Dinamo Minsk – Riga 2:1 (po pr.) | Viťaz – A. Mytišči 2:4 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Atlant Mytišči
Sobota 27.12.2014, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Atlant Mytišči dál gól!
    Gól strelil TARAŤUCHIN. Asistencie Levickij, Gilroy.
    Hostia vyhrali vhadzovanie vo vlastnej tretine, následne sa k puku dostal Gilroy, ktorý ho poslal do stredného pásma, následne sa ho dotkol ešte Levickij, až sa dostal ku Taraťuchinovi, ktorý sa s ním dostal do pásma a nemal problém trafiť odkrytú bránu.
     
    58:40
    Kousal to skúsil strelou švihom z ľavého kruhu, tú však Engren bez problémov zlikvidoval a prerušil hru.
     
    55:05
    Veľká šanca domácich, ktorú mal Šitikov! Hráč Víťazu sa teraz šikovne natlačil pred Engrena z ľavej strany a dokázal aj zakončiť, Engren si však puk postrážil a nepustil ho za svoj chrbát.
     
    51:47
    Koroljov sa teraz dostal do úniku z ľavej strany a dokázal vystreliť na Engrena, ktorý puk vyráža betónom a hra je následne prerušená, keďže hráč domácich narazil na mantinel a ostáva otrasený.
     
    50:47
    Atlant Mytišči dál gól!
    Gól strelil GILROY.
    Atlant sa dostáva do vedeia! Domáci teraz kopili chyby v obrane a doplatili na ne vedúcim gólom hostí! Presadil sa MATTHEW GILROY, ktorý získal puk na modrej čiare, nakorčuľoval si do pravého kruhu, naznačil strelu, počkal si na pohyb obrancov a nakoniec strelou švihom z mierneho uhla prekonal Lisutina, keď poslal puk pod hornú tyč.
     
    44:56
    Skvelá práca Afinogenova v útočnom pásme! Na tohto hráča sa dá pozerať aj v pokročilom veku! Kapitán Víťazu teraz vyzvŕtal obrancov Atlantu v útočnom pásme a dokázal sa dostať aj do zakončenia!
     
    43:43
    Skvelý obranný zákrok Sergeja Šmeljova, hráč hostí teraz dobrým obranným zákrokom dokázal vypichnúť prihrávku domácich, ktorý sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému.
     
    40:34
    Kempe váhal s prihrávkou a následne poslal puk do priestoru nikoho. Škoda pre domácich, keďže hráč domácich sa nachádzal v ideálnej pozície, pre strelu.
     
    39:43
    Veľká šanca domácich, hneď po vhadzovaní! K puku sa dostal Kousal, ktorý s ním prešiel modrú čiaru a kolmou prihrávkou vyslal do zakončenia Kempeho, ktorý v pohybe trafil len betóny Engrena!
     
    36:32
    Atlant Mytišči dál gól!
    Gól strelil LEVICKIJ, Asistencie: Gilroy, Tjuljapkin.
    Začíname odznova! Hostia vyrovnávajú a opäť sme svedkami veľmi slabej defenzívnej hry domácich, ktorý nechali hráčovi hostí príliš veľký priestor, ktorý LEVICKIJ dokonale využil a v priestore pred bránkou tečoval strelu od Gilroya, ktorý sa oprel do puku na modrej čiare. Hráč hostí zmenil smer puku a Lisutin nemal šancu zasiahnuť.
     
    35:07
    Puk končí po strele od jedného z hostí na tyči domácej brány! Veľká šanca Atlantu sa nekončí gólom!
     
    33:57
    Kousal dostal pred bránu skackavý puk od Horáka a nedokázal ho umiestniť z ideálnej pozície za chrbát brankára Atlantu. Hra je prerušená a nasledovať bude vhadzovanie v tretine hostí.
     
    33:00
    Puk po akcii na jeden dotyk nekončí v bráne hostí! Horák v páde nedokázal umiestniť puk do brány a Atlant bude mať čo robiť aby sa ubránil.
     
    32:27
    Kempe si vybojoval faul a domáci si zahrajú presilovú hru. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Korobov.
     
    31:08
    Šitikov sa teraz dostal s pukom do útočného pásma a tvrdou strelou z ľavého kruhu ohrozil Engrena!
     
    28:10
    Domáci sú pri chuti! Víťaz sa teraz dostal do prečíslenia, pričom Jakubov volil pred prihrávkou strelu, ktorá však nebola presná.
     
    27:05
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Gól strelil SOLODUCHIN. Asistencie Kučerjavenko, Seleznjov.
    Domáci hokejisti idú behom pár sekúnd do vedenia! Po prihrávke z pravej strany sa presadil SOLODUCHIN, ktorý si dobre nakorčuľoval do priestoru medzi kruhmi a stačilo mu iba nastaviť hokejku a poslať puk za Engrena!
     
    25:25
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Gól strelil MAMIN, Asistencia: Vyglazov.
    Krásny hokejový moment! Engren teraz išiel po puk za bránu, nepodarilo sa mu ho však rozohrať a dostal sa k nemu MAXIM MAMIN, ktorý ho na dvakrát poslal pred bránku, pričom na druhýkrát to spravil veľmi šikovne a puk sa od hokejky Engrena odrazil až za bránkovú čiaru!
     
    22:17
    Gilroy to teraz spravil veľmi zle, puk miesto mantinelu smeruje mimo hraciu plochu a Víťaz si zahraje presilovú hru.
     
    21:49
    Šitikov teraz dostal ideálnu prihrávku pred bránu od Jakubova, opäť však vidíme miesto puku v bráne hráča domácich a hra je prerušená, keďže Engren ostal otrasený.
     
    21:17
    Afinogenov teraz ukázal že ešte nepatrí do starého železa. Hráč so skúsenosťami z NHL si teraz vo veľkej rýchlosti prebral puk a dokázal ohroziť Engrena, ktorý puk však dokázal vyraziť a celú situáciu vyriešiť.
     
    18:49
    Hostia opäť pohrozili, tentoraz sa dokázali dostať do prečíslenia, pričom s pukom do pásma sa dostal Černov, ktorý sa však rozhodol pre strelu, ktorá nebola presná.
     
    18:04
    Bodrov sa teraz krásne natlačil z pravej strany a dokázal sa dostať aj do zakončenia. Mám dojem že hráč hostí bol faulovaný a mohli sme vidieť samostatný nájazd, ten sa však nepíska a hra je momentálne prerušená, keďže hráč hostí v páde atakoval domáceho brankára, ktorý je otrasený.
     
    15:56
    Atlant Mytišči dál gól!
    Gól strelil LEVICKIJ, Asistencie Taraťuchin.
    Veľká chyba domácich v obrane! Obrancovia Víťazu teraz pristúpili k bráneniu veľmi laxne a odpoveďou je prvý gól hostí! Šitikov si teraz nepostrážil nahodený puk za bránou, pričom sa k nemu dostal Taraťuchin, ktorý aj keď bol atakovaný, dokázal poslať puk pred bránku, kde ho nedôrazne pokrytý Levickij poslal za Lisutina.
     
    15:24
    Mario Kempe teraz vybojoval puk v rohu klziska a nabil pred bránkou dobre postavenému Horákovi, ktorý však poslal puk len do Engrena!
     
    13:18
    Veľká chyba domácich v rozohrávke! Puk teraz v strednom pásme zachytil Junkov, ktorý následne nabil Jašinovi a ten tvrdou strelou preveril schopnosti Lisutina!
     
    12:41
    Mamin poslal puk strelou od modrej čiary len do lapačky Engrena a hra je opäť prerušená.
     
    10:03
    Nebezpečná situácia pred bránkou Lisutina! Ku strele od modrej čiary sa dostal Tjuljapkin, pričom k dorázke sa dostával Taraťuchin, ktorý jemne pohladil puk. Lisutin však celú situáciu vyriešil a puk napokon chytá.
     
    09:03
    Maxim Afinogenov podrazil vo vlastnej tretine Sošnikova a už sedí na trestnej lavici. Presilová hra pre Atlant.
     
    01:48
    Prvé vylúčenie v dnešnom stretnutí. Na trestnú lavicu odchádza za držanie Seleznjov. Presilová hra pre Atlant.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 26. Mamin (Vyglazov), 28. Soloduchin (Kučerjavenko, Seleznjov) – 16. Levickij (Taraťuchin), 37. Levickij (Gilroy, Tjuljapkin), 51. Gilroy, 59. Taraťuchin (Levickij, Gilroy)


    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Sateri)– Grebeškov, Porseland, Seleznjov, Golovkov, Kudinov, Semenkov, Vaščenko – M.Kempe, Horák, Kousal, Koroljov, Soloduchin, Kučerjavenko, Šitikov, Afinogenov, Jakubov, Cyganov, Mamin, Makarenko, Vyglazov.
    Atlant Mytišči: Engren (Artemjev) – Korobov, Gilroy, Sorokin, Novopašin, Jarullin, Tjuljapkin, Mironov – Černov, Bodrov, Šmeljov, Junkov, Sošnikov, O.Jašin, V.Kozlov, Taratuchin, Levickij, Chlopotov, Voronin, Aljošin, Šjafotdinov.

    Rozhodca: Bukin, Komarov – Matjuša, Petrov