P.H.K. 3b Prešov – Trnava 5:2 (kon.) | Detva – Michalovce 3:1 (kon.) | Bardejov – SR 18 6:2 (kon.)
Senica – Pov. Bystrica 8:0 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 1:5 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HK Gladiators Trnava
Piatok 30.01.2015, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Prešov dáva gól! Hostia dnes doplácajú na chyby a tá teraz by sa nemala stávať ani v žiackych kategóriach, Pekarčík našiel spoza brány úplne voľného ADRIÁNA LIPOVSKÉHO pred bránou, ten nemal okolo seba žiadneho protihráča, pohodlne si spracoval puk a vystrelil k presne k tyčke,

    Asistencie: Pekarčík
     
    54:55
    Za príliš veľa hráčov na ľade dostávajú domáci dvojminútový trest, čo sa im veľmi nepáči, faktom ale ostáva, že svoju presilovku zahrali naozaj zle.
     
    53:27
    Trnava dala gól!
    Adrián Lipovský chyboval v prihrávke v útočnom pásme, Trnava šla v oslabení do prečíslenia troch proti dvom, Poláček naservíroval puk MAREKOVI LISOŇOVI a ten z tesnej blízkosti nemal problém zakončiť do horného rohu brány.

    Asistencia: Pavol Poláček
     
    52:58
    Za seknutie si odsedí trest na dve minúty Marek Hronec.
     
    52:55
    Lukáš Potoček sa po chybe obrancu Trnavy dostal do nájazdu na brankára, Potoček zamiešal puk, ešte chcel asi niečo vymyslieť, bol ale faulovaný, nedokázal lepšie zakončiť a Hála sa mu hodil po puku.
     
    50:36
    Prešov dáva gól! Máme tu druhého dvojgólového strelca stretnutia, do úniku sa dostal nikým nekrytý ADRIÁN LIPOVSKÝ, hráč s extraligovými skúsenosťami dokázal, že je ťahúňom, položil si brankára a okolo neho zasunul puk do siete!

    Asistencie: Jaroslav Niník, Patrik Korytko
     
    48:45
    Jakub Matejka využil zaváhanie súpera, dostal sa pred bránkou k puku, ešte urobil kľučku na Hálu, zakončoval bekhendom, no netrafil bránu!
     
    47:40
    Skvelá šanca Prešova, Potoček si priťukol puk pred bránkou s Lipovským, napokon striedal z medzikružia, Hála ho ale zlikvidoval.
     
    46:35
    Prešov dáva gól! Prešovská presilovka veľa vzruchu nepriniesla, napokon ale sa dokázali domáci na chvíľku usadiť v útočnom pásme, po skvelej prihrávke Fuseka vypálil tvrdú ranu Vladimír Sabol, Hála iba vyrazil, no iba na hokejku SAMUELA CHALUPU ktorý už namieril presne do odkrytej svätyne.

    Asistencia: Vladimír Sabol
     
    45:00
    Pred Hálu sa chcel dostať Matejka, zastavil ho ale hákovaním Michal Glemba, odsedí si trest na dve minúty.
     
    38:54
    Trnava dala gól!
    Marek Lisoň patrí v tomto zápase k najaktívnejším hráčom Trnavy, aj túto šancu teraz vytvoril on, jeho prvý pokus ešte Borároš vyrazil následne sa MAREK LISOŇ presunul k tyči, v tlačenici pred bránkou dostal od Hlucha puk a zakončil do odkrytej brány.

    Asistencie: Tomáš Hluch
     
    38:20
    Po buly sa dostal v oslabení do brejku sám na brankára Adrián Lipovský, ten nemal ale čas na kľučky a strieľal k tyči, Hála ale výborne zmenšil strelecký uhol a zmazal strelca.
     
    37:09
    Po súboji na mantineli dostáva dvojminúptový trest za držanie hokejky Marko Ferenc, Trnava si tak prvýkrát zahrá presilovku.
     
    35:12
    Prešov dáva gól! Tak toto bol ozaj nádherný gól. Prešovčania vyslali po mantineli dopredu SAMUELA CHALUPU, na neho rýchlostne obranca nestačil, Hála tak vyšiel ďaleko z brány a chcel mu puk vypichnúť, Chalupa ale parádne oblúčikom prehodil padajúceho golmana a nasmeroval puk rovno do siete!
     
    26:20
    Predviedol sa teraz aj brankár Prešova Borároš, ktorý chytil veľmi slušný pokus Môčika, ktorý dostal prihrávku na druhú stranu brány, gólman zasiahol výborne lapačkou.
     
    25:55
    Potoček výborne získal puk na mantineli a od neho sa rútil na bránu, položil si Hálu, už ale nevystrelil, hostia vyhodili puk na modrú, kde ho švihom poslal naspäť Hargaš, jeho pokus je ale zblokovaný.
     
    22:50
    Ferenc našiel medzi kruhmi nakorčuľovaného Chalupu naozaj veľmi umne, domáci center mieril medzi betóny, ktorý si však Hála veľmi pekne postrážil!
     
    18:55
    Dvaja domáci šli proti jednému obrancovi súpera, Jakub Matejka sa ulakomil a takmer uspel, skvelo vyšachoval protihráča aj brankára Hálu, napokon ale nedokázal tiesnený zakončiť presne puk, ktorý prešiel popri tyčke vedľa!
     
    16:14
    Prešov dáva gól! Trnava stratila v strednom pásme úplne zbytočne puk, zásluhu na tom mal hlavne Patrik Korytko, ktorý veľmi pekne posunul puk cez modrú čiaru na rozbehnutého ADRIÁNA LIPOVSKÉHO, ktorý už išiel sám na Hálu, oklamal ho a už sa v zakončení k tyči nemýlil!

    Asistencia: Patrik Korytko
     
    14:15
    Nakoniec mala Trnava ale veľkú šancu, keď po nedorozumení v obrane mal pred bránkou puk úplne voľný Martin Kovaľ, okamžite strieľal, Borároš ale predviedol skvelý zákrok a puk pre istotu ešte priľahol.
     
    08:50
    Skvelý pas Trnavy, na útočnej modrej bol Tomáš Hluch, nebol chránený, medzi kruhmi si to napriahol na strelu švihom, ale Borároš vytiahol skvelý zákrok.
     
    07:30
    Po menšom tlaku Trnavy domáci si vzali puk, do brejku sa dostal veľmi rýchly Horvát, domáci útočník si urobil kľučku na brankára, pred sebou mal odkrytý priestor, v rýchlosti ale minul!
     
    06:00
    Prvá veľka šanca zápasu, v ktorej boli domáci, Lipovský dokázal veľký prehľad v hre, pred bránou poslal do jazdy puk Potočekovi, ktorý mieril strelu k tyči, avšak skvelý Miroslav Hála ho vychytal!
     
    02:57
    Prešovčania zatlačili v útoku a hoci nevmysleli nejaké ohrozenie brankára, vybojovali presilovku po faule Tomáša Hlucha – hákovanie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. A. Lipovský (Korytko), 36. Chalupa, 47. Chalupa (Sabol), 51. A. Lipovský (Niník, Korytko), 58. Lipovský (Pekarčík) – 39. Lisoň (Hluch), 54. Lisoň (Poláček)


    P.H.K. 3b Prešov: Borároš (Riečický) – V. Sabol, Gaborčík, Niník, Hargaš, Guntáš, Kobeľa, Osuský, J. Macko – Fusek, Matejka, Pekarčík – A. Lipovský, Korytko, Potoček – Horvát, Chalupa, Ferenc
    HK Gladiators Trnava: Hála (Petrovič) – Reho, Poláček, Valjent, Krajčík, Demo, Burzala, Kubica, Hronec – Hluch, M. Baran, Lisoň – Barinka, M. Čunderlík, Glemba – Božík, Schmidt, Rosa – Kovaľ, Hrbáčik, Môčik

    Rozhodca: Mihaľov – Piovar, Pribula