Sampdoria – Neapol 1:1 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
1:1 (0:0)
SSC Neapol
Pondelok 01.12.2014, 21:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris (Janov) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    85
    Odpracované má už aj stopér Koulibaly, ktorý podrazil nohy kľučkujúcemu Éderovi a po jeho druhej žltej karte tak bude SSC dohrávať v oslabení.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Inler (SSC Neapol).
     
    53
    Piata žltá karta zápasu putuje do domáceho táboru po tom, čo si Romagnoli tesne za polovicou pridržal Higuaína nad rámec únosnosti.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Éder (Sampdoria Janov).
     
    35
    Až teraz sa domáci dočkali vytúženej štandardky, aj keď pokutový kop to nebude. Po Koulibalyho faule na Édera tu ale bude výborná príležitosť z osemnástich metrov.
     
    24
    Domáci sa teraz tak vehementne dožaodvali pokutového kopu, že ich musel rozhodca schladiť žltou kartou, ktorú konkrétne videl Soriano. Koulibaly mal ruku jasne pri tele, penalta sa nepískala správne a domáci sa navyše nepresadili ani z následného závaru.
     
    19
    Pedro Obiang na polovici ihriska zozadu dohrával Švajčiara Gokhana Inlera a stáva sa tak druhým potrestaným hráčom zápasu.
     
    7
    Žltú kartu dostáva Britos (SSC Neapol).

    Erik Farkaš

    Góly: 57. Éder (M. Silvestre) – 90+2. D. Zapata (Ghoulam)

    Karty:   19. Obiang (SMD), 24. R. Soriano (SMD), 35. Éder (SMD), 53. Romagnoli (SMD) – 7. Britos (NEA), 35. K. Koulibaly (NEA), 56. Inler (NEA)   85. K. Koulibaly (NEA)


    Sampdoria Janov: S. Romero – De Silvestri, M. Silvestre, Romagnoli, Mesbah – Obiang, A. Palombo (C), R. Soriano – Rizzo, Okaka, Éder
    Náhradníci: A. da Costa, Viviano – Bergessio, Cacciatore, Duncan, Gabbianini, Gastaldello, Krstičič, Machionni, Regini, Sansone, Wszolek
    Manažér: Siniša Mihajlović (SER)

    SSC Neapol: C: Rafael – Maggio, R. Albiol, K. Koulibaly, Britos – D. López, Inler – Callejón, Hamšík (C), Ghoulam – Higuaín
    Náhradníci: M. Andujar, Colombo – J. de Guzmán, Gargano, Henrique, Jorginho, D. Mertens, Mesto, Radoševič, D. Zapata
    Manažér: Rafael Benítez (ESP)

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – M. Tonolini, D. Iori – A. Marzaloni