Novokuzneck – Novosibirsk 2:5 (kon.) | Čerepovec – Helsinki 2:1 (kon.) | Novgorod – Petrohrad 0:1 (1:2 po s.n.)
CSKA Moskva – Riga 3:0 (kon.) | Viťaz – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Dinamo Minsk 4:6 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:6 (2:2, 1:2, 1:2)
HC Dinamo Minsk
Utorok 20.01.2015, 19:30 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    STEPANOV - 4:6
     
    47:39
    Dinamo Minsk dal gól!
    Po pravej strane do pásma s pukom nakorčuľoval ANDREJ STEPANOV a príklepom z pravého kruhu prestrelil Godlu v bráke domácich. Asistencia: Charles Linglet.
    TIČAR - 4:5
     
    46:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan dlho držal hostí v pásme, puk Barkera od modrej Taylor zrazil pred seba a ROK TIČAR puk doklepol do siete. Asistencia: Cam Barker.
    KRAJÍČEK - 3:5
     
    41:15
    Dinamo Minsk dal gól!
    Spoza bránky dostal puk na ľavý kruh LUKÁŠ KRAJÍČEK a kým Godla ležal v bránkovisku, už ho tam mal. Asistencie: Paul Szczechura a Alexej Kaľužný.
    NAGY - 3:4
     
    36:31
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia belasých, prihrávkami na jeden dotyk vyšachovali obranu hostí, Hudáček poslal puk z ľavého kruhu za bránku, odtiaľ ho prihral Murley pred bránkovisko a LADISLAV NAGY kontaktným gólom vracia belasých do hry. Asistencie: Matt Murley a Libor Hudáček
    ELLISON - 2:4
     
    34:49
    Dinamo Minsk dal gól!
    MATT ELLISON vystrelil spoza kruhov a Godla so zakrytým výhľadom nemal šancu. Asistencie: Jonathan Cheechoo a Nick Bailen.
    SZCZECHURA - 2:3
     
    25:15
    Dinamo Minsk dal gól!
    Bailen z pravého kruhu poslal puk na ľavú stranu a PAUL SZCZECHURA už vedel čo s pukom urobiť, Godla sa už presunúť na druhú stranu nestihol. Asistencia: Nick Bailen.
    JEGLIČ - 2:2
     
    19:47
    Slovan Bratislava dal gól!
    Ešteže tu máme Jegliča, ŽIGA JEGLIČ nakorčuľoval od mantinelu s pukom na hokejke na ľavý kruh a strelou zápästím vymietol ľavý horný roh Taylorovej klietky. Asistencie: Tomáš Netík a Rok Tičar.
    HUDÁČEK - 1:2
     
    16:23
    Slovan Bratislava dal gól!
    LIBOR HUDÁČEK využíva presilovú hru, dostal puk na ľavú stranu spoza bránky od Nagya, nakorčuľoval pred bránkovisko, prvý puk Taylor ešte vyrazil, na dorážku Libora tiesneného Szczechurom už bol ale krátky. Asistencia: Ladislav Nagy.
    ELLISON - 0:2
     
    14:04
    Dinamo Minsk dal gól!
    Linglet zaviezol puk do pásma, prešiel cez troch hráčov belasých, posunul ho na pravej strane Vescemu, ktorý puk poslal na ľavý kruh a príklepom prestrelil Godlu v bránke belasých MATT ELLISON. Asistencie: Ryan Vesce a Charles Linglet.
    RAZVADOVSKY - 0:1
     
    02:27
    Dinamo Minsk dal gól!
    Po ľavej strane prešiel s pukom do pásma PAVEL RAZVADOVSKY, vystrelil od kruhu a Godlovi puk prapadol popod ruku do siete. Asistencia: Lukáš Krajíček.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 17. Hudáček (Nagy), 20. Jeglič (Netík, Tičar), 37. Nagy (Murley, Hudáček), 47. Tičar (Barker) – 3. Razvadovsky (Krajíček), 15. Ellison (Vesce, Linglet), 26. Szczechura (Bailen), 35. Ellison (Cheechoo, Bailen), 42. Krajíček (Szczechura, Kaľužný), 48. Stepanov (Linglet)


    HC Slovan Bratislava: Godla (Janus) – Starosta, Sersen (C), Barker, Štajnoch, Kozák, Brejčák, Rehák, Mihálik – Šťastný, Surový (A), Ölvecký – Nagy (A), Murley, Hudáček – Jeglič, Tičar, Netík – Lunter, White, Kudrna
    HC Dinamo Minsk: Taylor (Milčakov) – Goroško, Krajíček, Nogačov, Bailen, Švarný, Lisovec, Kaznadej – Kaľužný (C), Szczechura, Cheechoo (A) – Linglet, Vesce, Ellison – Meleško, Kulakov (A), Gavrus – Razvadovsky, Kitarov, Stepanov

    Rozhodca: Beljajev, Bondar – Menšich, Fatejev

    Diváci: 7.856