Vítkovice – Bohemians - NE 10:3 (kon.) | ELITE PRAHA – Ne 4:6 (kon.) | Jičín – Židenice 3:5 (kon.)
Liberec – Bonusia Ostrava 10:5 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
10:3 (2:0, 4:1, 4:2)
FbŠ pipni.cz Bohemians
cz Sobota 13.12.2014, 15:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    58:05
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Máme tu další změnu skóre, kdy přesnou přihrávku do běhu dostala HANA POLÁKOVÁ a přesně zakončila. Asistence: Eliška Reischlová.
     
    56:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Juniorka KATEŘINA PETERKOVÁ si při svém prvním startu připisuje premiérový extraligový gól! Po přesné přihrávce od Enenkelové zamířila Peterková míček do horní části branky. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    49:49
    Vobořilová orazítkovala horní tyč branky!
     
    47:37
    Do branky Bohemians se staví Lucie Zelená.
     
    47:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo pro DENISU RATAJOVOU jednoduché. Kreisingerová neudržela míček po střele Ferenčíkové v rukou a Ratajová jej jen doklepla do sítě. Zaznamenává tak hattrick. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    45:50
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Střelou k pravé tyčce Ranochové se prosazuje ELIŠKA REISCHLOVÁ. Asistence: Iva Benešová.
     
    44:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující hráčky svou šanci ke skórování nevyužily a Vítkovice se prosazují z rychlého protiútoku. Střelu Sládečkové vyrazila Kreisingerová jen před sebe, kde byla nachystaná DENISA FERENČÍKOVÁ a trefuje odkrytou branku. Asistence: Hana Sládečková.
     
    40:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tu rychlý gól Vítkovic. Na přihrávku si seběhla na velké brankoviště HANA SLÁDEČKOVÁ a střílí tak svůj hattrick. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    39:35
    Kreisingerová vytáhla míček z brankové čáry!
     
    38:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A máme tu další domácí branku. Nejlépe se v předbrankovém prostoru dokázala zorientovat HANA SLÁDEČKOVÁ a střelou do horní části branky navyšuje na 6:1. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    37:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky navyšují své vedení, když se takovou střelou obloučkem prosadila KLÁRA KOCIÁNOVÁ. Asistence: Lucie Šrotová.
     
    37:27
    Ranochová si připisuje důležitý zákrok. Míček jí po tvrdé střele sice propadl, ale posléze se otočila a zachytila jej dříve než stačil přejet přes brankovou čáru.
     
    33:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí znovu odskakují na rozdíl tří branek. Po důrazu u malého brankoviště se do koncovky dostala MONIKA LÉBLOVÁ a vstřelila čtvrtý vítkovický gól. Asistence: Petra Mandátová.
     
    33:11
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hostujícím hráčkám se podařilo využít přesilovou hru. Od levého mantinelu přihrála do předbrankového prostoru Veselá a míček do branky doťukla HANA POLÁKOVÁ. Asistence: Lucie Veselá.
     
    32:09
    Vyloučena Andrea Pastušková (VIT) na dvě minuty za sekání.
     
    22:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po rozehrávce z rohu se na míček dostala HANA SLÁDEČKOVÁ a střelou z otočky z hranice velkého brankoviště navyšuje na 3:0. Bez asistence.
     
    17:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hana Sládečková přesnou přihrávkou našla ve středu hřiště DENISU RATAJOVOU, která střelou zdály navyšuje vedení Vítkovic. Asistence: Hana Sládečková.
     
    10:20
    Hyršlová v obrovské šanci před bránou Vítkovic! Ranochovou ovšem nepřekonala ani na dvakrát.
     
    06:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se přes úvodní tlak ujímají vedení. Po přihrávce Denisy Ferenčíkové se prosadit dokázala přesnou střelou DENISA RATAJOVÁ. Asistence: Denisa Ferenčíková.

    Zuzana Košťálová

    MCh

    Góly a asistencie: 7. Ratajová (Ferenčíková), 18. Ratajová (Sládečková), 23. Sládečková, 34. Léblová (Mandátová), 38. Kociánová (Šrotová), 39. Sládečková (Ferenčíková), 41. Sládečková (Ratajová), 45. Ferenčíková (Sládečková), 48. Ratajová, 57. Peterková (Enenkelová) – 34. Poláková (Veselá), 46. Reischlová (Benešová), 59. Poláková (Reischlová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ranochová (Kubíčková) – Šponiárová, Peterková, Šrotová, Halfarová, Ferenčíková, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Miksová, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová, Hložanková
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chełstowská, Hyršlová, Loudová, Nguyenová, Šindelářová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Ludviková, Veselá, Jarešová, Burdová, Hnatová, Bočanová

    Rozhodca: Tomáš Podlesný a Martin Petřík