Poprad – Skalica 5:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:4 (0:1 po s.n.) | Trenčín – Piešťany 4:0 (kon.)
Žilina – B. Bystrica 2:5 (kon.) | Zvolen – Košice 3:2 (2:0 po s.n.)
koniec
HK Poprad
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
HK Skalica
Utorok 30.12.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:59
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dve minúty pred koncom tretej tretiny zvyšujú svoje vedenie! Paukovček mal puk na hornej časti ľavého kruhu, počkal si a potom pekne prihral do medzikružia na TOMÁŠA SÝKORU, ktorý pokračoval do zakončenia, krásnym blafákom na forhend vymiešal Romančíka a zavesil!
    Asistencia: Lukáš Paukovček.
     
    52:49
    Skalica dala gól!
    Práve v momente príchodu vylúčeného Suchého na ľad sa podarilo Skaličanom skórovať! Na modrej čiare sa zmocnil puku Gründling, ktorý strieľal príklepom. Pred bránkoviskom bol dobre postavený TOMÁŠ NECHALA, ktorý šikovne tečoval puk poza Kostúrov chrbát!
    Asistencia: Martin Gründling.
     
    48:34
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú ďalší gól a získavajú už dvoj-gólové vedenie. Puk sa ocitol pred skalickou bránou, kde šikovne zapracovali Paukovček a Matis, no napokon sa tam ešte zjavil TOMÁŠ SÝKORA, ktorý úspešne prekonal bezmocného Romančíka!
    Asistencie: Matúš Matis, Lukáš Paukovček.
     
    47:12
    Poprad dal gól!
    Domáci opäť získavajú vedenie v tomto zápase! MATÚŠ PALOČKO šikovne získal puk v strednom pásme, preštrikoval sa následne cez útočnú modrú čiaru, medzikružie až na dolnú časť ľavého kruhu odkiaľ krásnou strelou ponad rameno gólmana Romančíka posiela Poprad do vedenia!
    Bez asistencie.
     
    44:08
    Skalica dala gól!
    Práve sa znovu potvrdilo pravidlo "Nedáš, dostaneš", keďže Skaličania dávajú gól! Od modrej čiary vypálil Krejčiřík, ktorého strelu Kostúr vyrážal pred seba, kde už bol dôrazný JURAJ JURÍK a ten dorážkou bekhendom vyrovnáva tento zápas!
    Asistencie: Filip Krejčiřík, René Školiak.
     
    33:38
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa po druhýkrát v priebehu tohto zápasu dostávajú do vedenia! V rohu klziska mal puk Ľubomír Dinda, ktorý sa následne šikovne pretlačil až ku bránkovisku. Odtiaľ nakrátko prihral k opačnej žrdi, kde bol PETER GÁPA, ktorý nekompromisnou dorážkou strieľa druhý gól Popradu v tomto zápase!
    Asistencia: Ľubomír Dinda.
     
    27:47
    Skalica dala gól!
    Hostia vyrovnávajú tento zápas zárukou krásneho gólu! DANIEL ŠTUMPF si vyššie v medzikruží pripravil svoju hokejku a tvrdým príklepom nádherne trafil ľavý horný roh Kostúrovej brány!
    Asistencia: René Školiak.
     
    10:07
    Poprad dal gól!
    Tak napokon hlavný rozhodca potvrdil presný zásah Popradu a domáci sa teda dostávajú do vedenia v tomto zápase! vypálil od modrej čiary, Romančík však vyrážal pred seba, kde bol šikovný MATÚŠ MATIS, ktorý dorazil puk do brány!
    Asistencia: Radoslav Suchý.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Matis (Suchý), 34. Gápa (Dinda), 48. Paločko, 49. T. Sýkora (Matis, Paukovček), 58. T. Sýkora (Paukovček) – 28. Štumpf (Školiak), 45. Jurík (Krejčiřík, Školiak), 53. Nechala (Gründling)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("C"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Štrauch – R. Rapáč, Stals, Boltun – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Gründling ("C"), Barák – Horváth, Drtina – Krejčiřík, Nechala – Komínek, Stloukal, Vaškovič ("A") – Štumpf, Školiak, J. Jurík – Chylo, B. Mráz, Bene – Bezúch, Šimíček, Markulinec – Mikéska

    Rozhodca: Novák – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1884