Vigo – Almería 0:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:1 (0:1)
UD Almería
Piatok 19.12.2014, 20:45 • Estadio de Balaídos (Vigo) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    V závere tu máme ešte jedno taktické striedanie hostí, keď namiesto zdržujúceho kapitána Coronu príde na hraciu plochu Quique González.
     
    85
    Na trávniku už máme i Maura Dos Santosa, ktorý nahradil Édgara Méndeza. Toho zradil pravý stehenný sval a musel tak striedať vynútene.
     
    82
    Domáce zmätky ukracujú Celtu Vigo o dôležité sekundičky. Namiesto Krohn-Dehliho totiž po komunikačnom skrate schádza Charles. Na trávnik prichádza Larrivey.
     
    76
    Na trávniku sa v hosťujúcom drese nachádza už aj kmeňový hráč katalánskeho Espanyoulu Thievy Bifouma, ktorý nahradil nevýrazného Zonga.
     
    67
    Aktívny Santiago Mina má na dnes odpracované. V záverečnej štvrtine zápasu ho nahradí domáca superstar a čerstvý španielsky reprezentant Nolito.
     
    54
    Domáci tréner sa už na to nemôže pozerať a na trávnik posiela prvého žolíka z lavičky. Namiesto Radoju prichádza Álex López.

    Erik Farkaš

    Góly: 17. Hemed

    Karty:   34. A. Fernández (CVG), 45+2. Charles (CVG), 50. Mina (CVG), 89. Fontás (CVG), 89. Orellana (CVG) – 38. X. Navarro (ALM), 43. Hemed (ALM), 88. Julián (ALM), 90+5. Dubarbier (ALM)

    Nepremenená penalta: 73. Nolito (CVG), brankár Julián zneškodnil


    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, G. Cabral (C), Fontás, J. Castro – A. Fernández, Radoja, Krohn-Dehli – Orellana, Charles, Mina
    Náhradníci: R. Blanco – Nolito, Planas, S. Gómez, Á. López, P. Herníndez, Larrivey

    UD Almería: Julián – X. Navarro, Trujillo, F. Vélez, Dubarbier – Verza, Partey, Corona (C) – Zongo, Hemed, E. Méndez
    Náhradníci: Y. Gómez – Wellington, Bifouma, Quique, M. Dos Santos, Míchel, Dangda

    Rozhodca: Jesús Gil – Á. Nevado, M. Martínez – A. Vicente