Dánsko U20 – Rusko U20 2:3 (0:2 po s.n.) | Fínsko U20 – USA U20 1:2 (1:2 po s.n.) | Švédsko U20 – Česko U20 5:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
Dánsko U20
2:3 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)
Rusko U20
Piatok 26.12.2014, 19:00 • Air Canada Centre, Toronto • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Úvodné zostavy:

    Dánsko U20: Sorensen (Lillie) – Krogsgaard, Hertzberg, Hansen, Larsen, D. Nielsen, Eskerod – Aagaard (C), Rasmussen, Asperup – Eller, Ehlers, Bjorkstrand – Olesen, M. Nielsen, S. Nielsen – Jensen, Pison, True, Holmberg.

    Rusko U20: Sorokin (Šesťorkin) – Čerepanov, Rafikov, Gavrikov, Bryncev, Valijev, Provorov, Judin, Pajgin – Kameněv, Bučněvič, Lešenko – Golyšev, Mamin, Šarov – Goldobin, Barbašev, Tolčinskij – Fišenko, Dergačjov, Brjukvin.

    Rozhodca: Jeřábek (CZE), Bruggemann (GER) – Browne (CAN), Pesonen (FIN).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
    Slavnostní zahájení.

     
    00:15
    Úvodné buly tohto zápasu vyhrali Dáni, ktorí sú už nasťahovaní v útočnom pásme a skúšajú si vypracovať prvú šancu v zápase.
     
    00:43
    Úvodná aktivita v zápase však teraz pôjde zrejme na hokejky Rusov, pretože Nikolaj Ehlers dostal dve minúty za podrazenie a oslabuje tak Dánsko na dve minúty!
     
    00:56
    Prvá strela počas presilovky a aj v zápase na bránku, Sorensen však puk bez problémov zobral do svojej výstroje.
     
    01:20
    Rusko malo teraz obrovské šťastie, pretože Eller zachytil zlú prihrávku a dostal sa do úniku na bránku Ruska! Ruský zadák sa na poslednú chvíľu stihol vrátiť a puk Ellerovi zobrať z hokejky!
     
    02:00
    Rusi hrajú ešte naďalej presilovku, Rafikov však teraz napálil puk len do pravého betónu Sorensena.
     
    02:43
    Dánsko už hrá v plnom počte, Rusko tak presilovku nevyužilo.
     
    03:20
    Dáni sú po skončení ruskej presilovky aktívnejší, Ehlers pálil z medzikružia, ale strelu niekto tečoval do rohu klziska.
     
    04:45
    Hra sa však začína vyrovnávať, Provorov pálil nebezpečne spoza obrany Dánska, jeho strela však bránu Dánska minula.
     
    05:55
    Asperup sa šikovne zbavil brániaceho hráča, ale jeho strela minula bránku Ruska.
     
    07:40
    Rusko si teraz opäť zahrá presilovku, Sonny Hertzberg dostal dve minúty za podrazenie. Dánsko sa tak bude musieť opäť brániť v početnej nevýhode.
     
    08:30
    Rusko hrá túto presilovku výborne, ale nedokáže dostať puk do bránky! Na bránku Dánska sa valí jedna strela za druhou, Barbašev mal asi najväčšiu šancu, ale Sorensena neprekonal.
     
    09:40
    Presilovka Ruska sa skončila, Dánsko sa s obrovským šťastím ubránilo. Rusko bolo počas celej presilovky v útočnom pásme, Dánom sa ani raz neporadil vyhodiť puk preč.
     
    12:00
    Dáni sa pomerne dlho držali v útočnom pásme, ale ku strele sa nedostali. Rusi teraz zachytili zlú rozohrávku a vyrážajú do rýchleho brejku.
     
    12:15
    Rusko sa však tiež ku ničomu zaujímavému nedostalo a tak môžu ísť do útočného pásma Dáni. Útoky sa tak teraz striedajú zo strany na stranu.
     
    13:07
    Prvá presilovka Dánov v tomto zápase! Rinat Valijev – 2 minúty za nedovolené bránenie.
     
    13:15
    Dánsko dáva gól!
    Dánsko bleskovo využíva presilovku a prekvapivo sa ujíma v tomto zápase vedenia 1:0! Skvelá kombinácia Dánov, puk dostal na modrú OLIVER BJORKSTRAND, ktorý neváhal a krásnou ťahanou strelou poslal puk do ruskej bránky!
    Asistencie: Mathias Asperup.
    Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    13:48
    Dánsko je týmto gólom veľmi posilnené a neustále sa tlačia do útoku. Teraz im to však nevyšlo a dopustili sa len zakázaného uvoľnenia.
     
    14:34
    Útok Ruska teraz zase zastavil ofsajd.
     
    15:02
    Druhá presilovka Dánska v tomto zápase! Rušan Rafikov – dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    15:49
    Dánsko dáva gól!
    Neuveriteľné! Dánsko využíva aj druhú presilovku a žeby sa nám na tomto turnaji rodilo prvé veľké prekvapenie ? Dánsko sa dostáva do vedenia 2:0!
    Na hokejku dostal puk NIKOLAJ EHLERS, ktorý neváhal a tvrdou a presnou strelou prestrelil ruského brankára.
    Asistencia: Mads Larsen a Oliver Bjorkstrand.
    Nikolaj EHLERS - 2:0
     
    16:48
    Rusi sú z tejto situácie prekvapení, ale snažia sa útočiť čo najčastejšie. Strela Bučněvičova skončila len v lapačke brankára Dánska.
     
    17:33
    Rusko malo teraz veľkú smolu, keď Fišenko nedokázal poslať puk do odkrytej bránky Dánska!
     
    18:45
    Dánsko sa musí teraz brániť a byť na pozore, pretože Rusi sa snažia streliť kontaktný gól pred koncom prvej tretiny. Dánska defenzíva však odoláva úspešne.
     
    19:45
    V samom závere prvej tretiny sa však ku puku dostali Dáni a tlačia sa do útočného pásma.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretina, po ktorej svieti na ukazovateľovi skóre prekvapivý stav, Dánsko vedie 2:0! Dánom sa podarilo využiť obidve presilovky a sú Rusom viac než vyrovnaným súperom. Zatiaľ sa tu rodí prvé prekvapenie turnaja, sú však pred nami ešte dve tretiny!

    Druhá tretina sa začne približne o 19:55!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa nám tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Druhá tretina sa nám už naplno rozbehla, vhadzovanie vyhrali Rusi, ktorí však už puk stratili a zatiaľ kombinujú puk medzi sebou Dáni.
     
    20:25
    Dáni však puk rýchlo stratili, na hokejku ju získal Čerepanov, jeho nahodenie na bránku však zneškodnil Sorensen.
     
    20:50
    Dánsko sa chcelo teraz dostať do rýchleho protiútoku, avšak zastavil ich ofsajd.
     
    20:51
    Hra sa nám na chvíľu musí prerušiť kvôli úprave bránky.
     
    21:05
    Ani tento útok Dánom nevyšiel, nahodenie puku do útočnej tretiny z hokejky Bjorkstrand sa napokon končí len zakázaním uvoľnením.
     
    21:45
    Dánsko teraz zavrelo Rusov do ich obranného pásma a pálili z každej možnej príležitosti. Našťastie pre Rusov všetky puky smerovali mimo ich bránku.
     
    21:50
    Bjorkstrand sa dostal ku puku, ale ani na dvakrát nedokázal prekonať Sorokina v bránke Ruska.
     
    22:20
    Dánsko je od úvodu druhej tretiny aktívnejšie, častejšie drží puk na hokejkách, Rusko ich síce vysoko napáda, ale puk im zatiaľ zobrať nedokáže.

     
    23:05
    Tlak Dánska pokračuje aj naďalej, Olesen však teraz puk stratil v strednom pásme a tak je tu šanca pre Rusko skúsiť si vypracovať nejakú tú šancu.
     
    24:10
    Oba tímy si teraz vymenili úlohy, tlak začína vyvíjať Rusko a Dánsko sa tak musí brániť. Dnes však Dánov už viackrát podržal skvelý brankár Sorensen.
     
    24:25
    Opäť musel dánsky brankár zasahovať, výborne si teraz poradil pri strele Dergačjova.
     
    24:50
    Rusi to skúšajú aj z väčšej vzdialenosti, puk po strele Brynceva končí v pozornej lapačke brankára Dánska Sorensena.
     
    25:10
    Teraz však sledujeme skôr taký boj o puk v roho klziska, všetko sa odohráva v útočnom pásme Dánska.
     
    25:55
    Tento boj vyhrali Dáni a vyslali na bránku svojho dnešného súpera aj nebezpečnú strelu. Bjorkstrand však len vyprášil výstroj Sorokina v bránke Ruska.
     
    26:15
    Dánsko sa opäť teraz dostalo do útoku, S. Nielsen to skúsil individuálne, napokon sa dostal aj ku strele, ale tá bola zblokovaná do rohu klziska.
     
    26:45
    Rusko malo teraz na druhej strane veľké šťastie, keď sa do puku tvrdou strelou oprel Bjorkstrand a trafil tak spojenicu ruskej bránky!
     
    27:05
    Útoky sa teraz striedajú zo strany na stranu, Dergačjov nepríjemne napádal Dánov pred ich bránkou a tak Sorensen radšej prikrytím puku prerušil hru.
     
    27:35
    Krušné chvíle pred bránkou Dánska! Rasmussen sa dostal ku puku a jeho strela takmer skončila za chrbátom Sorensena, ktorý nevedel kde je puk, avšak našťastie ho mal pod sebou!
     
    28:20
    Rusko začína byť aktívnejšie, Dáni sa tak momentálne len bránia. Opäť musel viackrát zasahovať skvelý brankár Sorensen, ktorý je zatiaľ veľkým strojcom Dánskeho prekvapenia.
     
    28:40
    Barbašev sa dostal ku nebezpečnej strele, Sorensen opäť výborne zasiahol, keď jeho strelu vyrážal ramenom do bezpečia.
     
    29:10
    Dánsko môže teraz opäť velebiť svojho brankára Sorensena! Ten teraz na dvakrát perfektne zasiahol pri strelách Dergačjova, ktorý sa pred dánskym brankárom ocitol úplne sám!
     
    30:14
    Tlak Ruska narastá aj naďalej, ale na prvý gól na tomto turnaji stále márne čakajú! Ešte však majú do konca zápas dostatok času to napraviť.
     
    31:00
    Dáni sa teraz po dlhšom čase dostali do útočného pásma, zatiaľ však len kombinujú puk medzi sebou bez strely na ruskú bránku.
     
    31:45
    Dánsko sa však dlho v útočnom pásme neohrialo a pri puku sú opäť juniori Ruska. Zatiaľ sa však tiež ku strelám nemôžu dostať.
     
    33:15
    Teraz sledujeme obrovský tlak Ruska na bránu Dánska, ale defenzíva Dánska, ktorej dnes velí brankár Sorensen úspešne vzdoruje.
     
    34:15
    Po dlhšej dobe sa do útoku dostali aj Dáni, ale puk veľmi rýchlo stratili a už sa musia rýchlo vrátiť späť. Chystá sa ďalší útok na ich bránku.
     
    35:00
    Dopredu sa však opäť dostali Dáni a podarilo sa im vyslať aj na ruskú bránku nebezpečnú strelu. M. Nielsen však z uhla len oprášil ľavý betón brankára Sorokina.
     
    35:30
    Do útoku sa opäť tlačia Rusi, pred bránkou Dánska sa ku puku tlačili juniori z Ruska a tak brankár Sorensen radšej hru prerušil.
     
    36:15
    Dánsko hrá teraz výlučne na brejky, hneď ako získa vo svojom obrannom pásme puk tak ide do brejku, ale v malom počte a tak hneď puk v útočnom pásme stratí.
     
    37:35
    Rusko sa snaží tlačiť do útočného pásma, ale Dáni výborne vytláčajú Rusov preč z ich pásma a posiela puky do stredného pásma.
     
    38:20
    Aj tento rodiaci útok Ruska sa podarilo Dánom zastaviť a poslať tak puk do bezpečia. Je tu už záver druhej tretiny, uvidíme či sa ešte niečoho zaujímavého dočkáme.
     
    38:27
    Napokon sa krátko pred koncom druhej tretiny ešte vylučuje, Mads Nielsen oslabuje Dánsko za zdržovanie hry.
     
    39:13
    Rusko dalo gól!

    Doslova gól do šatne sa teraz podarilo dať Rusku, ktoré tak znižuje na 2:1! Tento gól však musíme zaradiť do kategórie veľmi šťastných, pretože puk na pravú stranu dostal na hokejku NIKOLAJ GOLDOBIN, ktorý namieril puk do odkrytej časti bránky a brankár Sorensen ako sa premiestňoval tak si ho sám zrazil do svojej bránky!
    Bez asistencií.
    Nikolaj GOLDOBIN - 2:1
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám druhá tretina, kde sa od jej úvodu striedali útoky zo strany na stranu, ale gól sme nevideli. Niekedy v polovičke druhej tretiny začali byť veľmi aktívny hokejisti Ruska, ale skvelého brankára Dánska Sorensena sa im nepodarilo prekonať. Už sa zdalo, že v druhej tretine gól neuvidíme, ale napokon vybojovali Rusi presilovku, ktorú 47 sekúnd pred sirénou dokázali využiť a kontaktným gólom tak znížiť na 2:1!

    Určite nás tak ešte čaká veľmi zaujímavá druhá tretina, ktorá sa začne približne o 20:45!
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ľadovej ploche, posledná tretie tretina sa nám tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina sa práve začala, buly vyhrali Rusi, ktorí sa už snažia preniknúť do útočného pásma.
     
    40:20
    Rusku teraz rýchly prechod do útočného pásma nevyšiel a dopustilo sa zakázaného uvoľnenia. Vhadzovanie tak po boku brankára Sorokina.
     
    41:00
    Vhadzovanie napokon Rusi vyhrali a už prenikli do útočného pásma, kde sa snažia dostať svojho dnešného súpera pod tlak.
     
    41:15
    Úvod tretej tretiny je opatrný z oboch strán, vysoké tempo tak nesledujeme.
     
    42:00
    To sa však asi teraz zmení, pretože oba tímy začínajú čoraz viac útočiť a útoky sa striedajú zo strany na stranu. Zatiaľ však bez zakončenia na bránku.
     
    42:40
    Rusi sa teraz držali v útočnom pásme, vyslali však len jednu strelu z hokejky Dergačjova, s ktorou nemal Sorensen žiadne problémy.
     
    43:30
    Rusko je opäť natlačené v útočnom pásme a na Dánov vyvíja veľký tlak. Dánska defenzíva však úspešne vzdoruje, viackrát opäť zasiahol dnes výborný Sorensen.
     
    44:26
    Tlak Ruska môže teraz ešte viac narásť! Nikolaj Ehlers je potrestaný dvoma minútami za hákovanie.
     
    44:45
    Dánsku sa teraz rýchlo podarilo oslobodiť sa a vyhodiť tak puk cez všetky čiary preč.

     
    45:00
    Rusko je však už späť v útočnom pásme a vyvíja veľký presilovkový tlak! Sorensen teraz perfektným zákrokom podržal Dánov pri strele Lešenka, ktorý neverí ak osa rýchlo stihol brankár Dánska premiestniť a zabrániť gólu!
     
    45:45
    Tlak Ruska trvá aj naďalej, ale bez gólového efektu. Dáni sa vrhajú do striel a bránia sa zubami nechtami. Cítia, že dnes majú šancu brať z tohto zápasu nejaké body.
     
    46:16
    Dánsko už hrá v plnom počte, Rusi aj napriek veľkému tlaku presilovku nevyužili.
     
    47:07
    Rusko dalo gól!

    Presilovku síce Rusko nevyužilo, ale z gólu sa už teraz raduje! Dánsko už nedokázalo zniesť veľký tlak Ruska, keď sa Rusi prebojovali do útočného pásma, puk na hokejku dostal Vladimir Brjukvin, ktorý sa zbavil hneď niekoľko Dánov ťahanou strelou poslal puk do bránky, ktorý sa šťastne odrazil od korčule MAXIMA MAMINA do bránky Ruska, Rusko vyrovnáva na 2:2!
    Asistencie: Vladimir Brjukvin a Alexandr Šarov.
    Maxim MAMIN - 2:2
     
    48:50
    Tretia presilovka Dánska v zápase, predchádzajúce dve dokázali využiť! Vjačeslav Lešenko dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    49:30
    Dáni hrajú presilovku opäť výborne a držia sa v útočnom pásme, zatiaľ sú to však všetko nepresné strely.
     
    49:50
    Polovička presilovky Dánska je už preč, Rusom sa teraz podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč a oslobodiť sa tak, nazbierali tak aj cenné sekundy.
     
    50:15
    Dánsko sa drží v útočnom pásme, ale nedokáže poslať presnú strelu na bránku. Neujala sa teraz ani tečovaná strela Bjorkstranda.
     
    50:50
    Dánska presilovka sa už skončila, Rusi sa jej dokázali úspešne ubrániť.
     
    51:45
    Rusko je aj naďalej častejšie pri puku, ale nedokáže s ním nič vymyslieť. Zápas sa pomaly dostáva do záverečnej fázy, určite nás ešte čakajú zaujímavé minúty.
     
    52:30
    Momentálne sledujeme hru v strednom pásme, kde oba tímy bojujú o puk. Stav je nerozhodný 2:2, čo určite Dánom vyhovuje, aj keď po prvej tretine viedli 2:0!
     
    54:00
    Aj naďalej sledujeme nudnejšiu pasáž hry, ani jeden z tímov nechce spraviť chybu a hrá opatrne. Remíza po riadnom hracom čase by bola určite veľkým prekvapením hneď na úvod turnaja.
     
    54:15
    Po dlhšej dobe vidíme strelu na bránku, postaral sa o ňu Provorov, Sorensena však neprekvapil.
     
    54:51
    Aktívnejším tímom začína byť v týchto chvíľach Rusko, snaží sa rozhodnúť zápas ešte v riadnom hracom čase. Dánsko sa teraz sústredilo viac na defenzívu.
     
    56:49
    Rusko sa dlho držalo v útočnom pásme a tlačilo na Dánov, strela na bránku z toho však napokon nebola. Navyše sa teraz nepresnou prihrávkou sami o útočné pásme pripravili.
     
    57:55
    Rusom teraz rýchly prechod do útočného pásma nevyšiel, nahodenie Brjukvina sa rovná len zakázanému uvoľneniu.
     
    57:56
    Rusko si berie oddychový čas! Hra sa nám tak na chvíľu preruší. Samotný záver poslednej tretej tretiny je už tu!
     
    58:20
    Pri puku sú momentálne Rusko, zrejme práve tento tím sa bude pokúšať o záverečný tlak. Dánsko sa tak musí teraz brániť.
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny! Rusko sa drží v útočnom pásme a posiela jednu strelu za druhou na bránku Dánska!
     
    59:20
    Rusko sa dostalo do prečíslenia 4 na 2, ale ani z tohto gól nepadol! Celé to pokazila nepresná prihrávka a puk skončil len v rohu klziska.
     
    59:50
    Pri puku sú momentálne Dáni, zrejme sa už nič zaujímavé nestane a zápas sa posunie do predĺženia!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Na úvod turnaja sa tak určite zrodilo prekvapenie, zápas Ruska s Dánskom končí po riadnom hracom čase 2:2 a ide sa do predĺženia! V tretej tretine sa aj so šťastím, ale zaslúžene podarilo Rusom vyrovnať a budeme tak svedkami predĺženia. Dáni sú však určite spokojný aj s istým jedným bodom.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.

     
    60:15
    Predĺženie sa už začalo a od jeho úvodu majú puk na hokejkách hokejisti Dánska.
     
    61:00
    Aj naďalej sú pri puku hokejisti Dánska, ale do útočného pásma sa nemôžu prebiť, Rusi ich vytláčajú preč.
     
    61:20
    Čerepanov sa dostal ku strele od modrej čiary, ale puk skončil po nepresnej strele len za bránkou Dánska.
     
    62:01
    Teraz prebrali réžiu predĺženia do svojich rúk Rusi, ktorí sú už v útočnom pásme a dostávajú Dánov pod tlak. Strieľal Barbašev, puk bol však zblokovaný do rohu klziska.
     
    62:25
    Dánsko sa dostalo do protiútoku, ale napokon z toho bola len nepresná strela, ktorá skončila tesne vedľa bránky Ruska.
     
    63:40
    Predĺženie je však teraz veľmi vyrovnané, Bjorkstrand sa dostal do príležitosti na skórovanie, ale Sorokin skvelo proti jeho strele zasiahol.
     
    64:01
    Prebieha posledná minúta predĺženia! Dočkáme sa samostatných nájazdov ?
     
    64:20
    Tak toto bol neskutočný zákrok brankára Sorensena, ktorý v hodine dvanástej zachránil Dánsko od inkasovania rozhodujúceho gólu! Šarov sa s pukom zbavil všetkého čo mu stálo v ceste, oklamal aj Sorensena a obtočil sa s pukom okolo bránky, puk už posielal do odkrytej časti bránky, ale tam neskutočne vytasil svoj betón brankár Dánska a na čiare vyrazil puk do bezpečia! Tento zákrok je tak horúcim kandidátom na najkrajší zákrok celých MS!
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Ani predĺženie víťaza neurčilo, takže na rad prídu diváci veľmi populárne samostatné nájazdy, kde je to viac menej o šťastí a pohode na strane hráčov. Uvidíme, či sa dočkáme aj nejakých zaujímavých parádičiek.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    0:0
    Ako prvý išiel na nájazd Ehlers, skúsil to blafákom, brankár Sorokin však puk zobral do svojej lapačky.
     
    1. séria
    0:1
    Za Rusov išiel prvý Tolčinskij a krásnou strelou svoj nájazd premenil!
     
    2. séria
    0:1
    Bjorkstrandovi jeho pokus z bekhendu nevyšiel! Dánsko tak nepremieňa ani druhý nájazd! Rusko má tak šancu ďalším nájazdom rozhodnúť!
     
    2. séria
    0:2
    Rozhodujúci nájazd napokon za Rusov GOLDOBIN premieňa, keď poslal puk pomedzi nohy brankára Sorensena.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Rusko U20.
    Autorom víťazného gólu je SERGEJ TOLČINSKIJ.
     
    Koniec zápasu.
    Sergej TOLČINSKIJ - 2:3
     
    Na úvod turnaja sme tak videli hneď aj samostatné nájazdy a aj prekvapenie, keď Rusko až po samostatných nájazdoch zdolalo Dánsko a Dáni ako outsider skupiny získava s veľkým favoritom a kandidátom na zlato cenný bod!
    Rusko bolo počas zápasu oveľa aktívnejšie a Dánov držal skvelý brankár Sorensen, ale Dánsko bolo vo vedení 2:0! Nakoniec však Rusko svoju aktivitu pretavilo v góly a dokázalo vyrovnať. Pre Dánov je určite dobrý aj jeden bod, aj keď siahali na všetky tri ešte v tretej tretine.

    Góly a asistencie: 14. Bjorkstrand (Asperup), 16. Ehlers (Larsen, Bjorkstrand) – 40. Goldobin (bez asistencie), 48. Mamin (Brjukvin, Šarov), rozh. náj. Sergej Tolčinskij.
    Rozhodovali: Jeřábek (CZE), Bruggemann (GER) – Browne (CAN), Pesonen (FIN).

    To je už z toho on-line textového prenosu všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera.

    Ak sa Vám ešte nechce ísť späť, tak určite ostaňte nášmu portálu onlajny.eu verní, pretože sú pre Vás pripravené ešte prenosy zo zápasov MS v hokeji do 20 rokov:
    Fínsko 1:1 USA po prvej tretine
    Švédsko vs. Česko od 23:00
    SLOVENSKO vs. KANADA od 02:00 (21:55:17)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 14. Bjorkstrand (Asperup), 16. Ehlers (Larsen, Bjorkstrand) – 40. Goldobin (bez asistencie), 48. Mamin (Brjukvin, Šarov), rozh. náj. Sergej Tolčinskij

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Ehlers (DEN20)
    0:1   Tolčinskij (RUS20)
    2. séria:
    0:1   Bjorkstrand (DEN20)
    0:2   GOLDOBIN (RUS20)


    Dánsko U20: Sorensen (Lillie) – Krogsgaard, Hertzberg, Hansen, Larsen, D. Nielsen, Eskerod – Aagaard (C), Rasmussen, Asperup – Eller, Ehlers, Bjorkstrand – Olesen, M. Nielsen, S. Nielsen – Jensen, Pison, True, Holmberg.
    Rusko U20: Sorokin (Šesťorkin) – Čerepanov, Rafikov, Gavrikov, Bryncev, Valijev, Provorov, Judin, Pajgin – Kameněv, Bučněvič, Lešenko – Golyšev, Mamin, Šarov – Goldobin, Barbašev, Tolčinskij – Fišenko, Dergačjov, Brjukvin.

    Rozhodca: Jeřábek (CZE), Bruggemann (GER) – Browne (CAN), Pesonen (FIN)