Brugge – Mechelen 1:1 (kon.)
koniec
Club Bruggy KV
1:1 (0:0)
YR KV Mechelen
cz Piatok 16.01.2015, 20:30 • Jan Breydelstadion (Bruggy) • Belgická Jupiler Pro League
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ačkoliv si vedoucí celek Jupiler league vypracoval v utkání více šancí a měl herní převahu, byly to právě Bruggy, kdo inkasoval jako první, když se v 58. minutě překvapivě prosadil hostující Naessens. Fotbalisté domácího celku poté většinu druhého poločasu obléhali vápno Mechelenu, vsítit vyrovnávací branku se jim však podařilo až v samotném závěru, když na konečných 1:1vyrovnal výstavní střelou do horního rohu brány De Sutter. (22:37:01)
    Už to vypadalo, že by Mechelen mohl v Bruggách vyhrát, ale na konečných 1:1 srovnal Tom de Sutter. Toto je jeho radost z vyrovnávací branky.

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    V pokutovém území se po dlouhém obléhání brány dostal ke střele Duarte, ta byla zblokována na roh, po kterém došlo k dalšímu zakončení hráčů v modročerných dresech, to bylo ale nepřesné.
     
    90+4
    Míč se v závěru zápasu nachází na kopačkách fotbalistů Brugg, kteří se ještě pokoušejí vstřelit vítěznou branku. Hostující hráči jsou hodně zalezlí v hloubi vlastního pole.
     
    90+2
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Domácí fotbalisté se vyrovnávací branky přeci jen dočkali. Na hranici pokutového území se rozhodl vypálit TOM DE SUTTER, který překrásnou výstavní ránou vymetl levý horní růžek Biebauwovy svatyně! Proti téhle střele byl hostující gólman bez šance.
    Tom DE SUTTER - 1:1
     
    90+1
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Cissé, přichází Biset.
    Rafael a jeho přímý kop.
     
    90
    V rohu pokutového území Mechelenu došlo k nedovolenému zákroku. K exekuci standardní situace se postavil Rafaelov, jehož střílený centr na zadní tyč kolem zařízení pouze prosvištěl.
    Rafaelova šance z levé strany.
     
    88
    Projít přes obranu Brugg se pokusil Cissé, daleko se ovšem nedostal. Domácí pak založili protiútok a míč vyslaný z kopačky Rafaelova skončil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Matthys, který nedovoleně atakoval Mbomba.
     
    87
    Míč procpal do šestnáctky také Simons, jeho lob za obranu však skončil přímo v rukavicích brankáře Biebauwa.
     
    86
    De Bock se při útočných choutkách nechal obrat o míč, útočná akce domácích však poté pokračovala nadále, centr pokutovým územím však pouze proletěl.
     
    84
    A hosté se neprosadí ani tentokrát, protože se v ofsajdovém postavení, které bylo velmi těsné, ocitl útočící Castillo.
     
    83
    Fotbalisté Brugg opět obléhali pokutové území svých soupeřů, nepřesný střelecký pokus však hraje do karet hostům, kteří dokáží šetřit čas.
     
    82
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Hanni, přichází Rits.
     
    80
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Izquierdo, přichází Mbombo.
    Domácím dnes není přáno.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 90+2. Tom De Sutter – 58. Naessens

    Karty:   17. Izquierdo (BGY), 23. Rafaelov (BGY) – 39. Cissé (MEC), 54. Naessens (MEC), 71. De Petter (MEC), 87. Matthys (MEC)


    Club Bruggy KV: Kujović – Duarte, De Bock, Meunier, Mechele, Vormer, Simons, Gedoz (62. De Sutter), Rafaelov, Izquierdo (80. Mbombo), Castillo
    Náhradníci: De fauw, Silva, De Sutter, Dioudis, Sobota, Mbombo, Denswil

    YR KV Mechelen: Biebauw – De Petter, Obradović, De Witte, Bateau, Kosanović, Claes, Cissé (90.+1 Biset), Matthys, Hanni (82. Rits), Naessens (61. Veselinović)
    Náhradníci: Paulussen, Veselinović, Rits, Biset, Vanlerberghe, Verdier, Moris
    Jan Breydelstadion (Bruggy)

    Rozhodca: Wouters – Cremers, Baillieul