Švajčiarsko U20 – Rusko U20 0:7 (kon.) | USA U20 – Nemecko U20 6:0 (kon.) | Česko U20 – Dánsko U20 4:3 (po pr.)
USA U20 – Slovensko U20 3:0 (kon.) | Švédsko U20 – Rusko U20 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Česko U20
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Dánsko U20
Pondelok 29.12.2014, 19:00 • Air Canada Centre, Toronto • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V predĺžení bolo napokon šťastnejšie Česko a hneď v prvej minúte zariadil zisk dvoch bodov Pastrňák! Celkovo sme tak videli zaujímavý a dramatický zápas. Česi boli zrejme aktívnejším tímom, ale Dánom sa darili presilovky a tak tento zápas poriadne zdramatizovali.

    Česko tak získava prvé body na tomto turnaji, majú lepší vzájomný zápas ako Dánsko ale rovnaký počet bodov. O všetkom sa tak rozhodne v poslednom zápase skupiny. Dánsko sa stretne ešte so Švajčiarskom a Česi s Ruskom.

    To je už z tohto on-line textového prenosu všetko, ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok už neskorého večera!

    Onlajny.eu majú dnes pre Vás pripravených ešte veľa športových prenosov, ostaňte nám tak verní!

    Dnes sa odohrajú ešte dva zápasy MS U20 v hokeji, keď od 22:00 čaká našu reprezentáciu zápas s USA a od 23:00 si zmerajú sily Švédi a Rusi. Z oboch zápasov Vám náš portál onlajny.eu ponúka on-line textový prenos! (21:38:44)

     
    Koniec zápasu.
    David PASTRŇÁK - 4:3
     
    61:01
    Česko dalo gól!

    V predĺžení napokon rozhodlo tento zápas Česko a po výsledku 4:3 po predĺžení si pripisujú na svoje konto veľmi dôležité dva body! Štencel poslal fantastickú prihrávku dopredu až na modrú čiaru, do samostatného nájazdu sa dostal DAVID PASTRŇÁK a nekompromisným zakončením, keď blafákom vycvičil Sorensen rozhodol o víťazstve svojho tímu!
    Asistencie: Jan Štencel.
     
    60:45
    Puk teraz lieta zo strany na stranu podobne ako aj útoky. Predĺženie nám tak začalo vo vysokom tempe.
     
    60:10
    Predĺženie sa nám už začalo, buly vyhrali Česi a už sa tlačia do útočného pásma. Uvidíme či sa rozhodne v predĺžení, alebo prídu na rad divácke populárne samostatné nájazdy.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tri tretiny nám víťaza neurčili, pretože aj v tretej tretine dali oba tímy po jednom góle a zápas sa tak po riadnom hracom čase končí remízou 3:3! Dáni išli do vedenia 3:2, ale tri minúty pred koncom poslednej tretej tretiny sa podarilo Česku zaslúžene vyrovnať a tak tento nesmierne dôležitý zápas pre oba tímy bude mať porkačovanie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:55
    Puk je za bránku Dánska, už sa nič nestane, zápas tak víťaza v riadnom hracom čase nenašiel!
     
    59:40
    Sorensen musel zasahovať po strele O. Kašeho, poradil si s tým však bez problémov! Zrejme pôjdeme do predĺženia.
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta v poslednej tretej tretine! Uvidíme ešte niečo zaujímavé ?
     
    58:20
    Dáni sa teraz dopustili zakázaného uvoľnenia a Česko sa tak opäť presunie do útočného pásma.

     
    58:00
    Česko sa dostalo do útočného pásma, Vrána pálil nebezpečne na dánsku bránku, Sorensen hru radšej prerušil. Česko tak v útočnom pásme ešte ostane.
     
    57:20
    Dánsko sa dostalo do útočného pásma, Vaněček musel zasahovať po strele Bjorkstrand, so zákrokom si však bez problémov poradil.
    Dominik KUBALÍK - 3:3
     
    56:58
    Česko dalo gól!

    Veľkolepá dráma v dôležitom zápase bude pokračovať! Štencel sa dostal ku puku vypálil tvrdo na dánsku bránku, Sorensen vyrazil puk len pred seba a pohotovou a gólovou dorážkou sa napokon prezentoval DOMINIK KUBALÍK a vyrovnal tak na 3:3!
    Asistencia: Jan Štencel.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 11. Štencel (Kaše, Pastrňák), 25. Košťálek (Pastrňák, Baránek), 57. Kubalík (Štencel), 62. Pastrňák (Štencel) – 4. Eller (bez asistencie), 38. Bjorkstrand (Ehlers, Asperup), 47. Asperup (Ehlers)


    Česko U20: Vaněček (Svoboda) – Klok, Němeček, Košťálek, Baránek, Štencel, Mašín, Ščotka – Kämpf, Vrána, O. Kaše – Pastrňák, D. Kaše, Zdráhal – Zacha, Růžička, Kubalík – Mandát, Špaček, Gorčík
    Dánsko U20: Sorensen (Lillie) – Krogsgaard, Hertzberg, Lassen, Larsen, Nielsen, Eskerod, Hansen – Aagaard, Rasmussen, Asperup – Eller, Ehlers, Bjorkstrand – Olesen, Nielsen, Holmberg – Jensen, Pison, True – Nielsen

    Rozhodca: Olenin, Winnerborg – Browne, Ritter