Třinec – Liberec 2:1 (kon.) | Slavia – Sparta Praha 4:9 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 1:2 (kon.) | Hradec Králové – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 6:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 01.02.2015, 15:30Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Zdeněk OKÁL - 5:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na co sáhnou, to se jim povede. Zlínští během čtyř minut odskakují do tříbrankového trháku. Leška zachytil na modré vyhození, přihrál přes šířku pásma na ZDEŇKA OKÁLA a zlínský střelec z první vypálil. Dolejš už zasáhnout nestihl. Asistence: Petr Leška.
    Roman VLACH - 4:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    41:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pětiminutové vyloučení musí Vítkovické velice mrzet. Valentovo nahozené vyrazil Dolejš k volnému ROMANU VLACHOVI, který dokázal bekhendem pověsit puk do sítě. Asistence: Tomáš Valenta, Petr Holík.
    Aleš HOLÍK - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak se na to podívejme. ALEŠ HOLÍK vstřelil svou první branku v dresu Zlína. Svoboda posunul z rohu na Matějíčka, ten přistrčil obrovitému obránci a ten se ranou z mezikruží nemýlil. Dobrou práci odvedl na hranici brankoviště Čajánek. Asistence: Jakub Svoboda, Martin Matějíček.
    Ondřej ROMAN - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    35:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Věci teď nabraly rychlý spád, Vítkovice se prosadily v přesilovce. ONDŘEJ ROMAN dostla ideální přihrávku skrz obranné pásmo Zlína a s porcí štěstí prostřelil Štůralu. Asistence: Ondřej Dlapa, Lukáš Zíb.
    Michal HLINKA - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    32:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je sníženo! Po buly na levé straně se do střely opřel obránce Kovář, dráhu puku ještě před brankou změnil MICHAL HLINKA a na teč už Štůrala neměl šanci zareagovat. Asistence: Richard Stehlík.
    Robert ŘÍČKA - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    27:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    ROBERT ŘÍČKA z levé strany vymetl pavučinky ve vzdálenějším rohu. Takhle jej ve Zlíně znají! Z podobné pozice skóroval už několikrát. Asistence: Roman Vlach, Martin Matějíček.
    Ondřej VESELÝ - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    04:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Blesk z čistého nebe! Daleko méně aktivní domácí udeřili jako první. Zmatků v brankovišti hostů si dobře všiml Petr Čajánek, zpoza branky poslal puk do brankoviště a za dezorientovaného Dolejše doklepl puk ONDŘEJ VESELÝ. Asistence: Petr Čajánek, Jakub Svoboda.

    Marek Janoš

    Góly a asistencie: 5. Veselý (Čajánek, Svoboda), 28. Říčka (Vlach, Matějíček), 41. Holík A. (Svoboda, Matějíček), 42. Vlach (Valenta, Holík P.), 44. Okál (Leška) – 33. Hlinka (Stehlík), 36. Roman (Dlapa, Zíb)


    Berani Zlín: Štůrala – Urbanec, Holík A., Žižka, Matějíček, Řezníček, Valenta, Stuchlík – Veselý, Čajánek, Svoboda – Říčka, Vlach, Holík P. – Čech, Leška, Okál – Kubiš, Šťastný, Ondráček
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš – Stehlík, Kovář, Dlapa, Zíb, Klok, Čerešňák, Pastor, Štencel – Olesz, Hlinka, Káňa – Svačina, Roman, Huna – Němec, Burger, Svoboda – Kucsera, Húževka, Vandas

    Rozhodca: Fraňo, Wagner – Gerát, Hynek

    Diváci: 4950