Slovensko – Poľsko 5:0 (kon.) | Česko – Maďarsko 7:1 (kon.)
koniec
Slovensko
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
Poľsko
cz Piatok 19.12.2014, 15:00 • PSG aréna, Zlín • Turnaj Vyšehradskej štvorky
Partner:
     
    57:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jenže i přesto je třetí třetina gólově nejúrodnější částí zápasu! Slovenky dnes poprvé využívají přesilovou hru. Z rohu pásma našla Ágoštonová volnou ZUZANU MAJERÍKOVOU, která si puk stáhla na bekhend a pak ho poslala pod betony nešťastné gólmanky Sassové – 5:0. Asistence: Patricia Ágoštonová, Lenka Čurmová.
     
    53:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Druhou část oslabení odehrály Polky výborně, ale dvě sekundy po konci trestu inkasují a o vítězi je rozhodnuto. Annamaria Suráková poslala od hrazení ideální přihrávku MARTINĚ FEDOROVÉ, která prokázala buldočí hlad po gólu, natlačila se do brankoviště a puk poslala z první do polské sítě – 4:0! Asistence: Annamaria Suráková.
     
    45:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Krátký tlak slovenských juniorek končí uklidňující třetí trefou. Před brankovištěm bojovalo o kotouč několik hokejek, ale nejvíc důrazu měla ROMANA KOŠECKÁ, která puk dopravila mezi betony Sassové na místo určení – 3:0! Asistence: Angelika Zálešáková.
     
    39:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky přidávají do šatny druhý gól, který by jim mohl pro zbytek zápasu hodně pomoci. Tentokrát musíme vypíchnout perfektní práci Surákové, která obkroužila celou třetinu a pak z levého kruhu vybídla křižným pasem ke skórování MARTINU FEDOROVOU. Martinská útočnice napoprvé puk netrefila, ale na druhý pokus to okamžitě napravila – 2:0! Asistence: Annamaria Suráková.
     
    33:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Konečně se mění bezbrankový stav, slovenské juniorky se o to postaraly ve vlastním oslabení! Co předvedla obránkyně IVETA KLIMÁŠOVÁ, to byla velká hokejová paráda. Od modré čáry si mezi dvěma Polkami sjela na přihrávku od Fedoročkové, okamžitě dojela až před bránu a krátká klička ji stačila na jednoduché zakončení do druhého růžku – 1:0! Asistence: Soňa Fedoročková.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 34. Klimášová (Fedoročková), 40. Fedorová (Suráková), 46. Košecká (Zálešáková), 54. Fedorová (Suráková), 57. Majeríková (Ágoštonová, Čurmová)


    Slovensko: Jablonovská (31. Ležovičová) – Drábeková, Zálešáková, Čurmová "C", Klimášová, Suráková, Sedláková, T. Ištocyová, Honečková – Korenková, Maskaľová, Majeríková, Fedoročková, Trebulová, Záborská, Fedorová, Košecká, Ágoštonová, L. Ištocyová. Trenér: Ján Valúch.
    Poľsko: Sassová (Najdecká) – Marczyková, Korkuzová, Strzelecká, Gogocová, Metyková, Pelicová, Kaminská – Cyganová "C", Sopatová, Wieczoreková, Przetaczniková, Wybiralová, Wronová, Gawliková. Trenér: Grzegorz Klich.

    Rozhodca: Valentík – Dias, Kučera.