Slovensko – Poľsko 5:0 (kon.) | Česko – Maďarsko 7:1 (kon.)
koniec
Slovensko
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
Poľsko
cz Piatok 19.12.2014, 15:00 • PSG aréna, Zlín • Turnaj Vyšehradskej štvorky
Partner:
     
    57:37
    A ještě jedno polské vyloučení, které je opět spíš důsledkem přehnané horlivosti. Julia Gawliková (POL) inkasuje menší trest za podražení.
     
    55:09
    A je tady další menší trest pro polskou stranu, teď šlo o zbytečný útočný faul. Za hákování je vyloučena Julia Gawliková (POL).
     
    51:53
    Teď by se to mělo zlepšit, je tady totiž přesilová hra pro slovenský výběr. Kapitánka Aneta Cyganová (POL) pyká za podražení.
     
    46:53
    Dál se hrálo v obranné třetině polského týmu, nicméně přišel útočný faul. Na trestnou míří za hákování Lucia Ištocyová (SVK), Polsko jde hrát pátou přesilovku.
     
    39:55
    No a favorit utkání zahájí třetí část v přesilovce, postaralo se o to napadení Kamily Wieczorekové (POL).
     
    31:53
    Ovšem před koncem trestů přichází další vyloučení na slovenské straně. Martina Fedorová (SVK) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    30:28
    Poměr sil na ledě se bleskově vyrovnává. Tatiana Korenková (SVK) si odsedí dvě minuty za faul kolenem.
     
    30:06
    Dlouho jim to nevydrželo, dopředu se tlačila Maskaľová a byla faulována. Dominika Korkuzová (POL) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    18:24
    Slovenský pohyb tak vede alespoň k první přesilovce. Za hákování je vyloučena Monika Sosnierzová (POL).
     
    15:48
    Zlepšenou hru si slovenské hokejistky kazí dalším nedovoleným zákrokem. Lenka Čurmová (SVK) je vyloučena za podražení.
     
    07:34
    A je tady první vyloučení zápasu. Za nedovolené bránění si menší trest odpyká právě Iveta Klimášová (SVK), uvidíme polskou přesilovku.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 34. Klimášová (Fedoročková), 40. Fedorová (Suráková), 46. Košecká (Zálešáková), 54. Fedorová (Suráková), 57. Majeríková (Ágoštonová, Čurmová)


    Slovensko: Jablonovská (31. Ležovičová) – Drábeková, Zálešáková, Čurmová "C", Klimášová, Suráková, Sedláková, T. Ištocyová, Honečková – Korenková, Maskaľová, Majeríková, Fedoročková, Trebulová, Záborská, Fedorová, Košecká, Ágoštonová, L. Ištocyová. Trenér: Ján Valúch.
    Poľsko: Sassová (Najdecká) – Marczyková, Korkuzová, Strzelecká, Gogocová, Metyková, Pelicová, Kaminská – Cyganová "C", Sopatová, Wieczoreková, Przetaczniková, Wybiralová, Wronová, Gawliková. Trenér: Grzegorz Klich.

    Rozhodca: Valentík – Dias, Kučera.