SP v alpském lyžování - slalom žen 1. kolo Vítěz: F. Hansdotterová (SWE) (kon.) | SP v alpském lyžování - slalom žen 2. kolo Vítěz: F. Hansdotterová (SWE) (kon.)
koniec udalosti
SP v alpském lyžování - slalom žen, 2. kolo, Flachau

Vítěz: F. Hansdotterová (SWE)

cz Utorok 13.01.2015, 20:45Zjazdové lyžovanie
     
    30
    Švédka Frida Hansdotterová i přes chybu ve spodní pasáži vítězí o 61 setin sekundy a zaslouženě vítězí, Slovenka Zuzulová končí pátá a Šárka nakonec devátá.
     
    30
    Na druhém mezičase Švédka drží náskok 35 setin sekundy.
     
    30
    Švédka Frida Hansdotterová vede na prvním mezičase o 44 setin sekundy!
     
    29
    Slovinka Mazeová přerušuje sérii dvou výher Američanky Schiffrinové a po skvělé jízdě je v cíli první o pouhé dvě setiny sekundy!
     
    25
    Švýcarka Wendy Holdenerová na prvním měřeném úseku zvýšila svůj náskok a vedla o osm setin sekundy, ve střední pasáži ztrácela dvě desetiny sekundy a v cíli nakonec ztratila jen čtyři setiny sekundy! Skvělá jízda, chybělo jen potřebné štěstí!
     
    23
    Mikaela Shiffrinová nakonec vede před Slovenkou Zuzulovou o osm desetin sekundy, ovšem na obhajobu ze dvou předchozích slalomů to nevypadá.
     
    19
    To je čas jako hrom! Zajela přímo fantasticky, branky projížděla jako nůž máslem. A nastavila velmi vysokou laťku. Ve 2. kole byla Veronika Velez Zuzulová (SVK) vůbec nejrychlejší. Slovenka by se konečně mohla dočkat nějakého velkého úspěchu. Saefvenbergovou předjela o 1,12 sekundy!
     
    Průběžné pořadí:

    1. Charlotta Saefvenbergová (SWE) 1:51,42
    2. Erin Mielzynská (CAN) +0,36
    3. Emelie Wikströmová (SWE) +0,68
     
    11
    Charlotta Saefvenbergová (SWE) je novou vedoucí závodnicí. Zajela velmi dobře, všechny kritické úseky zvládla slušně. Těžko jí něco vyčítat. Slalom stavěný Švédem Thomem jí evidentně sedl. Je na prvním místě o 77 setin sekundy.
     
    7
    Laurie Mougelová (FRA) jela hodně, hodně dobře. Branky projížděla rychle, vlastně ani nedělala žádné oblouky. A i když chybovala na stejném místě jako těsně předtím Costazzaová, dojela do cíle s náskokem 85 setin.

    Patrik Sandev