Winnipeg – NY Islanders 2:5 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 1:5 (kon.)
Boston – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 2:1 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:1 (kon.)
Detroit – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Arizona 6:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:3 (kon.)
Colorado – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Calgary – Edmonton 4:3 (po pr.) | Washington – Chicago 3:2 (kon.)
koniec
Washington Capitals
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
cz Štvrtok 01.01.2015, 19:30 • Nationals Park, Washington D.C • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Troy BROUWER - 3:2
     
    59:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to je nešťastný okamžik pro Chicago, Alex Ovečkin uzmul puk ve středu hřiště, projel do zakončení, Crawford sice dokázal jeho střelu vytěsnit, nikoliv tak ale dorážku TROY BROUWERA, který tak dává zřejmě rozhodující gól celého utkání. Asistence: Alexander Ovečkin a Mike Green.
    Brandon SAAD - 2:2
     
    23:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Pohledná kombinace Blackhawks, kdy domácí trochu podcenili odražený puk od zadního mantinelu, za brankou ho získal Hossa, který přihrál Toewsovi a ten z pravé strany nachází na levé BRANDONA SAADA, jenž se nemýlí a trefuje odkrytou část branky. Asistence: Jonathan Toews a Marian Hossa.
    Patrick SHARP - 2:1
     
    13:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Chicaga! Po přihrávce Duncana Keitha se střelou z pravé strany, od modré, prosazuje PATRICK SHARP. Asistence: Duncan Keith a Patrick Kane.
    Alexander OVEČKIN - 2:0
     
    11:58
    Washington právě vstřelil branku!
    A domácí dokázali vytěžit ze svého tlaku další gól, když odražený puk, po střele Greene od modré, doputoval přímo před ALEXANDERA OVEČKINA, který se prosazuje z levé strany a ze svého gólu má neskrývanou radost! Asistence: Mike Green a Jack Hillen.
    Eric FEHR - 1:0
     
    07:01
    Washington právě vstřelil branku!
    ERIC FEHR se dostal do samostatného úniku, který dokázal proměnit, když si parádně "natáhl" Crawforda a zasunul podél levého betonu puk do branky. Bez asistence.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 8. Fehr, 12. Ovečkin (Green, Hillen), 60. Brouwer (Ovečkin, Green) – 14. Sharp (Keith, Kane), 24. Saad (Toews, Hossa)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Alzner, Niskanen, Schmidt, Carlson, Hillen, M. Green – Ovečkin, Bäckström, Beagle – M. Jonahsson, Kuzněcov, Brouwer – Laich, Fehr, Ward – Chimera, Latta, Wilson
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Rundblad, Rozsíval – Saad, Toews, Hossa – Versteeg, B. Richards, Kane – Bickell, Shaw, Carcillo – Sharp, Kruger, B. Smith

    Rozhodca: St. Laurent, Sutherland – Cherrey, Nowak

    Diváci: 42 832