Poprad – Skalica 5:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:4 (0:1 po s.n.) | Trenčín – Piešťany 4:0 (kon.)
Žilina – B. Bystrica 2:5 (kon.) | Zvolen – Košice 3:2 (2:0 po s.n.)
koniec
HK Poprad
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
HK Skalica
Utorok 30.12.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Srdečne vás vítam pri sledovaní Tipsport extraligy, ktorá pokračuje 36. kolom, a to bude posledné v tomto kalendárnom roku. Odštartuje ho zápas medzi HK Poprad a HK 36 HANT Skalica so začiatkom o 17:00. Týmto súbojom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti sa momentálne nachádzajú v tabuľke na štvrtom mieste so ziskom 68 bodov, ktoré získali zárukou 24 výhier (19 v riadnom hracom čase) a jednej prehry po predĺžení. Skóre podtatranského celku je momentálne 119:78. Poprad nemá akurát najlepšiu formu, z posledných piatich zápasov vyhral len dva. Ešte pred reprezentačnou a vianočnou prestávkou podľahol Trenčínu 3:1, zdolal Martin 3:0, zvíťazil nad Piešťanmi 0:4, a potom prehral s Košicami 4:6. No a v ďalšom pokračovaní ligy v nedeľu popradskí hokejisti prehrali v Banskej Bystrici 2:0. Do kádra sa v posledných vrátil Juris Stals, ktorý bol pod Tatrami veľmi obľúbený. Hráč, ktorý v nedávnych dňoch ukončil pomer s Karlovymi Varmi už pod Tatrami absolvoval prvé tréningy a možno nastúpi už aj v zápase proti Skalici. Aktuálne je najproduktívnejším hráčom domácich Tomáš Sýkora, ktorý má na konte 34 bodov za 16 gólov a 18 asistencií.

    HK 36 HANT Skalica
    Záhoráci prichádzajú do Popradu na deviatej pozícii v tabuľke so ziskom 35 bodov. Tie získali zárukou 10 výhier v riadnom hracom čase a 5 prehier po predĺžení alebo nájazdoch. V tabuľke sa pred nimi nachádzajú Piešťany, ktoré majú na konte 40 bodov a za nimi trápiaca sa Žilina so ziskom 33 bodov. Skalickí hokejisti v posledných piatich zápasoch zaznamenali dve výhry, a to doma s Banskou Bystricou 6:4 a s Nitrou 4:3. Predtým prehrali tri zápasy. V Košiciach 5:3 doma s Piešťanmi po nájazdoch 3:4 a ešte predtým v Martine 4:3. Najproduktívnejším hráčom hostí je momentálne český legionár Petr Stloukal, ktorý má na konte 30 bodov, pretože sa 11-krát gólovo presadil a 19-krát asistoval.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    25.11.2014, Skalica – Poprad 6:3
    28.10.2014, Poprad – Skalica 6:1
    03.10.2014, Skalica – Poprad 0:5

    Kurzy
    Podľa stávkových kancelárii je favoritom na víťazstvo Poprad. Na výhru domácich sa pohybuje kurz okolo 1.30, výhra hostí je ohodnotená kurzom 7.00. Na remízu je vypísaný kurz 5.50.

    Animácie gólov (GIF obrázky), dôležité informácie a celý priebeh zápasu nájdete v tomto prenose od sedemnástej hodiny. Ak teda chcete vedieť všetko podstatné, kliknite si na náš web Onlajny.eu, kde nájdete aj ostatné zápasy posledného hracieho kola v tomto kalendárnom roku. Želám vám ešte príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
    Hráči oboch celkov sa už rozcvičujú na ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("C"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Štrauch – R. Rapáč, Stals, Boltun – Gápa, Mlynčár, M. Nagy

    HK 36 HANT Skalica: Romančík (Lipovský) – Gründling ("C"), Barák – Horváth, Drtina – Krejčiřík, Nechala – Komínek, Stloukal, Vaškovič ("A") – Štumpf, Školiak, J. Jurík – Chylo, B. Mráz, Bene – Bezúch, Šimíček, Markulinec – Mikéska

    Rozhodca: Novák – Bogdaň, Jobbágy.
     
    Oba celky už pomaly vychádzajú zo šatní na ľadovú plochu. Poprad nastupuje v tradičných modrých dresoch pod vedením Milana Jančušku, Skaličania sa predstavia v bielych dresoch a koučovať ich bude Štefan Mega.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia zvíťazili popradskí hokejisti, Tomáš Sýkora sa šikovne dostal po ľavom krídle do útočného pásma, prešiel poza bránu, no potom bekhendom z ostrého uhlu nezaskočil Romančíka.
     
    00:36
    Paukovček získal puk za bránou, následne ihneď zakončoval, no Romančík dokázal vyraziť pred seba, kde ešte bol aj Kurali, ale napokon hosťujúci hráči pozorne ustrážili predbránkový priestor. Vyhodili však puk iba na icing.
     
    01:27
    Skaličania sa dostali po prvýkrát v tomto zápase do útočného pásma, no tam si posúvajú puky len po mantineli, domáci účinne vytláčajú protihráčov do týchto priestorov.
     
    02:11
    Malina nahadzoval z obrannej modrej čiary po mantineli na útočnú modrú čiaru, kde chcel nájsť Rapáča, no ten bol zblokovaný.
     
    02:37
    Nepríjemný pohľad sa nám teraz naskytol, keď Jaroslav Kasík po tvrdom náraze odchádza z ľadu za pomoci lekára. Dúfajme, že bude pokračovať v hre.
     
    03:00
    Popradskí hokejisti sa snažili o založenie útoku, no dopustili sa len zakázaného uvoľnenia. Hostia teda môžu využiť vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    03:04
    Po buly nahadzoval Petr Stloukal okamžite na popradskú bránu, no v nej bol už stopercentne pripravený Kostúr, ktorý chytením puku do lapačky prerušil priebeh hry.
     
    03:30
    Od modrej čiary nebezpečne príklepom vypálil Radoslav Suchý. Gólman Romančík mal nedobrý výhľad, no napokon dokázal puk skrotiť aj za nevýhody toho, že zdravo drzý Paukovček sa snažil o dorážku.
     
    03:48
    Tomáš Sýkora sa v rohu klziska šikovne zbavil Školiaka, následne sa snažil pretlačiť do zakončenia, no napokon skončil iba na zadnej časti skalickej bránky.
     
    04:39
    Tomáš Nechala v rohu klziska nepríjemne zozadu natlačil na mantinel Andreasa Štraucha, no nedovolený zákrok to nebol, a tak sa ďalej pokračuje v hre.
     
    04:58
    Popradskí hokejisti sa opäť pripomenuli Romančíkovi, Takáč prihrával spoza brány pred bránkovisko, kde hľadal Štraucha, no celú situáciu bezpečne upokojil skalický brankár prikrytím puku.
     
    05:39
    Popradčania Skaličanom naozaj nič nedarujú, predvádzajú dobrý forčeking. Teraz sa napríklad šikovne uvoľnil v medzikruží Rapáč, ktorý už spracovával prihrávku, ale napokon tam bezpečne zakročil Gründling.
     
    06:25
    Obranca Jakub Makovský sa bezpečne zastavil s pukom za bránou a čaká, kým mu jeho spoluhráči použiteľne nakorčuľujú.
     
    07:04
    Domácim to napokon dobre nevyšlo, hostia sa pozorne dokázali ubrániť a puk znovu poslať ďaleko od brány až za Kostúrovu svätyňu.
     
    07:51
    Lukáš Paukovček sa šikovne z pravého krídla uvoľnil na stred v útočnom pásme a následne pekne švihom pálil, ale šikovnejšia bola v tomto prípade lapačka gólmana Romančíka.
     
    08:02
    Popradskí hokejisti znovu zamestnali hosťujúceho gólmana, Takáč sa natlačil po bekhendovej strane do zakončenia, následne sa ešte o dorážku pokúsil Štrauch, ale brankár Romančík všetko s istotou vyriešil.
     
    08:51
    Presilovú hru si ako prvý v tomto zápase zahrajú Popradčania. René Školiak odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    09:01
    Fabian nabil na modrú čiaru Kasíkovi, no jeho tvrdá delovka iba vyprášila ľavý betón brankára Romančíka.
     
    09:20
    Do zakončenia z tesnej blízkosti sa po Rapáčovej prihrávke tlačil aj Juris Stals, no taktiež neskóroval.
     
    09:58
    Paukovček vypálil od modrej čiary dobrú prízemnú strelu na teč, ktorú sa snažil usmerniť do brány Kurali, no neuspel.
     
    10:07
    Poprad dal gól!
    Tak napokon hlavný rozhodca potvrdil presný zásah Popradu a domáci sa teda dostávajú do vedenia v tomto zápase! vypálil od modrej čiary, Romančík však vyrážal pred seba, kde bol šikovný MATÚŠ MATIS, ktorý dorazil puk do brány!
    Asistencia: Radoslav Suchý.
    MATIS - 1:0
     
    11:22
    Popradskí hokejisti prenikli do útočného pásma, no do zakončenia sa už následne nedostali.
     
    11:41
    Na opačnej strane zase preveril Kostúra Ľubomír Vaškovič, no puk, ktorý si spracoval už bol v strednom pásme, čo teda znamenalo postavenie mimo hry.
     
    12:25
    Od modrej čiary pálil Tomáš Nechala, no jeho tvrdý projektil dokázal pozorný brankár Kostúr vyraziť smerom na ochrannú sieť.
     
    12:51
    Lukáš Paukovček získal rýchlosť po ľavom krídle, napokon si až na dvakrát pripravoval puk, čo ihneď spozoroval Romančík, a tak mohol dôsledne vyraziť strelu do bezpečia.
     
    13:36
    Juraj Bezúch preveril popradského gólmana strelou z tesnej blízkosti, no bekhendom napokon neprekvapil pripraveného Kostúra.
     
    14:31
    Skalickí hokejisti sa teraz snažili dostať do zakončenia, no napokon sa nesprávne premiestnili cez útočnú modrú čiaru, čo znamená ofsajd.
     
    14:52
    Skaličania stratili puk v strednom pásme, následne kus čiernej gumy pre istotu prikryl až brankár Romančík, pretože do jeho blízkosti prichádzal Boltun.
     
    15:37
    Jaroslav Kasík získal puk v obrannom pásme, následne ho pohodlne zaviezol za bránu, odkiaľ bude Poprad začínať nový pokus o akciu.
     
    16:08
    Skalickí hokejisti teraz vyhodili puk von cez všetky čiary, čo znamená zakázané uvoľnenie a bude sa vhadzovať pred brankárom Patrikom Romančíkom.
     
    16:15
    Tomáš Sýkora vyskúšal pozornosť brankára Romančíka strelou z horného vrcholu kruhu, no pozorný gólman Skalice bezpečne vyrazil puk do rohu klziska svojím betónom.
     
    16:54
    Samuel Takáč sa perfektne zbavil dvojice Skaličanov pri mantineli, dostal sa následne do samostatného zakončenia, ale blafákom na bekhend napokon neuspel proti skvelému Romančíkovi!
     
    17:23
    Od modrej čiary vypálil Daniel Brejčák, no jeho prudké zakončenie letelo iba mimo brány. Ak by smerovalo na bránu, Romančík by mal značné ťažkosti, pretože mal teraz poriadne zakrytý výhľad.
     
    17:58
    Popradčania v ďalšej veľkej šanci. Matúš Paločko sa spoza brány bekhendom pretlačil až pred gólmana Romančíka, no odtiaľ ho trafil len do výstroje!
     
    18:35
    A opäť domáci hrozili. Tentokrát sa po ľavom krídle šikovne natlačil Richard Rapáč, no následnou strelou z tesnej blízkosti neprekonal pozorného gólmana hostí.
     
    19:06
    Skaličania už upokojujú tempo hry. Tomáš Nechala sa bezpečne zastavil s pukom za bránou a ešte sa bude snažiť o založenie útoku.
     
    19:39
    Napokon však získali puk domáci a dostali sa do ďalšej šance. Kurali pálil príklepom od modrej čiary, jeho strelu sa snažil dorážať Matis, ale napokon neuspel.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry jasne dominoval Poprad, ktorý si vytvoril niekoľko dobrých šancí na skórovanie, no nakoniec sa presadil len počas jednej z nich. V 11. minúte poslal domácich do vedenia Matis.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:46.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:25
    Skalickí hokejisti začali druhú tretinu nahodením puku do útočného pásma, no tam neuspeli. A takisto aj domáci v rozohrávke nepredviedli svoje najlepšie umenie.
     
    21:18
    Matúš Paločko sa pekne natlačil z pravého kruhu až pred bránkovisko, ale následne forhendom zakončoval len do betónu Romančíka. Po jeho strele ešte aj strieľal Takáč, no mieril mimo brány.
     
    21:40
    Poprad si zahrá presilovú hru. Daniel Štupmf dostáva dve minúty za seknutie.
     
    22:12
    Popradčania sú už od začiatku presilovej hry natlačení v útočnom pásme, no do zakončenia sa dostali až teraz po Stalsovej strele, ktorá šla len do Romančíka.
     
    22:38
    Richard Rapáč mal prehľad v hre a šikovne spoza brány našiel pred bránkoviskom Jurisa Stalsa, ktorý však potom strieľal len do stredu tela brankára Skalice.
     
    23:10
    Matej Bene sa dokázal s pukom dostať do útočného pásma po ľavej strane, nazbieral tak niekoľko cenných sekúnd pre svoj tím.
     
    23:43
    Radoslav Suchý ešte v závere početnej výhody pálil od modrej čiary príklepom, ale Romančík bol v strehu a bezpečne vyrazil puk do rohu klziska.
     
    24:33
    Daniel Brejčák sa šikovne obtočil okolo brány, následne sa snažil od žrde preniesť puk ku opačnej tyčke, ale odtiaľ už nikto ďalej nezakončoval.
     
    25:29
    Na hornej časti ľavého kruhu si puk na strelu pripravil Jindřich Barák, no svojou tvrdou delovkou napokon trafil len pozornú vyrážačku gólmana Matúša Kostúra.
     
    26:20
    Tentokrát to domácim hokejistom nevyšlo, počas prieniku do útočného pásma sa dopustili postavenia mimo hry.
     
    26:42
    Od modrej čiary vypálil Radoslav Suchý, no jeho delovka smerovala len do Romančíkovej výstroje. Potom už z tesnej blízkosti brány nik nedokázal dorážať.
     
    27:17
    Popradskí hokejisti nepredviedli príliš presvedčivú rozohrávku, pretože sa dopustili zakázaného uvoľnenia a hra sa teda sťahuje pred gólmana Kostúra.
     
    27:47
    Skalica dala gól!
    Hostia vyrovnávajú tento zápas zárukou krásneho gólu! DANIEL ŠTUMPF si vyššie v medzikruží pripravil svoju hokejku a tvrdým príklepom nádherne trafil ľavý horný roh Kostúrovej brány!
    Asistencia: René Školiak.
    JURÍK - 1:1
     
    28:32
    Bruno Mráz teraz perfektne čítal hru v momente, keď sa snažil Peter Boltun v útočnom pásme prenechávať puk Kasíkovi, no v tej chvíli tam už bola Mrázova hokejka, ktorá zabránila tomuto prenechaniu puku.
     
    29:14
    Juraj Bezúch teraz krásne a čisto položil k zemi Mareka Nagya pekným hitom, ktorý však následne nemá žiadne problémy a bez najmenších ťažkostí pokračuje v hre.
     
    30:07
    Štupmf našiel z rohu klziska Reného Školiaka, ktorý sa šikovne natlačil do zakončenia, no následne už neprekonal Kostúra.
     
    30:08
    Skalica si však zahrá presilovú hru. Dve minúty za hákovanie dostáva Matúš Paločko.
     
    30:49
    Popradskí hokejisti sa oslobodili a teraz budú Skaličania zahrávať novú útočnú akciu, na ktorej začiatku je Barák.
     
    31:24
    Z hornej časti pravého kruhu vypálil Jindřich Barák, no pozorný gólman Kostúr bezpečne zachytil puk vo svojej výstroji a následne bola hra prerušená.
     
    32:08
    Poprad hrá s piatimi hráčmi.
     
    32:46
    Bruno Mráz sa dostal do útočného pásma, následne prekorčuľoval poza bránu, ale potom už nedokázal zakončovať a puku sa mohli teda zmocniť Popradčania.
     
    33:18
    Filip Mlynčár šprintoval za nahodeným pukom do útočného pásma, gólman Romančík pre istotu prikryl puk a hra bola prerušená.
     
    33:38
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa po druhýkrát v priebehu tohto zápasu dostávajú do vedenia! V rohu klziska mal puk Ľubomír Dinda, ktorý sa následne šikovne pretlačil až ku bránkovisku. Odtiaľ nakrátko prihral k opačnej žrdi, kde bol PETER GÁPA, ktorý nekompromisnou dorážkou strieľa druhý gól Popradu v tomto zápase!
    Asistencia: Ľubomír Dinda.
    GÁPA - 2:1
     
    34:55
    Krásna akcia Popradčanov! V strednom pásme nakrátko posunul Štrauch Paločkovi, ktorý následne Štrauchovi vrátil puk na útočnú modrú čiaru. Štrauch ďalej pokračoval po pravom kruhu a potom prihral do medzikružia na Takáča, ktorý ešte vymiešal Romančíka, ale forhendom ho nakoniec neprekonal!
     
    35:38
    Od modrej potom pohrozil aj Daniel Brejčák, no mieril iba do tela brankára Romančíka, ktorý vyrážal niekde pred seba.
     
    35:56
    Poprad si zahrá v početnej prevahe. Filip Krejčiřík dostáva dve minúty za držanie.
     
    36:33
    Od modrej čiary vypálil Jaroslav Kasík, no svoju delovku namieril len mimo priestoru brány. Následne sa dokázali hostia oslobodiť.
     
    37:02
    Následne sa snažil prekvapiť Podtatrancov René Školiak, ktorý sa natlačil po pravej strane, ale potom bekhendom mieril mimo brány. Aspoň nazbieral cenné sekundy.
     
    37:42
    Tomáš Sýkora si spracoval prihrávku na ľavom kruhu, následne švihom vystrelil, ale trafil iba bližšiu žŕdku!
     
    37:56
    A Skalica už hrá s piatimi hráčmi. Popradčania teda nevyužili túto početnú výhodu.
     
    38:09
    Z dolnej časti pravého kruhu zakončoval Matúš Paločko, ktorý dorážal Brejčákovu strelu od modrej. Mal odkrytú asi polovicu brány, no trafil iba do Romančíkovej pripravenej lapačky!
     
    39:22
    Komínek hľadal z pravého kruhu na opačnej strane Baráka, no napokon sa do dráhy prihrávky ešte postavila Malinova hokejka, ktorá zabránila možnej skalickej šanci.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme boli svedkami dvoch presných zásahov, keď najprv v 28. minúte vyrovnal Štumpf, no v priebehu 34. minúty sa domácim znovu podarilo streliť gól. Úspešným mužom bol Gápa.
    Tretia časť hry sa začne približne o 18:31.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:17
    Z modrej čiary vypálil Ľubomír Vaškovič, no jeho tvrdá strela nesmerovala do priestoru brány.
     
    40:58
    Do zakončenia sa v týchto chvíľach pokúšal dostať Školiak, ktorý sa s pukom dostal do tesnej blízkosti ľavej žrde, ale ďalej už nič chvályhodné nevymyslel.
     
    41:26
    Juris Stals si pripravil svoju hokejku na hornej časti ľavého kruhu, odkiaľ tvrdo pálil, no nemieril do priestoru Romančíkovej brány.
     
    42:14
    Makovského prihrávku teraz počas spracovania tečoval Nagy tak, že puk nepríjemne zasiahol do tela Mateja Beneho, ktorý s nepríjemným výrazom tváre odchádza na streidačku.
     
    42:57
    Z hornej časti ľavého kruhu vypálil tvrdo Vaškovič, ale jeho zakončenie smerovalo iba nad popradskú bránu, a tak teda nemusel Kostúr zasahovať.
     
    43:38
    Matúš Matis vykorčuľoval za pukom, ktorý sa odrazil z obranného pásma Popradu a smeroval po stredovej osi do útočného pásma. Matis ho dokázal dostihnúť a zakončovať sám blafákom, ale neprekonal skvelého Romančíka!
     
    44:08
    Skalica dala gól!
    Práve sa znovu potvrdilo pravidlo "Nedáš, dostaneš", keďže Skaličania dávajú gól! Od modrej čiary vypálil Krejčiřík, ktorého strelu Kostúr vyrážal pred seba, kde už bol dôrazný JURAJ JURÍK a ten dorážkou bekhendom vyrovnáva tento zápas!
    Asistencie: Filip Krejčiřík, René Školiak.
     
    45:07
    Do šance z tesnej blízkosti brány sa dostal Andreas Štrauch, no poslať svoj tím do vedenia sa mu, žiaľ, nepodarilo.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1884 divákov.
     
    46:30
    Skaličania sa dostali do útočného pásma, ale tam dobre zapracovali domáci, keď Matis dokázal zbaviť hostí od puku.
     
    46:56
    Matej Bene sa pretlačil cez medzikružie až na pravý kruh, odkiaľ potom strieľal, ale mieril mimo brány.
     
    47:12
    Poprad dal gól!
    Domáci opäť získavajú vedenie v tomto zápase! MATÚŠ PALOČKO šikovne získal puk v strednom pásme, preštrikoval sa následne cez útočnú modrú čiaru, medzikružie až na dolnú časť ľavého kruhu odkiaľ krásnou strelou ponad rameno gólmana Romančíka posiela Poprad do vedenia!
    Bez asistencie.
     
    48:23
    Matis posunul v strednom pásme na Tomáša Sýkoru, ktorý smeroval po ľavom krídle do zakončenia, ale napokon sa mu nepodarilo vyskúšať pozornosť brankára Romančíka.
     
    48:34
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú ďalší gól a získavajú už dvoj-gólové vedenie. Puk sa ocitol pred skalickou bránou, kde šikovne zapracovali Paukovček a Matis, no napokon sa tam ešte zjavil TOMÁŠ SÝKORA, ktorý úspešne prekonal bezmocného Romančíka!
    Asistencie: Matúš Matis, Lukáš Paukovček.
    T. SÝKORA - 4:2
     
    49:32
    Od modrej čiary vypálil Jindřich Barák, no jeho zakončenie smerovalo iba do popradského útočníka Paločka.
     
    50:26
    Daniel Štumpf si spracoval prihrávku na ľavom kruhu, do strely sa mu už hádzal Kasík, a tak si chvíľu počkaj, no popradský obranca následne vykonal šikovnú otočku na ľade, a potom ešte šikovnejšie vypichol Štumpfovi puk.
     
    50:46
    Skalica si zahrá presilovú hru. Radoslav Suchý odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    51:19
    Skaličania sa zásluhou Jindřicha Baráka dostali do útočného pásma, ale potom dobre zapracovali Popradčania a oslobodili sa.
     
    51:48
    Gründling nepresne v rozohrávke prihrával na Komíneka, a tak Malina nekompromisne odstrelil puk znovu do obranného pásma Skalice.
     
    52:43
    Až v závere presilovej hry sa dokázali Skaličania rozostaviť a ešte sa o niečo pokúsia.
     
    52:49
    Skalica dala gól!
    Práve v momente príchodu vylúčeného Suchého na ľad sa podarilo Skaličanom skórovať! Na modrej čiare sa zmocnil puku Gründling, ktorý strieľal príklepom. Pred bránkoviskom bol dobre postavený TOMÁŠ NECHALA, ktorý šikovne tečoval puk poza Kostúrov chrbát!
    Asistencia: Martin Gründling.
     
    53:54
    Samuel Takáč smeroval s pukom do útočného pásma po ľavom krídle v prečíslení, následne prihrával na opačnú stranu, kde bol Jakub Makovský, no ten trafil iba ležiaceho Romančíka do jeho výstroje!
     
    54:20
    Petr Stloukal prihral Martinovi Gründlingovi pred bránkovisko, ktorý premiestnil puk do brány, no bolo to jasne a viditeľne kopnuté nohou, a tak je teda gól neplatný!
     
    55:13
    Kasík zamieril s pukom za bránu a tam čaká. Domáci sa naozaj nemajú kam ponáhľať.
     
    55:49
    Matis v strednom pásme prihrával nepresne, puk zachytil Matej Bene, ktorý prenechával v okolí modrej čiary Školiakovi, čo následne znamenalo ofsajd.
     
    56:33
    Takáč prenechal v strednom pásme Matúšovi Paločkovi, ktorý sa akosi aj so šťastím dostal pred brankára Romančíka, no napokon zakončoval len do jeho betónov.
     
    57:20
    Vaškovič nahodil puk do útočného pásma, no tam bol pripravený Kasík, ktorý môže zakladať útok domácich.
     
    57:37
    Paukovček sa zmocnil puku v útočnom pásme na pravom kruhu, následne prihrával Sýkorovi, ale ten z prvej triafal mimo brány.
     
    57:59
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dve minúty pred koncom tretej tretiny zvyšujú svoje vedenie! Paukovček mal puk na hornej časti ľavého kruhu, počkal si a potom pekne prihral do medzikružia na TOMÁŠA SÝKORU, ktorý pokračoval do zakončenia, krásnym blafákom na forhend vymiešal Romančíka a zavesil!
    Asistencia: Lukáš Paukovček.
    T. SÝKORA - 5:3
     
    58:34
    Oddychový čas pre Skalicu.
     
    58:34
    Romančík je na striedačke, Skalica to skúša so šiestimi hráčmi.
     
    58:46
    Suchý vyhodil do stredného pásma, následne musia hostia začínať z obranného pásma.
     
    59:28
    Popradskí hokejisti sa dostali do útočného pásma, no následne sa im už nepodarilo zakončovať.
     
    59:54
    Sýkora ešte v záverečných sekundách strieľal zo stredného pásma, no tesne minul bránu.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Napokon ešte v tretej tretine dokázali Popradčania zvýšiť svoje vedenie zárukou dvoch gólov Sýkoru a jedného presného zásahu od Paločka. Skaličania taktiež dvakrát skórovali, no napokon si z Popradu neodvezú žiadne body.

    Ja sa s vami už lúčim, prajem príjemný zvyšok večera. (19:06:37)

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Matis (Suchý), 34. Gápa (Dinda), 48. Paločko, 49. T. Sýkora (Matis, Paukovček), 58. T. Sýkora (Paukovček) – 28. Štumpf (Školiak), 45. Jurík (Krejčiřík, Školiak), 53. Nechala (Gründling)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("C"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Štrauch – R. Rapáč, Stals, Boltun – Gápa, Mlynčár, M. Nagy
    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Gründling ("C"), Barák – Horváth, Drtina – Krejčiřík, Nechala – Komínek, Stloukal, Vaškovič ("A") – Štumpf, Školiak, J. Jurík – Chylo, B. Mráz, Bene – Bezúch, Šimíček, Markulinec – Mikéska

    Rozhodca: Novák – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1884