Winnipeg – NY Islanders 2:5 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 1:5 (kon.)
Boston – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 2:1 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:1 (kon.)
Detroit – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Arizona 6:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:3 (kon.)
Colorado – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Calgary – Edmonton 4:3 (po pr.) | Washington – Chicago 3:2 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
New York Rangers
cz Štvrtok 01.01.2015, 00:05 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dominic MOORE - 2:5
     
    55:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    DOMINIC MOORE se několikrát v zápase dostal do skvělé šanci a nyní se konečně prosazuje!! Martin St. Louis se ve středním pásmu dostal k puku a poté si ho narazil o mantinel, čímž se zbavil hráče Panthers a dostal se do samostatného úniku, Al Montoya ho však dokázal vychytat, proti následné dorážce Dominica Moora už byl ale bezmocný. ASISTENCE: Martin St. Louis.
     
    53:18
    Dominic Moore si skvěle u pravého mantinelu prohodil hráče Floridy a poté se dostal do samostatného úniku, jeho následná střela ale skončila vedle levé tyče!
    Martin St. LOUIS - 2:4
     
    49:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    MARTIN ST. LOUIS se prosadil z dorážky a puk dopravil do sítě bruslí, přesto byl gól uznán!! Chris Kreider tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Martin St. Louis po zákroku Ala Montoyi dopravil puk bruslí pod padajícím brankářem Floridy Panthers do sítě. Podle mě, tento gól neměl být uznán, ale je to jen můj osobní názor. ASISTENCE: Derek Stepan, Chris Kreider.
    Jimmy HAYES - 2:3
     
    47:39
    Florida právě vstřelila branku!
    JIMMY HAYES využívá přesilovou hru a nyní Panthers prohrávají o jediný gól!! Jimmy Hayes se dostal před brankovištěm k dorážce poté, co Henrik Lundqvist vyrazil střelu Aleksandera Barkova z levého křídla, a uklidil puk do prázdné brány. ASISTENCE: Aleksander Barkov, Dave Bolland.
     
    47:14
    Marc Staal (NYR) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    43:20
    Na opačné straně se snažil J.T. Miller zasunout puk mezi betony Ala Montoyi, ten je ale včas sklepl k sobě!
     
    42:42
    Eric Gudbranson mohl snížit na rozdíl jednoho gólu, jenže při backhandovém flafáku byl faulován a puk mu sjel z hokejky! Nevylučovalo se však.
     
    41:12
    Jonathan Huberdeau (FLA) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    41:11
    Dominic Moore mohl vstřelit gól v oslabení, Al Montoya ale dokázal jeho střelu z pravého křídla nadvakrát zneškodnit!
     
    40:35
    Rick Nash (NYR) dostal menší trest, 2 minuty sekání. Faulovaným hráčem byl Tomáš Fleischmann.
     
    37:40
    Ryan McDonagh se pokusil střelou z levého křídla zamířit přesně do levého horního rohu, Al Montoya ale jeho pokus dokázal ramenem vyrazit!
    Tomáš FLEISCHMANN - 1:3
     
    36:38
    Florida právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ FLEISCHMANN odvedl skvělou práci tělem a přesnou střelou vrací Floridu Panthers v závěru druhé třetiny zpět do hry!! Martin St. Louis ztratil rovnováhu a Al Montoya hokejkou puk vyrazil. Poté následoval rychlý protiútok, po kterém se Tomáš Fleischmann dostal do samostatného úniku, dobře si puk přikryl tělem a následně ho uklidil k levé tyči. ASISTENCE: Jonathan Huberdeau.
    Ryan MCDONAGH - 0:3
     
    34:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    RYAN MCDONAGH střílí gól v přesilové hře a zvyšuje už na 3:0!! Ryan McDonagh si kousek za modrou čárou zpracoval ve středu hrací plochy puk a poté ho uklidil tvrdou střelou s příklepem přesně do pravého horního rohu. ASISTENCE: Bez asistence.
     
    33:22
    Dmitry Kulikov (FLA) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    27:08
    Derick Brassard (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    25:23
    Mats Zuccarello měl obrovskou šanci po skvělé práci Ryana McDonagha, který ho našel přesnou přihrávkou zpoza brány, následná střela Zuccarella z prostoru mezi kruhy však zamířila mimo.
    Derick BRASSARD - 0:2
     
    21:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    DERICK BRASSARD skóruje krátce po začátku druhé třetiny a zvyšuje na 2:0!! Ryan McDonagh vypálil z levého křídla a Al Montoya vyrazil puk pouze před sebe, čehož využil dojíždějící Derick Brassard a uklidil ho do prázdné brány. ASISTENCE: Ryan McDonagh, Carl Hagelin.
     
    18:51
    Vzápětí se na pravém křídle dostal k nebezpečné střele Jussi Jokinen, Henrik Lundqvist ale měl dobrý výhled a puk ukryl v lapačce!
     
    16:53
    Jonathan Huberdeau se mohl postarat o bleskové vyrovnání, když jeho střela letěla těsně nad ledem a směřovala k pravé tyči, Henrik Lundqvist se ale stačil bleskově přesunout a jeho střelu fantastickým zákrokem vyrazil!
    Chris KREIDER - 0:1
     
    16:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER přetavuje převahu New Yorku Rangers v úvodní gól zápasu!! Chris Kreider skvěle clonil Al Montoyovi ve výhledu a následně se snažil puk vysoko ve vzduchu tečovat, naštěstí pro něj mu to ale nevyšlo a následně se mu puk snesl k levé brusli a přesnou dorážkou ho uklidil do sítě. ASISTENCE: Derek Stepan, Kevin Klein.
     
    15:14
    A další zákrok Al Montoyi, který nyní vykopl puk betonem po rychlé střele Matse Zuccarella!
     
    14:23
    Dominic Moore se dostal na pravém křídle ke střele, kterou Al Montoya vyrazil pouze na hokejku J.T. Millera, ani on ale z dorážky na skvělého brankáře Floridy nedokázal vyzrát!
     
    12:23
    Kevin Hayes se dostal po přihrávce před bránu zpoza zadního mantinelu před bránou do obrovské šance, Al Montoya ale vytáhl výtečný zákrok a puk vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    09:24
    Dominic Moore si skvěle vybruslil před bránu a následně se snažil puk backhandovým blafákem zasunout do prázdné brány, jeho střela ale lízla pravou tyč a skončil mimo! Nyní byli Rangers hodně blízko ke vstřelení úvodního gólu zápasu.
     
    07:37
    Brad Boyes se v levém kruhu pro vhazování pomazlil s pukem a poté se ho snažil uklidit přesně do pravého horního rohu, Henrik Lundqvist ale vytáhl fantastický zákrok a lapačkou vytěsnil puk nad bránu!
     
    06:53
    Vylučuje se také na druhé straně. Derek MacKenzie (FLA) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    06:53
    Chris Kreider (NYR) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    05:03
    Rick Nash se ocitl v první velké šanci dnešního zápasu, Al Montoya ale dokázal jeho střelu z prostoru mezi kruhy parádním zákrokem vyrazit a vzápětí se Rangers nedostali k dorážce!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 37. Fleischmann (Huberdeau), 48. Hayes (Barkov, Bolland) – 17. Kreider (Stepan, Klein), 22. Brassard (McDonagh, Hagelin), 35. McDonagh, 50. St. Louis (Stepan, Kreider), 56. Moore (Louis)


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Olsen, Gudbranson – Campbell, Ekblad – Mitchell (C), Kulikov – Upshall (A), MacKenzie, Fleischmann – Bergenheim, Barkov, Hayes – Jokinen, Bolland (A), Boyes – Bjugstad, Trocheck, Huberdeau.
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – J. Moore, Klein – Staal (A), Boyle – McDonagh (C), Girardi – Glass, D. Moore, Miller – Hagelin, Hayes, Stempniak – Kreider, Stepan, St. Louis (A) – Nash, Brassard, Zuccarello.

    Rozhodca: Marc Joannette, Ian Walsh – Andy McElman, Pierre Racicot