Florko Košice – Sabinov 8:7 (kon.) | M-Šport Trenčín – Nižná 7:8 (po pr.) | ŠK 1. FBC Trenčín – Grasshoppers Žilina 6:3 (kon.)
koniec
FbO Florko Košice
8:7 (5:1, 0:5, 3:1)
FBC Predátor Sabinov
Nedeľa 04.01.2015, 10:30 • Hádzanárska hala, Alejová 2, Košice • Salming extraliga
     
    51:20
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil ZEMEN. Asistencie L.Blaško.
    Florko využíva presilovú hru! Lukáš Blaško teraz našiel prihrávkou MARIÁNA ZEMENA, ktorý strelou z prvej, po zemi, prekonáva bezmocného Matúša Gergelčíka.
     
    49:21
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil SEGĽA. Asistencie Zemen.
    Vyrovnané! JÁN SEGĽA si teraz počkal na ľavej strane, na prihrávku od Zemena a strelou švihom z prvej zakončuje do prázdnej brány!
     
    46:39
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil Lukáš BLAŠKO.
    Lukáš Blaško si počkal na pohyb brankára hostí a bezpečne premieňa trestné strieľanie!
     
    43:51
    Sabinov dal gól!
    Gól strelil K.ZAGRAPAN. Asistencie Tebeľák.
    Hostia pridávajú siedmy gól! KAMIL ZAGRAPAN sa teraz dostal k odrazenej lopte a strelou z prvej do vinkla prekonáva Filipa Konečného.
     
    36:23
    Sabinov dal gól!
    Gól strelil L.ZAGRAPAN. Asistencie K.Zagrapan.
    Hostia pridávajú šiesty gól a dostávajú sa do vedenia! Neuveriteľný obrat hráčov Sabinova, ktorý dokázali otočiť zápas z 5:1 na 5:6! LIBOR ZAGRAPAN pridáva ďalší gól a využíva tak stále pokračujúcu preislovú hru.
     
    35:05
    Sabinov dal gól!
    Gól strelil L.ZAGRAPAN. Asistencie K.Zagrapan.
    Neuveriteľné! Hosťom sa podarilo vyrovnať, bratská spolupráca Zagrapanovcov sa končí ďalším gólom v sieti Florka, Libor Zagrapan pridáva po strele švihom tretí gól a v dnešnom stretnutí už má na svojom konte hetrik!
     
    31:44
    Sabinov dal gól!
    Gól strelil MIŠKOVIČ. Asistencie Kriš.
    Hostia v oslabení znižujú na rozdiel jedného gólu! Nedorozumenie v domácej obrane teraz dokonale využil VLADIMÍR MIŠKOVIČ, ktorý poslal loptu po zemi za chrbát Filipa Konečného, ktorý strelu vôbec nečakal.
     
    25:07
    Sabinov dal gól!
    Gól strelil KRIVDA. Asistencie K.Zagrapan.
    Zbytočný faul Kešeláka v rohu ihriska potrestali hostia zo Sabinova po pár sekundách presilovej hry! Presadil sa MAREK KRIVDA, ktorý aj s prispením teču poslal loptu za chrbát Filipa Konečného.
     
    23:33
    Sabinov dal gól!
    Gól strelil L.ZAGRAPAN. Asistencie Tebeľák.
    Hostia hneď v úvode druhej tretiny korigujú stav stretnutia, svoj druhý gól v stretnutí pridáva po strele švihom LIBOR ZAGRAPAN.
     
    15:53
    Sabinov dal gól!
    Gól strelil L.ZAGRAPAN. Asistencie K.Zagrapan.
    Bratská spolupráca hráčov Sabinova sa končí prvým gólom hostí v dnešnom stretnutí! LIBOR ZAGRAPAN si teraz počkal na prihrávku pred bránou a strelou z prvej prekonáva Konečného.
     
    14:26
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil SPIŠÁK. Asistencie Vašíček.
    Domáci pridávajú ďalší gól! TOMÁŠ SPIŠÁK si teraz dokázal podržať loptu a telom odstaviť spoluhráča, pričom následne sa presadil strelou z otočky.
     
    11:57
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil KEŠELÁK, Asistencia: Spišák.
    Z hosťujcim tímom to vyzerá zle – nedobre, Florko pridáva ďalší gól! MOJMÍR KEŠELÁK teraz dobre čítal hru a dostal sa k odrazenej lopte, pričom neváhal a strelou švihom z prvej prekonáva Gergelčíka.
     
    7:53
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil ZEMEN. Asistencie Segľa.
    Domáci vedú už o tri góly! Ján Segľa teraz prihrávkou vysunul do úniku MARIÁNA ZEMENA, ktorý dokonale obišiel brankára hostí a zakončoval do prázdnej brány.
     
    4:39
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil VAŠÍČEK. Asistencie Spišák.
    Domáci v krátkej dobe pridávajú aj druhý gól! Tomáš Spišák teraz odviedol za bránkou Sabinova penzum práce a poslal prihrávku pred bránu, kde sa strelou po zemi presadil Vašíček.
     
    3:16
    Florko Košice dali gól!
    Gól strelil ZEMEN. Asistencie Segľa.
    Domáci idú v úvode stretnutia do vedenia! Ján Segľa vybojoval na ľavej strane stratenú loptu a poslal prihrávku pred bránu, kde sa strelou z prvej presadil MARIÁN ZEMEN.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 4. Zemen (Segľa), 5. Vašíček (Spišák), 8. Zemen (Segľa), 12. Kešelák (Spišák), 15. Spišák (Vašíček), 47. L.Blaško, 50. Segľa (Zemen), 52. Zemen (L.Blaško) – 16. L.Zagrapan (K.Zagrapan), 24. L.Zagrapan (Tebeľák), 26. Krivda (K.Zagrapan), 32. Miškovič (Kriš), 36. L.Zagrapan (K.Zagrapan), 37. L.Zagrapan (K.Zagrapan), 44. K.Zagrapan (Tebeľák)


    FbO Florko Košice: F.Konečný (Timko) – Vašíček, L.Blaško, J.Blaško, Tomčo(C), J.Konečný, Dugas, D.Vrábeľ, Zemen, Kátlovský, Rexa, Očkaják, L.Vrábeľ, Spišák, Segľa, Kešelák.
    FBC Predátor Sabinov: Gergelčík – Magura, Tebeľák, Falat, Kriš, Brosch, Perhač, L.Zagrapan, K.Zagrapan, Filipák, Krivda, Miškovič, Ivan.

    Rozhodca: Juhás, Gernát