Winnipeg – NY Islanders 2:5 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 1:5 (kon.)
Boston – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 2:1 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:1 (kon.)
Detroit – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Arizona 6:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:3 (kon.)
Colorado – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Calgary – Edmonton 4:3 (po pr.) | Washington – Chicago 3:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Minnesota Wild
cz Štvrtok 01.01.2015, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ryan JOHANSEN - 3:1
     
    59:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ostrostřelec RYAN JOHANSEN toto prostě musel dát. Buly před Bobrovským sice vyhrál Koivu právě nad Johansenem, ale hosté poté ztratili puk, ten získal právě columbusský snajpr par excellence a bez potíží poslal puk do opuštěné klece. Bez asistence.
    David SAVARD - 2:1
     
    45:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tohle byla paráda v podání domácích beků. Connauton měl puk přesně na středu útočné modré a vypadalo to, že bude střílet, Jenže posunul puk na pravý kruh, kde stál připravený DAVID SAVARD, který naprosto přesnou ranou vymetl všechny pavučiny z pravého horního rohu branky Minnesoty. Asistence: Kevin Connauton, Brandon Dubinsky.
    Kevin CONNAUTON - 1:1
     
    39:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Šťastná branka Columbusu, o tom nemůže být sporu. Po Wisniewského střele zápěstím od modré se měl Kuemper co otáčet. Před jeho brankou byla pořádná vřava, ve které neuspěl ani Calvert zblízka. Když už se zdálo, že je nebezpečí zažehnáno, získal u mantinelu u levého kruhu kotouč KEVIN CONNAUTON a bez přípravy jej poslal na brankou. Kus černé gumy propadl Kuemperovi do sítě. Bez asistence.
    Zach PARISE - 0:1
     
    15:58
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Co se hostům nepodařilo před malou chvílí, to nyní dokonáno jest. Vanek objel domácí svatyni a mezi kruhy našel úplně volného Mikka Koivu. Ten vystřelil a ač Bobrovski vyrazil puk, k dorážce se u jeho levé tyče dostal zcela volný ZACH PARISE, který již neměl problém s vyrovnáním. Asistence: Mikko Koivu, Thomas Vanek.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 40. Connauton, 46. Savard (Connauton, Dubinsky), 60. Johansen – 16. Parise (Koivu, Vanek)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Connauton, Wisniewski, Tjutin, Prout – Hartnell, Johansen, Morin – Calvert, Dubinsky, Cracknell – Foligno, Wennberg, Skille – Tropp, Chaput, Boll. Trenér: Todd Richards.
    Minnesota Wild: Kuemper (Curry) – Suter, Spurgeon, Scandella, Folin, Prosser, Bickel – Parise, Koivu, Pominville – Niederreiter, Coyle, Vanek – Cooke, Graovac, Fontaine – Sutter, Brodziak, Carter. Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodca: 17 Frederick L'Ecuyer, 13 Dan O'Halloran – 83 Matt MacPherson, 98 John Grandt

    Diváci: 18040