Chodov – Bulldogs 7:6 (po pr.) | Otrokovice – Sparta 4:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Pardubice 4:11 (kon.)
Liberec – Bohemians 7:10 (kon.)
koniec
FBC Liberec
7:10 (1:4, 3:2, 3:4)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 04.01.2015, 17:30 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali tento online přenos, přeji příjemný vstup do nového pracovního týdne a někdy příště u onlajnů na shledanou. (19:40:49)
     
    Zápas je u konce. Hrál se ofenzivní florbal, góly byly k vidění na obou koncích hrací plochy. Vypadalo to, že Bohemians v poklidu dokráčí pro vítězství, avšak domácí se ještě vzepřeli a nadělali svým rivalům nemalé problémy. Ve finále hosté utekli na rozdíl 3 branek a ten už nepustili, čímž si zajistili důležitý bodový zisk.
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Liberec: 5 (22)
    Bohemians: 11 (34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Liberec stále nic nevzdává a projevuje snahu o útočení se 6 ofenzivně laděnými florbalisty. Jenže času už je pro domácí málo.
     
    56:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Takřka drtivá převaha domácích byla proměněna v gólovou radost. RADEK VALEŠ se vůbec neostýchal, vše vzal na sebe a mířidla jej nezradila. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    55:38
    Lukáš Kuncman (Bohemians) je vyloučen na 2 minuty za bránění ve hře.
     
    55:10
    Domácí se rozhodli odvolat brankáře a zkouší štěstí se 6 hráči v poli. Zatím nedosáhli kýženého úspěchu.
     
    54:55
    Oddechový čas pro FBC Liberec.
     
    54:02
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tohle se PROKOPU FERDANOVI příliš nepovedlo. Kulatý předmět se od něj odrazil, změnil směr a Vaníček na tuhle událost nezareagoval. Vlastní gól domácím situaci neulehčuje. Bez asistence.
     
    52:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    MARTIN KISUGITE si poradil s překážkou v podobě gólmana Vaníčka, přelstil jej a jeho rána přesvědčivě docestovala do nepohlídaného úseku prostoru mezi tyčemi. Bez asistence.
     
    52:31
    Nedovolený zákrok Liberce byl oceněn zapískáním píšťalky rozhodčího, které signalizuje trestné střílení. Exekutorské role se zmocnil Martin Kisigute.
     
    49:22
    Šimek se objevil v dobrém postavení, jeho úsilí ovšem vyznělo naprázdno a Vaníček si připisuje povedené zmaření šance.
     
    48:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Obrany v probíhající části utkání nemohou být se svou prací spokojeny. Otočka a palba TOMÁŠE KINDLA si našla cestičku až za Vaníčka. Asistence: Aleš Höffer.
     
    48:26
    Liberečtí se pokouší o vyvinutí stálého tlaku na soupeřovu obrannou dvojici, ta odolává a uklidňuje dění na hřišti.
     
    47:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rozdíl je v tuhle chvíli minimální! Když předvedl výstřel Tomáš Marek, odrazil se děrovaný předmět ke ZDEŇKU VÁŽNÉMU. Úspěšné střílející doklepává do odkryté brány. Asistence: Tomáš Marek.
     
    46:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    S tříbrankovým mankem se domácí nehodlali smířit. BOHUSLAV FERDAN si naběhl na osu hřiště, vytočil se čelem k brankové konstrukci a jeho projektil končí v síti. Asistence: Jiří Strobach.
     
    43:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nápor hostů vyvrcholil tímhle gólovým zářezem. MARTIN ŠIMEK potvrdil, že dnes hraje ve velké pohodě. Jeho jedovka letěla vedle Vaníčka, jehož zákrok byl zbytečný. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    43:08
    O pojištění náskoku se snaží členové týmu Bohemians. Vaníček musel už řešit pár akcí, všechny s klidem pokryl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 6. L. Böhm (B. Ferdan), 22. Vážný (Marek), 29. Valeš (L Böhm), 35. Marek (D. Böhm), 47. B. Ferdan (Strobach), 48. Vážný (Marek), 57. Valeš (P. Ferdan) – 5. Šárka (Bagin), 7. Šimek (Šárka), 12. Šimek (Šárka), 16. Šimek (Bagin), 28. Bagin (Šárka), 33. Bagin (Kisugite), 44. Šimek (Bagin), 49. Kindl (Höffer), 53. Kisugite, 55. P. Ferdan (vla.)


    FBC Liberec: Strýček (33. Vaníček) – L. Böhm, Klucho, Štěpánek, Valeš, Blažek, Galbavý, Hůza, Marek, Láska, Rondoš, Pejchal, P. Ferdan, B. Ferdan, D. Böhm, Strobach, Vážný, Reymar
    FbŠ Bohemians: Koráb (Hyršl) – Zezulka, Kisigute, Šimek, Bagin, Zapletal, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Kindl, Höffer, Šárka

    Rozhodca: Petr Černý a Jiří Janoušek

    Diváci: 138