Inter – CFC Janov 3:1 (kon.) | Bergamo – Chievo 1:1 (kon.) | Cagliari – Cesena 2:1 (kon.)
Fiorentina – Palermo 4:3 (kon.) | Hellas Verona – Parma 3:1 (kon.) | Sampdoria – Empoli 1:0 (kon.)
AS Rím – Lazio 2:2 (kon.) | Neapol – Juventus 1:3 (kon.)
koniec
SSC Neapol
1:3 (0:1)
Juventus Turín
Nedeľa 11.01.2015, 20:45 • Stadio San Paolo (Neapol) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    Arturo VIDAL - 1:3
     
    90+4
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci si predsa len vypracovali obrovskú príležitosť na vyrovnanie, keď centrovaná lopta prepadla v šestnástke k Higuaínovi. Argentínsky bombardér zakončoval pod tlakom zo siedmich metrov, no loptu neupratal medzi tri žrde. Za prispenia Bonucciho bloku letela tesne mimo ľavej tyčky. Nasledoval teda rohový kop. Čierno-bielym sa ho podarilo odvrátiť a po extrémne rýchlej kontre i rozhodnúť toto stretnutie! Álvaro Morata prihrával pred šestnástku ARTUROVI VIDALOVI, ktorý prebierkou lopty zmiatol Albiola a následne ju upratal presne do ľavého horného rohu Rafaelovej bránky. Brazílsky gólman nemal proti Čilanovej exportnej rane šancu. Juve si zo Sicílie odvezie všetky tri body!
    Martin CÁCERES - 1:2
     
    69
    Juventus Turín dal gól!
    MARTÍN CÁCERES vyčíňa na oboch stranách ihriska a aj druhý gól druhého dejstva padá po štandardnej situácii. Po kartovom zákroku Miguela Britosa tu bol voľný kop pre Starú dámu. Z pravej strany ho rozohrával tradičný exekútor Andrea Pirlo. Center skúseného špílmachra na hranici malého vápna síce Chiellini ešte premáchol, ale následne sa na vzdialenejšej žrdi dostal k zakončeniu stopér Cáceres, ktorý sa z piatich metrov nemýlil. Loptu upratal koníčkom k ľavej žrdi, Vecchia Signora sa opäť ujíma vedenia!
    Miguel BRITOS - 1:1
     
    64
    Neapol dal gól!
    Po ďalšom defenzívnom zákroku Martína Cáceresa sa tentokrát kopal rohový kop, ktorý priniesol Benítezovej družine úsmev na perách. Od rohovej zástavky centroval práve striedajúci žolík Dries Mertens, ktorý na hranici malého vápna našiel MIGUELA BRITOSA. Stopér, ktorý dnes hrá na ľavej strane obrany, zakončoval volejom po pravej ruke Gigiho Buffona. Kapitán Turínčanov v tomto prípade nestihol reagovať. Lopta napla sieť, na Stadio San Paolo je vyrovnané! Pravdepodobne nás čaká ešte nesmierne rušná polhodinka.
    Paul POGBA - 0:1
     
    29
    Juventus Turín dal gól!
    Tak to už áno! Oplatilo sa nám prečkať polhodinové trápenie „Starej dámy." Taliansky šampón sa exportným gólom ujíma vedenia! Fernando Llorente dostal na hrot jednu z dlhých lôpt, ktoré tak obľubuje. Bývalý útočník baskického Bilbaa si loptu spracoval na prsia a následne ju posúval Tévezovi. Ten sa pokúsil páliť veľmi pohotovo, no trafil práve neďaleko stojaceho španielskeho bombardéra. Lopta sa ale našťastie pre pruhovaných odrazila k PAULOVI POGBOVI, ktorý trafil nádherným volejom nechytateľne k ľavej žrdi Rafaela Cabrala. Brazílsky gólman nemohol jeho bombu zvnútra šestnástky vytesniť mimo priestoru troch žrdí. Čierno-bieli otvárajú skóre!

    Erik Farkaš

    Góly: 64. Britos – 29. Pogba, 69. M. Cáceres, 90+4. A. Vidal

    Karty:   68. Britos (NEA), 85. de Guzmán (NEA), 90+1. Albiol (NEA), 90+2. D. Zapata (NEA) – 39. Tévez (JUV), 61. M. Cáceres (JUV)


    SSC Neapol: Rafael – Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos – D. López, Gargano – Callejón, Hamšík (C), de Guzmán – Higuaín
    Náhradníci: Colombo, Andújar – D. Mertens, Henrique, D. Zapata, Gabbiadini, Mesto, Jorginho, Inler, Radoševič, Strinič
    Manažér: Massimiliano Allegri (ITA)

    Juventus Turín: Buffon (C) – M. Cáceres, Bonucci, Chiellini, Evra – Pirlo – Marchisio, Pogba – A. Vidal – Tévez, F. Llorente
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Vitale, Ogbonna, Coman, Giovinco, Morata, Padoin, S. Pepe, Lichtsteiner, Mattiello, R. Pereyra
    Manažér: Rafael Benítez (ESP)

    Rozhodca: Paolo Tagliavento – E. Liberatore, M. Passeri – A. Costanzo