Žilina – Poprad 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Košice 2:3 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 4:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
HC´ 05 Banská Bystrica
Nedeľa 01.02.2015, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru v Trenčíne • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Bully v pásme hostí bolo pokazené, k ležiacemu puku sa dostal ako prvý Handzuš, ktorý vyhodil oblúčikom smerom na bránu. Bokroš ešte stihol byť pri puku prvý, následne ho však TOMÁŠ MATOUŠEK pri zadnom mantineli vzal a z otočky trafil prázdnu bránu.
    Asistencia: Handzuš
     
    55:17
    Banská Bystrica dala gól!
    V momente keď naskočil jeden z Trenčanov na ľad, hostia sa presadili, tečovaná strela zamierila za bránu, odkiaľ Heizer pohotovo nabil k druhej žrdke MICHALOVI HANDZUŠOVI, ktorý využil presúvanie brankára a dostal opäť svoj tím do vedenia.
    Asistencie Heizer, Kafka
     
    46:40
    Banská Bystrica dala gól!
    Chybné striedanie tak stojí Trenčanov vedenie, hostia dobre zahrali presilovku, Rosandič poslal na ľavý kruh PETROVI KAFKOVI a ten z prvej nedal Konrádovi šancu.
    Asistencie: M.Rosandič, Handzuš
     
    44:07
    Trenčín dal gól!
    Koyš opäť narobil obrane Bystričanov problémy, prihrávku spred brány sklepával Stantien, dorážal i Filo. Pred bránu sa natlačil aj Koyš. Hráči Dukly s rukami nad hlavou, rozhodca odchádza telefonovať.
    Gól po porade s videorozhodcom platí, dosiahol ho PATRIK KOYŠ.
    Asistencia: Matúš Holenda
     
    24:22
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyrovnáva v pokračujúcej presilovke. Nahodený puk narobil problémy brankárovi hostí, Trenčania pokračovali v tlaku a úspešnou strelou od mantinelu sa prezentoval opäť obranca MARTIN DUDÁŠ, ktorý tak dvomi gólmi odčinil svoju chybu pri druhom zásahu súpera.
     
    22:57
    Trenčín dal gól!
    Sedem sekúnd pred koncom dvojnásobnej výhody využil MARTIN DUDÁŠ zakrytý výhľad gólmana a trafil presne ľavý horný roh brány.
    Asistencie: Bokroš, Šišovský
     
    21:33
    Banská Bystrica dala gól!
    Dukla nielen že presilovku nevyužíva, ale dostáva gól! Ležérne zahrával vo vlastnom pásme puk Dudáš, forčekujúci RADOMÍR HEIZER puk získal, posunul ho Kytnárovi, následne opäť zakončoval Heizer. Puk už mal v rukavici Konrád, vypadol mu však a od tiel brániacich hráčov sa odrazil do bránky.
    Asistencia: Kytnár
     
    05:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia presilovku 4 na 3 využuili, pred bránou ostal nikým nepokrytý MICHAL HANDZUŠ, ktorý dostal prihrávku od Kafku a mal dostatok času, aby si blafákom vychutnal domáceho brankára.
    Asistencie: Kafka

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 23. Dudáš (Bokroš, Šišovský), 25. Dudáš, 45. Koyš (Holenda) – 5. Handzuš (Kafka), 22. Heizer (Kytnár), 47. Kafka (M.Rosandič, Handzuš), 56. Handzuš (Heizer, Kafka), 60. Matoušek (Handzuš)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Andersons, T. Bokroš, Dudáš, Hochel, Novajovský, Hatala, Holenda – Michal Hlinka, V. Nemec, T. Melichárek – Koyš, Švec, Razingar – P. Šišovský, P. Stantien, M. Filo – Briestenský, Daniška, D. Hudec
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan (22.V.Rosandič)– Čížek, M. Rosandič, Gachulinec, Bambúch, Jendroľ, Biro, Surový – Kadura, Handzuš, Matoušek – Kafka, Preisinger, Handlovský – Lamper, Kytnár, Heizer – Bendík, Zigo, Gašpar

    Rozhodca: Baluška, Bundil – Bednár, Gajan