Košice – Martin 1:3 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 2:3 (po pr.) | Poprad – Žilina 3:1 (kon.)
Nitra – Piešťany 6:2 (kon.) | Skalica – Zvolen 4:6 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
MsHK Žilina
Utorok 06.01.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Poprad dal gól!
    Tak domáci hokejisti napokon pečatia svoju výhru gólom do prázdnej brány. Paločko posunul v strednom pásme puk ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý spoza útočnej modrej čiary pohodlne zakončil do odkrytej brány!
    Asistencia: Matúš Paločko.
     
    57:07
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti získavajú vedenie! 2 minúty a 53 sekúnd do konca. Kroták si spracoval puk na modrej čiare, následne sa priblížil do medzikružia, posunul na pravú stranu MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý ešte ukázal blafák na bekhend a potom šikovne pod hornú žŕdku skóroval!
    Asistencia: Arne Kroták.
     
    46:01
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú zápas a začína sa prakticky odznova! SAMUEL TAKÁČ si to namieril po pravom krídle až ku kruhu, odtiaľ vystrelil, Cibuľa vyrazil pred seba a následne Takáč dorazil svoju strelu do brány!
    Asistenciu si pripisuje Jakub Makovský.
     
    33:35
    Žilina dala gól!
    A máme tu prekvapivý gól hostí! Kropáč vybojoval puk na útočnej modrej čiare pri mantineli, posunul do medzikružia MATEJOVI SÍKELOVI, ktorý vystrelil pomedzi nohy gólmana Kostúra a puk následne pomaly doputoval do brány!
    Asistencia: Radoslav Kropáč, Igor Bobček.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 47. Takáč (Makovský), 58. Paločko (Kroták), 59. Kroták (Paločko) – 34. Síkela (Kropáč, Bobček)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Makovský – Kasík, Malina – Dinda, D. Brejčák – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Stals, R. Rapáč – Štrauch, Mlynčár, Boltun
    MsHK Žilina: Cibuľa (Baštuga) – Dresler, Milovanovič – Bajaník, S. Hudec – Ďurkech, Bobček – Niník, Petelin – Kanko, Jabrocký ("A"), Procházka – Valášek, Demel ("A"), Drevenák ("C") – Kropáč, Síkela, Kokavec – Schroner, Rusnák, Dolinajec

    Rozhodca: Jura – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1126