Winnipeg – NY Islanders 2:5 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 1:5 (kon.)
Boston – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 2:1 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:1 (kon.)
Detroit – NJ Devils 3:1 (kon.) | Dallas – Arizona 6:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:3 (kon.)
Colorado – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Calgary – Edmonton 4:3 (po pr.) | Washington – Chicago 3:2 (kon.)
koniec
Florida Panthers
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
New York Rangers
cz Štvrtok 01.01.2015, 00:05 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dominic MOORE - 2:5
     
    55:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    DOMINIC MOORE se několikrát v zápase dostal do skvělé šanci a nyní se konečně prosazuje!! Martin St. Louis se ve středním pásmu dostal k puku a poté si ho narazil o mantinel, čímž se zbavil hráče Panthers a dostal se do samostatného úniku, Al Montoya ho však dokázal vychytat, proti následné dorážce Dominica Moora už byl ale bezmocný. ASISTENCE: Martin St. Louis.
    Martin St. LOUIS - 2:4
     
    49:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    MARTIN ST. LOUIS se prosadil z dorážky a puk dopravil do sítě bruslí, přesto byl gól uznán!! Chris Kreider tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Martin St. Louis po zákroku Ala Montoyi dopravil puk bruslí pod padajícím brankářem Floridy Panthers do sítě. Podle mě, tento gól neměl být uznán, ale je to jen můj osobní názor. ASISTENCE: Derek Stepan, Chris Kreider.
    Jimmy HAYES - 2:3
     
    47:39
    Florida právě vstřelila branku!
    JIMMY HAYES využívá přesilovou hru a nyní Panthers prohrávají o jediný gól!! Jimmy Hayes se dostal před brankovištěm k dorážce poté, co Henrik Lundqvist vyrazil střelu Aleksandera Barkova z levého křídla, a uklidil puk do prázdné brány. ASISTENCE: Aleksander Barkov, Dave Bolland.
    Tomáš FLEISCHMANN - 1:3
     
    36:38
    Florida právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ FLEISCHMANN odvedl skvělou práci tělem a přesnou střelou vrací Floridu Panthers v závěru druhé třetiny zpět do hry!! Martin St. Louis ztratil rovnováhu a Al Montoya hokejkou puk vyrazil. Poté následoval rychlý protiútok, po kterém se Tomáš Fleischmann dostal do samostatného úniku, dobře si puk přikryl tělem a následně ho uklidil k levé tyči. ASISTENCE: Jonathan Huberdeau.
    Ryan MCDONAGH - 0:3
     
    34:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    RYAN MCDONAGH střílí gól v přesilové hře a zvyšuje už na 3:0!! Ryan McDonagh si kousek za modrou čárou zpracoval ve středu hrací plochy puk a poté ho uklidil tvrdou střelou s příklepem přesně do pravého horního rohu. ASISTENCE: Bez asistence.
    Derick BRASSARD - 0:2
     
    21:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    DERICK BRASSARD skóruje krátce po začátku druhé třetiny a zvyšuje na 2:0!! Ryan McDonagh vypálil z levého křídla a Al Montoya vyrazil puk pouze před sebe, čehož využil dojíždějící Derick Brassard a uklidil ho do prázdné brány. ASISTENCE: Ryan McDonagh, Carl Hagelin.
    Chris KREIDER - 0:1
     
    16:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER přetavuje převahu New Yorku Rangers v úvodní gól zápasu!! Chris Kreider skvěle clonil Al Montoyovi ve výhledu a následně se snažil puk vysoko ve vzduchu tečovat, naštěstí pro něj mu to ale nevyšlo a následně se mu puk snesl k levé brusli a přesnou dorážkou ho uklidil do sítě. ASISTENCE: Derek Stepan, Kevin Klein.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 37. Fleischmann (Huberdeau), 48. Hayes (Barkov, Bolland) – 17. Kreider (Stepan, Klein), 22. Brassard (McDonagh, Hagelin), 35. McDonagh, 50. St. Louis (Stepan, Kreider), 56. Moore (Louis)


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Olsen, Gudbranson – Campbell, Ekblad – Mitchell (C), Kulikov – Upshall (A), MacKenzie, Fleischmann – Bergenheim, Barkov, Hayes – Jokinen, Bolland (A), Boyes – Bjugstad, Trocheck, Huberdeau.
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – J. Moore, Klein – Staal (A), Boyle – McDonagh (C), Girardi – Glass, D. Moore, Miller – Hagelin, Hayes, Stempniak – Kreider, Stepan, St. Louis (A) – Nash, Brassard, Zuccarello.

    Rozhodca: Marc Joannette, Ian Walsh – Andy McElman, Pierre Racicot