Švajčiarsko U20 – Rusko U20 0:7 (kon.) | USA U20 – Nemecko U20 6:0 (kon.) | Česko U20 – Dánsko U20 4:3 (po pr.)
USA U20 – Slovensko U20 3:0 (kon.) | Švédsko U20 – Rusko U20 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Česko U20
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Dánsko U20
Pondelok 29.12.2014, 19:00 • Air Canada Centre, Toronto • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
    David PASTRŇÁK - 4:3
     
    61:01
    Česko dalo gól!

    V predĺžení napokon rozhodlo tento zápas Česko a po výsledku 4:3 po predĺžení si pripisujú na svoje konto veľmi dôležité dva body! Štencel poslal fantastickú prihrávku dopredu až na modrú čiaru, do samostatného nájazdu sa dostal DAVID PASTRŇÁK a nekompromisným zakončením, keď blafákom vycvičil Sorensen rozhodol o víťazstve svojho tímu!
    Asistencie: Jan Štencel.
    Dominik KUBALÍK - 3:3
     
    56:58
    Česko dalo gól!

    Veľkolepá dráma v dôležitom zápase bude pokračovať! Štencel sa dostal ku puku vypálil tvrdo na dánsku bránku, Sorensen vyrazil puk len pred seba a pohotovou a gólovou dorážkou sa napokon prezentoval DOMINIK KUBALÍK a vyrovnal tak na 3:3!
    Asistencia: Jan Štencel.
    Mathias ASPERUP - 2:3
     
    46:05
    Dánsko dáva gól!
    Dáni opäť vytasili svoju najlepšiu zbraň a tou je presilovka, ktorú dokázali využiť a dostávajú sa do vedenia 3:2! Česi si nedali pozor pri bránení, MATHIAS ASPERUP si počkal u ľavej tyčky, kde dostal presnú prihrávku a bez problémov poslal puk do českej bránky!
    Asistencie: Nikolaj Ehlers.
    Oliver BJORKSTRAND - 2:2
     
    37:08
    Dánsko dáva gól!
    Dánom sa krátko pred koncom druhej tretiny podarilo využiť presilovku a vyrovnať tak priebežný stav zápasu na 2:2! Dánsko sa usadilo v útočnom pásme, dobre zakombinovalo s pukom, ten sa napokon dostal na hokejku OLIVER BJORKSTRAND a ten strelou po ľade rozjasal Dánov!
    Asistencie: Nikolaj Ehlers, Mathias Asperup.
    Jan KOŠŤÁLEK - 2:1
     
    24:36
    Česko dalo gól!

    Česku sa teraz podarilo otočiť vývoj vo svoj prospech a dostáva sa tak do vedenia 2:1! Na modrej čiare bol nikým nekrytý JAN KOŠŤÁLEK, ktorý tvrdou strelou prepálil dánskeho brankára, ktorý mal zakrytý výhľad!
    Asistencie: David Pastrňák, Marek Baránek.
    Jan ŠTENCEL - 1:1
     
    10:22
    Česko dalo gól!

    Česku sa podarilo využiť presilovku a vyrovnáva tak na 1:1! Od začiatku presilovky sa Česi držali v útočnom pásme, puk na modrú dostal JAN ŠTENCEL a jeho nahodenie na bránku Dánska napokon zapadlo do siete!
    Asistencie: David Kaše, Dominik Pastrňák.
    Mads ELLER - 0:1
     
    03:58
    Dánsko dáva gól!
    Veľký šok pre Česko! Dáni sa vôbec po prvý krát dostali do väčšej šance a je z toho hneď gól v bránke Česka! MADS ELLER sa dostal do útočného pásma, nevymýšľal a bombou poslal puk do horného rohu českej bránky!
    Bez asistencie.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 11. Štencel (Kaše, Pastrňák), 25. Košťálek (Pastrňák, Baránek), 57. Kubalík (Štencel), 62. Pastrňák (Štencel) – 4. Eller (bez asistencie), 38. Bjorkstrand (Ehlers, Asperup), 47. Asperup (Ehlers)


    Česko U20: Vaněček (Svoboda) – Klok, Němeček, Košťálek, Baránek, Štencel, Mašín, Ščotka – Kämpf, Vrána, O. Kaše – Pastrňák, D. Kaše, Zdráhal – Zacha, Růžička, Kubalík – Mandát, Špaček, Gorčík
    Dánsko U20: Sorensen (Lillie) – Krogsgaard, Hertzberg, Lassen, Larsen, Nielsen, Eskerod, Hansen – Aagaard, Rasmussen, Asperup – Eller, Ehlers, Bjorkstrand – Olesen, Nielsen, Holmberg – Jensen, Pison, True – Nielsen

    Rozhodca: Olenin, Winnerborg – Browne, Ritter