P.H.K. 3b Prešov – Trnava 5:2 (kon.) | Detva – Michalovce 3:1 (kon.) | Bardejov – SR 18 6:2 (kon.)
Senica – Pov. Bystrica 8:0 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 1:5 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HK Gladiators Trnava
Piatok 30.01.2015, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    Prešov dáva gól! Hostia dnes doplácajú na chyby a tá teraz by sa nemala stávať ani v žiackych kategóriach, Pekarčík našiel spoza brány úplne voľného ADRIÁNA LIPOVSKÉHO pred bránou, ten nemal okolo seba žiadneho protihráča, pohodlne si spracoval puk a vystrelil k presne k tyčke,

    Asistencie: Pekarčík
     
    53:27
    Trnava dala gól!
    Adrián Lipovský chyboval v prihrávke v útočnom pásme, Trnava šla v oslabení do prečíslenia troch proti dvom, Poláček naservíroval puk MAREKOVI LISOŇOVI a ten z tesnej blízkosti nemal problém zakončiť do horného rohu brány.

    Asistencia: Pavol Poláček
     
    50:36
    Prešov dáva gól! Máme tu druhého dvojgólového strelca stretnutia, do úniku sa dostal nikým nekrytý ADRIÁN LIPOVSKÝ, hráč s extraligovými skúsenosťami dokázal, že je ťahúňom, položil si brankára a okolo neho zasunul puk do siete!

    Asistencie: Jaroslav Niník, Patrik Korytko
     
    46:35
    Prešov dáva gól! Prešovská presilovka veľa vzruchu nepriniesla, napokon ale sa dokázali domáci na chvíľku usadiť v útočnom pásme, po skvelej prihrávke Fuseka vypálil tvrdú ranu Vladimír Sabol, Hála iba vyrazil, no iba na hokejku SAMUELA CHALUPU ktorý už namieril presne do odkrytej svätyne.

    Asistencia: Vladimír Sabol
     
    38:54
    Trnava dala gól!
    Marek Lisoň patrí v tomto zápase k najaktívnejším hráčom Trnavy, aj túto šancu teraz vytvoril on, jeho prvý pokus ešte Borároš vyrazil následne sa MAREK LISOŇ presunul k tyči, v tlačenici pred bránkou dostal od Hlucha puk a zakončil do odkrytej brány.

    Asistencie: Tomáš Hluch
     
    35:12
    Prešov dáva gól! Tak toto bol ozaj nádherný gól. Prešovčania vyslali po mantineli dopredu SAMUELA CHALUPU, na neho rýchlostne obranca nestačil, Hála tak vyšiel ďaleko z brány a chcel mu puk vypichnúť, Chalupa ale parádne oblúčikom prehodil padajúceho golmana a nasmeroval puk rovno do siete!
     
    16:14
    Prešov dáva gól! Trnava stratila v strednom pásme úplne zbytočne puk, zásluhu na tom mal hlavne Patrik Korytko, ktorý veľmi pekne posunul puk cez modrú čiaru na rozbehnutého ADRIÁNA LIPOVSKÉHO, ktorý už išiel sám na Hálu, oklamal ho a už sa v zakončení k tyči nemýlil!

    Asistencia: Patrik Korytko
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. A. Lipovský (Korytko), 36. Chalupa, 47. Chalupa (Sabol), 51. A. Lipovský (Niník, Korytko), 58. Lipovský (Pekarčík) – 39. Lisoň (Hluch), 54. Lisoň (Poláček)


    P.H.K. 3b Prešov: Borároš (Riečický) – V. Sabol, Gaborčík, Niník, Hargaš, Guntáš, Kobeľa, Osuský, J. Macko – Fusek, Matejka, Pekarčík – A. Lipovský, Korytko, Potoček – Horvát, Chalupa, Ferenc
    HK Gladiators Trnava: Hála (Petrovič) – Reho, Poláček, Valjent, Krajčík, Demo, Burzala, Kubica, Hronec – Hluch, M. Baran, Lisoň – Barinka, M. Čunderlík, Glemba – Božík, Schmidt, Rosa – Kovaľ, Hrbáčik, Môčik

    Rozhodca: Mihaľov – Piovar, Pribula