Třinec – Liberec 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta Praha 4:9 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.) | Hradec Králové – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 01.02.2015, 15:30Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Petr Holík ještě podrazil Němce a posledních dvanáct vteřin budou mít hosté přesilovku.
     
    54:54
    Štencel byl na konci přesilovkového kolotoče Vítkovic a mohl zakončovat do poloodkryté branky, jenže minul. Je ale možné, že zasáhnout stihl také některý ze zlínských obránců.
     
    54:36
    Žižka je vyloučen za hrubost.
     
    51:57
    Svačina našel na levém křídle Romana, který prásknul do koní a prosvištěl kolem obránců, střela švihem ale narazila na připraveného Štůralu. Vítkovice zápas ještě nevzdaly.
     
    50:20
    Kucsera se před brankou několikrát dostal k odraženému kotouči a zkoušel dorážet bekhendem, forhendem, bruslemi, ale Štůralu nepřekonal. Zlínskému brankáři přálo štěstí.
     
    49:09
    Vítkovice zamíchaly jednotlivými útočnými řadami a šanci v přesilovce dostal Erik Němec. Ten se po stříleném pasu natahoval marně, pokud by se mu povedlo do puku sáhnout, velmi pravděpodobně by jej poslal za záda Štůraly.
     
    48:30
    Domácí Martin Matějíček si pomáhal nedovoleně a Vítkovice dostávají další šanci na snížení.
     
    45:37
    Vítkovičtí si připravili velkou šanci, ale nepodařilo se jim skóroval. Zíb našel střílenou přihrávkou Romana, ten tečoval směrem k brance a do puku ještě plácl Rudolf Huna, ale z bezprostřední blízkosti trefil jen lapačku Štůraly.
     
    44:16
    Říčka je vyloučen za sekání.
    Zdeněk OKÁL - 5:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na co sáhnou, to se jim povede. Zlínští během čtyř minut odskakují do tříbrankového trháku. Leška zachytil na modré vyhození, přihrál přes šířku pásma na ZDEŇKA OKÁLA a zlínský střelec z první vypálil. Dolejš už zasáhnout nestihl. Asistence: Petr Leška.
    Roman VLACH - 4:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    41:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pětiminutové vyloučení musí Vítkovické velice mrzet. Valentovo nahozené vyrazil Dolejš k volnému ROMANU VLACHOVI, který dokázal bekhendem pověsit puk do sítě. Asistence: Tomáš Valenta, Petr Holík.
    Aleš HOLÍK - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme. ALEŠ HOLÍK vstřelil svou první branku v dresu Zlína. Svoboda posunul z rohu na Matějíčka, ten přistrčil obrovitému obránci a ten se ranou z mezikruží nemýlil. Dobrou práci odvedl na hranici brankoviště Čajánek. Asistence: Jakub Svoboda, Martin Matějíček.
     
    38:47
    Leška nadvakrát dorážel u Dolejšovy tyčky, ale ten mezírku na poslední chvíli utěsnil betonem.
     
    37:56
    Svačina bude pykat za podražení.
     
    37:56
    Ondřej Dalapa je vyloučen na pět minut plus do konce utkání za útok do oblasti hlavy a krku. Berany čeká skoro tříminutová přesilovka pět na tři. Trest odpykává Káňa.
    Ondřej ROMAN - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    35:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Věci teď nabraly rychlý spád, Vítkovice se prosadily v přesilovce. ONDŘEJ ROMAN dostla ideální přihrávku skrz obranné pásmo Zlína a s porcí štěstí prostřelil Štůralu. Asistence: Ondřej Dlapa, Lukáš Zíb.
     
    33:54
    Domácí na dvě minuty oslabí jejich kapitán, je vyloučen za držení protihráče.
    Michal HLINKA - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    32:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je sníženo! Po buly na levé straně se do střely opřel obránce Kovář, dráhu puku ještě před brankou změnil MICHAL HLINKA a na teč už Štůrala neměl šanci zareagovat. Asistence: Richard Stehlík.
    Robert ŘÍČKA - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    27:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    ROBERT ŘÍČKA z levé strany vymetl pavučinky ve vzdálenějším rohu. Takhle jej ve Zlíně znají! Z podobné pozice skóroval už několikrát. Asistence: Roman Vlach, Martin Matějíček.
     
    25:05
    Štůrala opět zasahuje. Střelu z mezikruží dokázal vytáhnout lapačkou a i několikanásobnou dorážku udržel před brankovou čarou.
     
    23:51
    Buly v útočném pásmu vyhrál Kucsera a domácí musel zachraňovat Tomáš Štůrala. Vandas Kucserovi totiž následně vrátil puk před branku a žlutý brankář se skvěle roztáhl na čáře.
     
    21:45
    Robert Říčka je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    15:54
    Dlapa zasáhl vysokou holí Okála a žlutí si zahrají 24 sekund dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    14:18
    Pastor následně krosčekoval právě Kubiše a oslabuje na dvě minuty svůj tým.
     
    13:54
    Ondráček vyřešil přečíslení tří na dva žabkou na Kubiše. Ten ve velké rychlosti stáhl kotouč na střed, ale nedokázal jej posunout za zasahujícího Dolejše.
     
    11:35
    Branku žlutomodrých velice nebezpečně ohrožovala Burgerova útočná formace. Sám její velitel několikrát nebezpečně vypálil, ale domácí se s velkou porcí štěstí ubránili.
     
    10:37
    Aleš Holík bude svému týmu dvě minuty chybět za nedovolené bránění, druhá přesilovková šance pro Vítkovice.
     
    06:39
    Vítkovičtí se skvěle bránili a nakonec se počet hráčů na ledě srovná. Zdeněk Okál v útočném pásmu hákoval a jde si také odpočinout.
     
    06:16
    Lukáš Kučera si odpyká dvouminutový trest za hákování.
    Ondřej VESELÝ - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    04:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Blesk z čistého nebe! Daleko méně aktivní domácí udeřili jako první. Zmatků v brankovišti hostů si dobře všiml Petr Čajánek, zpoza branky poslal puk do brankoviště a za dezorientovaného Dolejše doklepl puk ONDŘEJ VESELÝ. Asistence: Petr Čajánek, Jakub Svoboda.
     
    01:04
    Obrovskou šanci si připravilo duo Huna – Svačina. Prvně jmenovaný vystřelil na Štůralu a Huna dorážel prakticky do odkryté klece, ale domácí brankář se stihl na poslední chvíli do střely vložit.

    Marek Janoš

    Góly a asistencie: 5. Veselý (Čajánek, Svoboda), 28. Říčka (Vlach, Matějíček), 41. Holík A. (Svoboda, Matějíček), 42. Vlach (Valenta, Holík P.), 44. Okál (Leška) – 33. Hlinka (Stehlík), 36. Roman (Dlapa, Zíb)


    Berani Zlín: Štůrala – Urbanec, Holík A., Žižka, Matějíček, Řezníček, Valenta, Stuchlík – Veselý, Čajánek, Svoboda – Říčka, Vlach, Holík P. – Čech, Leška, Okál – Kubiš, Šťastný, Ondráček
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš – Stehlík, Kovář, Dlapa, Zíb, Klok, Čerešňák, Pastor, Štencel – Olesz, Hlinka, Káňa – Svačina, Roman, Huna – Němec, Burger, Svoboda – Kucsera, Húževka, Vandas

    Rozhodca: Fraňo, Wagner – Gerát, Hynek

    Diváci: 4950