22:57
    Trenčín dal gól!
    Sedem sekúnd pred koncom dvojnásobnej výhody využil MARTIN DUDÁŠ zakrytý výhľad gólmana a trafil presne ľavý horný roh brány.
    Asistencie: Bokroš, Šišovský
     
    21:49
    Brankár Košarišťan zdvihol hokejku na prechádzajúceho hráča, zranil trenčianskeho hráča a dostáva trest 5+DKZ! Do bránky tak musí náhradník Vilim Rosandič.
    Košarišťan, BB, 5+DKZ za nebezp.hru so zdvih.hokejkou
     
    21:33
    Banská Bystrica dala gól!
    Dukla nielen že presilovku nevyužíva, ale dostáva gól! Ležérne zahrával vo vlastnom pásme puk Dudáš, forčekujúci RADOMÍR HEIZER puk získal, posunul ho Kytnárovi, následne opäť zakončoval Heizer. Puk už mal v rukavici Konrád, vypadol mu však a od tiel brániacich hráčov sa odrazil do bránky.
    Asistencia: Kytnár
     
    21:05
    Kadura, BB, 2 min – seknutie
     
    13:07
    Už po skončení presilovky sa od mantinelu dobre predral pred bránu Patrik Lamper, bol však pri koncovke už tiesnený a tak nedokázal puk do odkrytej brány zasunúť.
     
    10:53
    Šišovský, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    05:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia presilovku 4 na 3 využuili, pred bránou ostal nikým nepokrytý MICHAL HANDZUŠ, ktorý dostal prihrávku od Kafku a mal dostatok času, aby si blafákom vychutnal domáceho brankára.
    Asistencie: Kafka
     
    04:43
    Filo, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    04:10
    Čížek, BB, 2 min – hákovanie
     
    04:05
    Chyba Bystričanov na modrej, Hlinka napriek faulu unikol, predložil pred bránou do čistej šance Dudášovi, no ten neprestrelil brankára.
     
    03:39
    Koyš, Dukla, 2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 23. Dudáš (Bokroš, Šišovský), 25. Dudáš, 45. Koyš (Holenda) – 5. Handzuš (Kafka), 22. Heizer (Kytnár), 47. Kafka (M.Rosandič, Handzuš), 56. Handzuš (Heizer, Kafka), 60. Matoušek (Handzuš)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Andersons, T. Bokroš, Dudáš, Hochel, Novajovský, Hatala, Holenda – Michal Hlinka, V. Nemec, T. Melichárek – Koyš, Švec, Razingar – P. Šišovský, P. Stantien, M. Filo – Briestenský, Daniška, D. Hudec
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (22.V.Rosandič)– Čížek, M. Rosandič, Gachulinec, Bambúch, Jendroľ, Biro, Surový – Kadura, Handzuš, Matoušek – Kafka, Preisinger, Handlovský – Lamper, Kytnár, Heizer – Bendík, Zigo, Gašpar

    Rozhodca: Baluška, Bundil – Bednár, Gajan